Something Unknown is doing we don’t know what... vanaf 4 mei op DVD via DFW

Dutch Filmworks


Dutch Filmworks presenteert:

Een fascinerende Award-winnende spirituele reis in de wetenschap achter bovennatuurlijke ervaringen, zoals Uri Gellers gebogen lepels

SOMETHING UNKNOWN is doing we don’t know what...

Een RENÉE SCHELTEMA film in associatie met PAUL VERHOEVEN

Is het mogelijk dat mensen gedachten kunnen lezen? (Telepathie). Of in de toekomst kijken? (Helderziendheid). Kun je jezelf genezen van een terminale kanker? (Spirituele Healing). Kan iemand echt met zijn geest voorwerpen bewegen? (Psychokinese). En kun je voorwerpen of plaatsen op afstand ‘zien’? (Remote Viewing) En waar ligt de grens tussen ‘werkelijke’ magische krachten en bedrog? Al deze vragen onderzocht de Nederlandse cineaste Renée Scheltema, met Paul Verhoeven als associate producer, in gesprekken met wereldberoemde experts op het gebied van de parapsychologie, natuurkunde, biologie en geneeskunde, in haar documentaire SOMETHING UNKNOWN is doing we don’t know what. Na vertoning in diverse filmtheaters is SOMETHING UNKNOWN is doing we don’t know what, de fascinerende spirituele reis in de wetenschap achter bovennatuurlijke ervaringen, vanaf 4 mei verkrijgbaar op DVD.

covers

Centraal staat de “Big Five” van paranormale fenomenen: Helderziendheid, Telepathie, Het “zien” op afstand, Psychokinese en Spirituele Healing. De wereldberoemde experts delen hun diepgaande inzichten ten aanzien van het ontastbare. Ook tonen zij wetenschappelijk bewijs aan voor paranormale verschijnselen. De gesprekken worden afgewisseld met anekdotes van beroemheden uit het vakgebied, zoals die van paranormale detective Nancy Myer, schrijfster Arielle Ford, astronaut Dr. Edgar Mitchell en medium Catherine Yunt.
Renée ontdekte dat de Wetenschap aan de hand van hedendaagse experimenten talloze verbindingen legt tussen het brein, ons lichaam en de wereld om ons heen.

Prijzen en festivals: Special Jury Award: International Arizona Film Festival 2009.

Official Selection: Santa Fe Film Festival; Feel Good Film Fest. LA; Silk City Film Fest. Globians Doc Fest Berlin FF; Spirit Quest Film Fest.

Cast & Crew:
Camera en regie: Renée Scheltema
Met: Prof. Charles Tart, Dr Dean Radin, Prof. Gary Schwartz, Dr. Larry Dossey, Dr
Edgar Mitchell, Dr Rupert Sheldrake, Dr. Melinda Connor, Dr Roger Nelson, Dr Hal
Puthoff, Dr. Eric Pearl, Arielle Ford, en anderen.

Technische specificaties DVD
Beeld: 4:3 Letterboxed (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 2.0
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: AL
Speelduur: 105 minuten
Consumentenadviesprijs: €14,99

Vanaf 4 mei verkrijgbaar op DVD

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina