Snuf de Hond en de IJsvogel - vanaf 22 februari op DVD.

Bridge Entertainment

Just Bridge Entertainment presenteert:


Een gloednieuw spannend avontuur geïnspireerd op de succesvolle boekenserie van Piet Prins met Tom, Mirjam en… Snuf de Hond

SNUF DE HOND EN DE IJSVOGEL

In 1954 kwam het boek Snuf de Hond van auteur Piet Prins uit bij uitgeverij De Vuurbaak. Iedereen wilde het boek lezen zodat al snel meerdere delen met nieuwe avonturen volgden. Zo ontstond een geliefde boekenreeks, met inmiddels meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren. Met veel succes zijn de afgelopen jaren drie van deze boeken verfilmd: Snuf de Hond in Oorlogstijd, Snuf de Hond en de jacht op de Vliegende Volckert en Snuf de Hond en het Spookslot. Van de DVD’s zijn inmiddels meer dan 200.000 exemplaren verkocht, goed voor Dubbel Platina!

In de vierde boekverfilming Snuf de Hond en de IJsvogel, dat net als de eerste drie delen een co-productie is met de Evangelische Omroep, beleven Tom en Mirjam, samen met Snuf de Hond, weer een spannend avontuur wanneer ze er op uit gaan met hun kajuitzeilboot “IJsvogel”.

cover

Korte inhoud
Tom, Mirjam en Snuf gaan op vaarvakantie. Ze hebben een kajuitzeilboot “IJsvogel” van Bauke gekregen. Hoewel Jeltje erop tegen is, (want met Tom gebeurt er altijd wat) mag Tom toch weg met Mirjam en Snuf, omdat Mirjam belooft om de verantwoordelijkheid voor Tom te dragen zodat er niets raars kan gebeuren. Bij de eerste feestmarkt in Sloten gaat het al mis. Ze ontmoeten twee broers, Jimmy en Niels die van alles stelen wat los en vast zit, daartoe aangespoord door hun vader. Voordat Ton en Mirjam het beseffen, worden ze opgepakt voor de diefstallen van de broers. Dankzij Snuf kunnen ze uit het politiebureau ontsnappen, want Tom wil gerechtigheid: de echte daders pakken. Omdat de politie naar hun op zoek is, veranderen ze de naam van hun boot in “Roerdomp”.

Net als de eerste Snuf de Hond-avonturen is Snuf de Hond en de IJsvogel geregisseerd door Steven de Jong (De Hel van ’63, De Kameleon-films, De Scheepsjongens van Bontekoe). Een productie van Steven de Jong Produkties met Nick Jongerius als uitvoerend producent. De serie/films kwamen tot stand in coproductie met The Gamboni Company, Pellicola en Incredible Film. Tevens in coproductie met de Evangelische Omroep (EO).


Technische gegevens DVD:
Speelduur: ca. 85 minuten
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Engels
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Genre: Actie/Avontuur
Kijkwijzer: 9
Extra’s:
Making Of – Het Geheim achter de schermen
Videoclip titelsong “Je kijkt naar mij” – Sarina Kuipers (Finaliste X-Factor)
Consumentenadviesprijs: € 14,95

Vanaf 22 februari 2011 verkrijgbaar.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina