Sony Pictures releases op DVD en Blu-ray Disc in februari.


Sony Pictures Home Entertainment releases in februari

Against The Current (DVD)

CoverBAFTA Award genomineerde Joseph Fiennes, Golden Globe genomineerde Justin Kirk, Emmy genomineerde Elizabeth Reaser en Oscarwinnares Mary Tyler Moore. Deze all star cast komt samen in Against the Current, de nieuwste DVD-release van Sony Pictures Home Entertainment. Against the Current is een onweerstaanbare film over vriendschap en eenieders recht om zijn eigen lot te bepalen.

Korte inhoud:
Paul Thompson (Joseph Fiennes) besluit op een dag om de gehele lengte van de Hudson rivier – ongeveer 240 kilometer – over te zwemmen. Hij krijgt het gezelschap van zijn jeugdvriend Jeff (Justin Kirk) en Liz (Elizabeth Reaser), een lerares die geen andere plannen heeft tijdens de zomer. Samen maken ze zich klaar voor dit ongewone, drie weken durende avontuur. Vastbesloten om op 28 augustus New York City te bereiken, heeft Paul zichzelf een strak schema opgelegd. Regen of zonneschijn, Paul blijft verder zwemmen terwijl zijn vrienden de toch mee afleggen in een boot. De tocht krijgt echter een onverwachte wending als Paul toegeeft dat deze trip voor hem meer betekent. Hij rouwt nog steeds om een tragisch verlies en vertelt zijn vrienden dat hij, na het vervolledigen van zijn zwemtocht, niet meer heeft om voor te leven. Jeff en Liz realiseren zich dat ze Paul enkel kunnen helpen door hem bij te staan. Zo wordt deze zwemtocht niet enkel een gevecht om hun vriend te redden, maar ontdekken ze ook wat ze zelf willen in hun verdere leven.

Regisseur: PETER CALLAHAN (Last Ball)

Cast:
JOSEPH FIENNES (Shakespeare in Love)
JUSTIN KIRK (TV-serie Weeds)
ELIZABETH REASER (TV-serie Grey’s Anatomy)
MICHELLE TRACHTENBERG (TV-serie Gossip Girl)
MARY TYLER MOORE (Ordinary People)

Genre: Drama

Verkrijgbaar sinds 2 februari




Ticking Clock (DVD)

CoverSony Pictures Home Entertainment brengt voer voor de actiefanaten met de DVDrelease van Ticking Clock. In deze race tegen de tijd moet Cuba Gooding Jr. een diabolische moordenaar proberen te stoppen voor het te laat is.

Korte inhoud:
Cuba Gooding Jr. speelt Lewis Hicks, een misdaadjournalist gespecialiseerd in moordzaken. Als hij het verminkte lijk van zijn nieuwe vriendin vindt, samen met een boekje met daarin de namen van de toekomstige slachtoffers van de moordenaar, gaat hij op zoek naar een manier om de vreselijke moorden te voorkomen.
Ticking Clock is een psychologische thriller zoals Seven en Silence of the Lambs. De fans zullen op het puntje van hun stoel kruipen... tot de tijd om is.

Regisseur: ERNIE BARBARASH (Hardwired, Stir of Echoes: The Homecoming)

Cast:
CUBA GOODING JR. (Jerry Maguire)
NEAL MCDONOUGH (Flags of Our Fathers)

Genre: Thriller

Verkrijgbaar sinds 2 februari


The Virginity Hit (DVD)

CoverWill Ferrel en Adam McKay, de breinen achter de hilarische films The Other Guys en Talladega Nights, hebben hun komisch talent aangewend om de tiener sex comedy nieuw leven in te blazen met The Virginity Hit. Sony Pictures Home Entertainment brengt deze waanzinnig grappige komedie uit op DVD op 2 februari 2011.

Korte Inhoud:
The Virginity Hit is een krankzinnige mockumentary over je maagdelijkheid proberen te verliezen terwijl de hele wereld toekijkt. Matt is de laatste van zijn vrienden die nog maagd is. Daar moet en zal hij iets aan veranderen. Wanneer zijn stiefbroer al zijn gênante pogingen filmt en op het internet plaatst, kan de hele wereld meevolgen hoe Matt wraak neemt op zijn overspelige vriendin, de wet overtreedt, een sexy cyberaanbod krijgt dat te mooi is om waar te zijn en de porno-actrice van zijn dromen ontmoet.
Ontmaagd worden was nog nooit zo grappig!

Regisseur: ANDREW GURLAND & HUCK BOTKO (The Last Excorcism)

Cast:
ZACK PEARLMAN
MATT BENNET (Victorious)
KRYSTA RODRIGUEZ (Tv-serie Gossip Girl)

Genre: Komedie

EXTRA’S OP DVD
• Commentary with Filmmaker’s and Cast
• Rehearsal Footage: Screen Test with Matt and Zack
• Clip Audition: Zack’s Online Audition for FunnyorDie
• Blooper-reel: Line-O-Rama
• Featurettes: Jersey Girl

Verkrijgbaar sinds 2 februari


Eat Pray Love (DVD & Blu-ray Disc)

Gebaseerd op de bestseller van Elizabeth Gilbert

CoverEat Pray Love is een waargebeurd verhaal, gebaseerd op de memoires van Elizabeth Gilbert, en één van de meest besproken films van de zomer. Sony Pictures Home Entertainment zet de reis van deze film verder met de Blu-ray Disc- en DVD-release op 8 februari 2011. Dit hartverwarmende verhaal, over een vrouw die dapper op zoek gaatnaar haar diepste gevoelens, bewijst dat er meer dan één manier is om jezelf te bevrijden en de wereld te zien.

Korte inhoud:
Liz Gilbert (Julia Roberts) is een vrouw met een missie. Na haar scheiding besluit ze een jaar vrijaf te nemen om de wereld te zien. Ze treedt buiten haar comfortzone en zet zo alles op het spel om haar leven een andere wending te geven. Tijdens haar wonderlijke en exotische reizen leert ze in Italië wat echt lekker eten is (Eat), vindt ze in India de kracht van het gebed (Pray) en geheel onverwacht in Bali, innerlijke rust en de liefde (Love).

Met Julia Roberts, Javier Bardem, Billy Curdup, James Franco als acteurs en Brad Pitt als executive producer, kan deze film niet anders dan fascineren. Zowel op de DVD als op de Blu-ray Disc vinden de kijkers de bioscoopversie als de extended cut terug. Op de Blu-ray Disc vinden we exclusieve extra’s terug, zoals enkele achter de schermen documentaires en interviews met Julia Roberts, Ryan Murphy en Elizabeth Gilbert op locatie in Rome, India en Bali.

CoverRegisseur: RYAN MURPHY (TV-serie Glee)

Cast:
JULIA ROBERTS (Erin Brokovich)
JAVIER BARDEM (No Country for Old Men)
RICHARD JENKINS (The Visitor)
VIOLA DAVIS (Doubt)
BILLY CRUDUP (Almost Famous)
JAMES FRANCO (Pineapple Express)

Genre: Drama, komedie

BELEEF EEN NOG LANGER AVONTUUR MET DE DIRECTOR’S CUT!
Inclusief de originele bioscoopversie met commentaar van regisseur Ryan Murphy.

EXCLUSIEF OP BLU-RAY DISC
Interviews met Julia Roberts, auteur Elizabeth Gilbert en regisseur Ryan Murphy over het filmavontuur en de inspirerende bestseller.

Release BLU-RAY DISC en DVD op 8 februari 2011


Breaking Bad - Seizoen 2 (DVD)

Van chemieleraar tot drugskoning

CoverIn januari lanceerde Sony Pictures Home Entertainment het eerste seizoen van Breaking Bad op DVD. De liefhebbers van deze reeks hoeven echter niet lang te wachten op het vervolg: in februari verschijnt het tweede seizoen op dvd. In deze baanbrekende serie zien we hoe Walter White, een leraar op de middelbare school te horen krijgt dat hij lijdt aan longkanker. Om er voor te zorgen dat zijn familie niets te kort komt na zijn dood, besluit hij om, samen met een oud-leerling, een mobiel drugslab op te zetten. Het tweede seizoen van deze verslavende serie won verdiend twee Emmy’s.

Korte inhoud:
Walt en Jesse bevinden zich in een gevaarlijke situatie wanneer hun zaakjes boomen en ze inzien dat de drugshandel toch wel zekere risico’s met zich meebrengt. Het geld begint binnen te komen maar het is voor Walt moeilijker dan ooit om de waarheid te verzwijgen voor zijn vrouw, zijn zoon, en zijn schoonbroer die deel uitmaakt van de antidrugsbrigade. Walt probeert de greep op zijn leven te behouden maar dat is moeilijk wanneer hij moet onderhandelen met meedogenloze drugsdealers, een vrouw en zoon die afstand van hem lijken te nemen en met nog een kind op komst. En dat allemaal terwijl hij het gevecht met zijn terminale ziekte aangaat.

Naast de 13 episodes vindt u op de DVD ook opmerkelijk bonusmateriaal terug, zoals een blik achter de schermen, verwijderde scènes, audiocommentaar van cast en crew en nog veel meer.

Regisseur: VINCE GILLIGAN (The X-Files)

Cast:
BRYAN CRANSTON (Malcolm in the Middle)
ANNA GUNN (Deadwood)
AARON PAUL (Big Love)
DEAN NORRIS (Terminator 2: Judgment Day)
BETSY BRANDT (Back When We Were Grown Ups)

Genre: TV-serie

Release DVD op 16 februari 2011

Recente artikelen

Laatste reacties

Bolo  |  11-02-2011

Ticking Clock is zo vreemd... geen actiefilm :P
Lees meer >

McMurphy  |  07-02-2011

Breaking Bad is geniaal (y)
Lees meer >

Mark van L.  |  05-02-2011

Sony!!! Is dit alles op blu-ray?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina