Seizoen 4 van Emmy-winnaar VEEP is vanaf 27 april te koop op DVD.

Vijfvoudig Emmy® Award winnaar 2015, waaronder Beste komedieserie

VEEP – seizoen 4

Met glansrol voor Julia Louis-Dreyfus
Vanaf 27 april verkrijgbaar op DVD

Veep S4 DVD

Klaar voor een gloednieuw seizoen politieke spelletjes in Washington D.C.? Op 27 april presenteert Warner Bros. Home Entertainment het vierde seizoen van de HBO komedieserie VEEP op DVD. Veep is bekroond met in totaal 9 Emmy® Awards, waaronder Beste komedieserie en  Beste actrice in een komedieserie (Julia Louis-Dreyfus). In het vierde seizoen ziet Selina Meyer, op meesterlijke wijze gespeeld door viervoudig Emmy Award winnares Julia Louis-Dreyfus, haar droom uitkomen wanneer ze President van Amerika wordt. Nu ze dan eindelijk aan de knoppen mag zitten, komt ze erachter dat elk besluit enorme gevolgen kan hebben. Deze satirische komedie biedt een geheel andere blik achter de schermen van de politieke wereld. Ervaar zelf waarom VEEP met recht een van de best gewaardeerde series van het moment is!

Synopsis:
Na het aftreden van Potus aan het einde van seizoen 3 staat President Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus; Seinfeld) op het punt haar eerste grote toespraak te houden. Zal het ambtstermijn van Selina dat van William Henry Harrison, recordhouder van de kortste ambtsperiode, weten te verbreken? Hoewel Selina het hoogste ambt in het land bekleedt, moet ze nog altijd meedoen aan de verkiezingen. Tien afleveringen lang worstelen Selina en haar staf met de vraag hoe ze haar "presidentiëler" kunnen maken en wie haar meest geschikte ‘running mate’ zou zijn. Nu de lat voor Selina hoger dan ooit ligt, bewijst Veep dat zelfs de meest banale besluiten in Washington gigantische olievlekken kunnen worden, met onverwachte en vaak hilarische gevolgen.

Veep Seizoen 4 screenshot

Bonusmaterialen DVD:
• Deleted Scenes

Releasedatum: 27 april 2016
Speelduur: 10 afleveringen van 27 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar, discriminatie, grof taalgebruik

 

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  16-04-2016

Jammer dat deze serie in Nederland niet op Blu-ray is/wordt uitgebracht. Wordt weer uitwijken naar de Engelse of Amerikaanse versie.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina