Slumdog Millionaire DVD nu al Goud.

Twin Pics

Goud voor DVD Slumdog Millionaire



cover8-voudig Oscarwinnaar ‘Slumdog Millionaire’ is in Nederland al meer dan 50.000 keer verkocht op DVD en heeft daarmee de Gouden status bereikt. De film, geregisseerd door Danny Boyle, is sinds twee weken te koop.

Een deel van de opbrengst van de dvd-verkoop wordt door filmdistributeur Cinéart gedoneerd aan kindgerichte ontwikkelingsorganisatie Plan. Getroffen door de situatie van de kinderen in Mumbai, doneerde de Indiase acteur Anil Kapoor de gage voor zijn rol in de succesvolle film al eerder aan Plan.

Slumdog Millionaire’ gaat over het (over)leven van een jongen in de sloppenwijken van Mumbai die op een dag deelneemt aan de finale van het televisie programma ‘Who Wants To Be A Millionaire? ’. De aanvankelijk onervaren en straatarme kindacteurs zijn sinds de filmrelease diverse malen in het nieuws geweest vanwege hun erbarmelijke leefomstandigheden.

In de bioscoop heeft ‘Slumdog Millionaire’ al meer dan 500.000 bezoekers mogen ontvangen.

Lees hier de DVD bespreking van ‘Slumdog Millionaire’ op DVD.nl

Recente artikelen

Laatste reacties

pietdvd  |  28-07-2009

Misschien is de verkoop van de BR nog geen nieuwsbericht waard. In ieder geval terecht dat deze film zo goed verkoopt. Het zal ook wel zo hard zijn gegaan omdat...
Lees meer >

Pulse  |  25-07-2009

hmmm...ik vindt het dus helemaal geen topfilm. Leuk voor een keertje.
Lees meer >

Hellboy  |  25-07-2009

Vandaag me steentje bij gedragen voor de blu ray versie :) 20euro is goed te doen voor zo'n top film
Lees meer >

Albert Kostwinder  |  25-07-2009

Tja, ik heb ook de DVD gekocht voor 12 euro. Zie de BR versie maar eens te vinden voor dat geld. Met wat geduld koop je de blu ray echt wel voor die prijs. ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina