Samsung presenteert op IFA de Quantom Dot TV en 4K Entertainment Experience

Van 2 tot 7 september vindt in Berlijn de IFA plaats, de grote beurs voor consumenten elektronica. DVD.nl is met een team aanwezig en zal met regelmaat berichten vanaf de beursvloer. Allereerst een bericht van Samsung, prominent aanwezig op de IAF.

Samsung herdefinieert de gebruikservaring tijdens IFA 2016

Samsung focust tijdens IFA 2016 op de gebruikservaring van zijn producten. Tijdens de beurs toont Samsung nieuwe producten en samenwerkingen in de Europese markten voor huishoudelijke apparaten, visuele apparatuur en home entertainment.

“Op IFA laten we Europeanen zien hoe we continu werken aan een betere ervaring van onze producten”, zegt David Lowes, Chief Marketing Officer Samsung Europe. “Dat geldt voor zowel onze gebruikers als onze partners, binnen alle productcategorieën, van TV en audio tot huishoudelijke apparaten. Alles wat Samsung maakt is bestemd om het leven te verrijken. Met innovatieve technologie die gebaseerd is op dat wat mensen echt willen.”

De toekomst van TV: Quantum Dot

Samsung versterkt zijn toewijding aan Quantum Dot technologie tijdens IFA 2016.

Samsung onthult zijn nieuwste Quantum Dot TV. De KS9800 meet 88 inch en haalt het uiterste uit beelden. De KS9800 is, net als andere Samsung SUHD TV’s, in staat een miljard kleuren te produceren. Samsung heeft het grootste aanbod van SUHD TV’s in Europa, met 19 verschillende versies in maten van 43 tot 88 inch en maakt daarmee gebruik van de flexibiliteit van Quantum Dot als het aankomt op grootte en resolutie. Daarnaast kondigt Samsung ’s werelds eerste curved Quantum Dot PC monitoren aan. De nieuwe CF791 heeft een 34 inch Ultra Wide QHD display en de CFG70 is de eerste curved VA-display (24 en 27 inch) met een responstijd van slechts 1 m/s en 144 Hz refresh rate. Ideaal voor ongestoord gamen.

Samsung KS9800

Samsung is het enige bedrijf dat klanten cadmiumvrije Quantum Dot TV’s aanbiedt. Quantum Dot-technologie is een van de meest stabiele materialen voor displays waar ook ter wereld, waardoor de milieuvriendelijke displays een superieure prestatie en langere levensduur garanderen. Samsung heeft zoveel vertrouwen in Quantum Dot, dat de garantie op SUHD TV’s met een Quantum Dot-display wordt verhoogd naar 10 jaar.

Op het gebied van content kondigt Samsung samenwerkingen aan die zorgen voor een groter UHD- en HDR-contentaanbod in de Smart Hub. Voor de Benelux wordt samengewerkt met TERN. Daarnaast wordt de in Korea populaire dienst Samsung TV Plus uitgerold naar de VS en Europa. Tot slot worden samenwerkingen met wereldwijde partners als Amazon en Netflix versterkt. Zo introduceert Netflix dit najaar in Europa HDR-films Marco Polo, The Do-Over en Ridiculous Six. Voor het einde van dit jaar staat er meer dan 300 uur aan HDR-content in de Samsung Smart Hub.

In combinatie met de SUHD TV, UHD Blu-ray speler en HDR-ecosysteem is Samsung de enige fabrikant die een échte UHD-ervaring mogelijk maakt.

 

Samsung creëert complete 4K Entertainment Experience met de lancering van de HW-K950 Soundbar

Samsung lanceert op IFA 2016 de HW-K950 Soundbar met Dolby Atmos® voor de Europese markt. Met Samsung Multiroom en de HW-K950 Soundbar krijgt iedere ruimte meeslepend surround sound.

Samsung HW-K950

De HW-K950 heeft een 5.1.4 kanaalsysteem met in totaal 15 speakers. De speakers zijn verdeeld in de groepen main speaker set, rear speakers en subwoofer.  De Soundbar projecteert geluid zowel horizontaal als verticaal, waardoor het geluid zich door de hele ruimte begeeft.

“De HW-K950 soundbar met wireless surround sound en Dolby Atmos® zorgt voor het beste geluid tijdens een filmavond”, zegt Tonnie van Schijndel, Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Nederland. “Door de geluidservaring van de HW-K950 te combineren met de beeldkwaliteit van de SUHD TV met Quantum dot en de nieuwste content die beschikbaar is via onze Ultra HD Blu-ray player (UBD-K8500) beleef je een indrukwekkende 4K entertainmentervaring.”

De HW-K950 is ontworpen met het beste gebruiksgemak als uitgangspunt. De soundbar biedt features die zowel Bluetooth als Wi-Fi ondersteunen. Je bestuurt het apparaat vanaf je smartphone en tablet via de Samsung Multiroom app. Een ongestoorde luisterervaring is gegarandeerd.

Samsung Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

De_Hollander  |  04-09-2016

Ow dat is Samsung's nieuwe full array local dimming (FALD) technology. Tenmiste met de KS9800. Maar ja curved vind ik toch al niks.En heb dan toch liever OLED a...
Lees meer >

WaymannDirector  |  02-09-2016

Oei... Moest toch wel een paar keer tot tien tellen na het lezen van Samsung's 'mooie' teksten. Vooral deze was bijna misselijkmakend. "In combinatie met de SUH...
Lees meer >

Claudio Santulli  |  02-09-2016

Oei... Moest toch wel een paar keer tot tien tellen na het lezen van Samsung's 'mooie' teksten. Vooral deze was bijna misselijkmakend. "In combinatie met de SUH...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina