SCARFACE – Al Pacino en Cast in L.A. voor Blu-ray Launch Event

Universal


SCARFACE – Al Pacino en Cast in L.A. voor Blu-ray Launch Event

AL PACINO EN DE CAST VAN SCARFACE KOMEN SAMEN IN HOLLYWOOD VOOR SPECTACULAIR BLU-RAY EVENT

SCARFACE IS VERKRIJGBAAR OP BLU-RAY DISC VANAF 8 SEPTEMBER

LOS ANGELES – 23 Augustus 2011 – Hollywoodsterren van toen en nu bliezen vandaag verzamelen in het decadente décor van het Belasco Theatre om er de allereerste Blu-ray release van SCARFACE te vieren, een klassieker die wereldwijd beschouwd wordt als de beste gangsterfilm aller tijden. Sterren Al Pacino, Steven Bauer, Robert Loggia, F. Murray Abraham en producer Martin Bregman beleefdensamen met tal van andere Hollywoodsterren een erg speciale avond.
Universal Pictures International Entertainment bracht de legendarische cast en bedenkers van dit iconische onderwereldepos samen voor een unieke voorstelling en blies de aanwezige genodigden eens te meer weg met de explosieve power van de film die het genre voor altijd zou veranderen. De genodigden werden ook vergast op een exclusief optreden van rapper en drievoudig Grammy Awardwinnaar Ludacris tijdens de eivolle afterparty.

Enkele quotes

  • Hoofdrolspeler Al Pacino, die Tony Montana speelt, zei: “Ik werd geïnspireerd door de originele film. Het samenkomen van twee grote meneren (Oliver Stone en Brian De Palma) was voor mij de sleutel.”
  • Nog Pacino: “De Blu-ray Disc komt nu uit en de film blijft maar doorgaan! Ik heb ‘m altijd een warm hart toegedragen.”
  • Co-ster Steven Bauer, die Manny Ribera speelde, zei: “Zowat elke dag van mijn leven loop ik fans van de film tegen het lijf… heel wat mensen identificeren zich met Tony Montana.
  • Bauer: “Het is een prachtfilm (op Blu-ray) en de klank is fantastisch. Er staat een cruciale documentaire op. Onmisbaar voor fans en mensen die de film op handen dragen.”
  • Producer Martin Bregman zei: “Het is een perfecte film. Hij (Pacino) ontroerde me. De eerste keer dat ik hem zag spelen, ontroerde hij mij.”
  • Co-ster Robert Loggia, die Frank Lopez speelde, zei: “Het is een film voor de eeuwigheid. Men zal hem nog spelen als ik al lang dood en begraven ben!”
  • Rapper Ludacris, die optrad tijdens het event, zei: “Ik ben een enorme fan van Al Pacino en van Scarface. Dat ik werd uitgekozen om hier vanavond op te treden, betekent heel veel voor me. Het is voor mij een grote eer om hier te mogen zijn!”

Andere bekende Scarface fans die het event bijwoonden, waren onder meer Joe Lo Truglio (Paul, Superbad), Joe Manganiello (True Blood), Chris Bauer (True Blood), Gene Simmons (KISS) en Edgar Wright (Hot Fuzz).

scarface eventscarface event

Recente artikelen

Laatste reacties

Martin Z.  |  25-08-2011

Waarom, is niks mis mee? http://www.encyclo.nl/begrip/vergasten Ah weer wat geleerd :oops: Dacht dat er 'verrast' moest staan.. Maar zie nu ook nog eens dat d...
Lees meer >

Jolling  |  25-08-2011

Nice filmpje! Maareh: "De genodigden werden ook vergast op een exclusief optreden van rapper en drievoudig Grammy Awardwinnaar Ludacris tijdens de eivolle aft...
Lees meer >

Martin Z.  |  25-08-2011

Nice filmpje! Maareh: "De genodigden werden ook vergast op een exclusief optreden van rapper en drievoudig Grammy Awardwinnaar Ludacris tijdens de eivolle aft...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina