Skyline en The Shinjuku Incident - nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc



Splendid Film presenteert:

Skyline en The Shinjuku Incident op DVD & Blu-ray Disc

Het gaat goed met Splendid Film. Recente releases als OngBak, IP Man, My Girlfriend’s Boyfriend en Rare Exports waren zeer succesvol. Nubrengt Splendid Film weer twee films uit waarbij de verwachtingen hooggespannen zijn. Allereerst de sci-fi actiefilm Skyline, op 3 februari jl. in de bioscoop uitgebracht. Tegelijkertijd komt The Shinjuku Incident uit, geproduceerd door actieheld Jackie Chan, die zelf ook de hoofdrol speelt.

SKYLINE (DVD & Blu-ray Disc)

coverIn de bioscoop gooide deze science fiction actiefilm met name hoge ogen bij het publiek vanwege de geweldige special effects. Op DVD en Blu Ray verliezen deze niets aan impact.

Na een feest wordt een groepje vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Het licht werkt als een magneet en lokt mensen naar buiten. Wie erin kijkt, verdwijnt in de lucht. Als één van hun vrienden verdwijnt in het licht breekt er blinde paniek uit. Al snel ontdekken ze dat zich een buitenaardse invasie voor hun ogen afspeelt waarbij de gehele mensheid de prooi is. Het worden drie helse dagen waarin Hong Kong, New York en Las Vegas weggevaagd worden. Al snel behoren de vrienden tot de laatste mensen op aarde en zit er niets anders op dan een keiharde confrontatie met de aliens…

In de hoofdrollen: Eric Balfour, Scottie Thompson, David Zayas, Donald Faison en Brittany Daniel.
Regie: Colin Strause en Greg Strause, die eerder furore maakten met de visual effects van Iron Man 2, Avatar en Fast & Furious.

- 1 Disc Special Edition Steelbook DVD – adviesprijs EUR 14,99
- 1 Disc Special Edition Steelbook Blu-ray Disc- adviesprijs EUR 19,99

THE SHINJUKU INCIDENT (DVD & Blu-ray Disc)

coverIn The Shinjuku Incident (waarbij Shinjuku verwijst naar een specifieke wijk in Tokyo) komt de Chinese mechanicus  Jackie Chan illegaal naar Japan om zijn vriendin Xiu Xiu te zoeken. Samen met zijn kameraad Jie verricht hij zwaar werk om aan de kost te komen. Als hij erachter komt dat Xiu Xiu met de Japanse yakuzabaas Eguchi is getrouwd, besluit hij als huurmoordenaar voor de yakuza te gaan werken. Hij neemt werk aan van Eguchi maar al snel raakt hij steeds dieper en dieper in het maffianetwerk verstrengeld...

Script en regie: Tung-Shing Yee.
Cast: Jackie Chan (tevens productie), Naoto Takenaka, Daniel Wu en Jinglei Xu.

1 disc DVD – adviesprijs EUR 14,99
1 disc Blu-ray Disc – adviesprijs EUR 19,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina