Sony Pictures releases op DVD en Blu-ray Disc op 23 maart


Sony Pictures Home Entertainment releases in maart

Damages Seizoen 3 (DVD)

releasedatum: 23 maart 2011

CoverHet derde seizoen van deze bekroonde serie, met tweevoudig Emmy-winnares Glenn Close als de juriste Patty Hewes, is geïnspireerd op de recente, wereldwijde economische gebeurtenissen.

Patty (Glenn Close) beleeft de grootste uitdaging uit haar loopbaan als ze, samen met haar trouwe rechterhand Tom Shayes (Tate Donovan), het gevecht aangaat met de machtige familie Tobin, bestaande uit patriarch Marilyn (Lily Tomlin), haar zoon Joe (Campbell Scott) en hun advocaat Lenonard Winstone (Martin Short). Als Patty’s voormalige protégée Ellen Parsons (Rose Byrne) er ook bij betrokken raakt, ontdekt die dat ze nog lang niet van Patty af is.

Acteurs: GLENN CLOSE (Dangerous Liaisons, 101 Dalmatiërs), ROSE BYRNE (Troy, Star Wars)

Genre: Drama




Operation: Endgame (DVD)

releasedatum: 23 maart 2011

CoverEen actiekomedie over nationale veiligheid, dodelijke kantoorartikelen en een explosieve laatste missie.

Onder de straten van Los Angeles ligt het zwaar beveiligde hoofdkwartier van een elite spionagecel. Maar als één van de agenten de baas vermoordt, wordt het zelfvernietigingsmechanisme geactiveerd. De klok tikt, de vluchtroute is onbekend en ’s werelds meest excentrieke moordenaars krijgen hun laatste opdracht; iedereen uitschakelen.

Regisseur: FOUAD MIKATI
Acteurs:
ZACH GALIFIANAKIS (The Hangover)
ROB CORDDRY (Hot Tub Time Machine)
ELLEN BARKIN (Ocean’s Thirteen)
VING RHAMES (Pulp Fiction)
EMILIE DE RAVIN (Lost)
MAGGIE Q (Mission: Impossible III)
ADAM SCOTT (Step Brothers)
JEFFREY TAMBOR (Arrested Development)

Genre: Actie, komedie


The Other Guys (DVD & Blu-ray Disc)

Will Ferrel en Mark Wahlberg zijn gewapend en gevaarlijk grappig in de actiekomedie van het jaar

releasedatum: 23 maart 2011

CoverWill Ferrel en Mark Wahlberg schitteren samen in de allernieuwste actie-komedie “The Other Guys” van Sony Pictures Home Entertainment, verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc vanaf 23 maart 2011. Het desastreuze detectiveduo krijgt eindelijk de kans om achter hun bureau uit te komen en de vuurlinie te betreden, met hilarische situaties als gevolg.

NYPD detectives Christopher Danson (Dwayne Johnson) en P.K. Highsmith (Samuel L. Jackson) zijn de stoerste en meeste geliefde agenten in New York City. Ze hebben zelf geen tattoo’s- andere mannen laten tattoo’s zetten van hen. Twee bureaus verder zitten detectives Allen Gamble (Will Ferrel) en Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Ze verschijnen af en toe op de achtergrond van foto’s van Danson en Highsmith, uit het zicht van de schijnwerpers. Ze zijn geen helden - ze zijn “the Other Guys”. Maar elke agent heeft wel eens geluk en plots rollen Gamble en Hoitz in een op het eerste zicht onschuldige lijkende zaak die geen enkele andere agent wil maar die wel eens in New York’s grootste misdaad kan veranderen. Het is de kans van hun leven, maar zijn deze twee er klaar voor?

De extra’s bevatten beeldmateriaal dat niet in de bioscoopversie te zien was. De Blu-ray Disc bevat exclusief bonusmateriaal zoals de allereerste commentaar van moeders, “The ‘Mom’-mentary”, waarin de moeders van Will Farell, Adam McKay en schrijver Chris Hency hun hilarische en ongecensureerde reacties geven op de film. Naast deze primeur bevat de Blu-ray Dics verwijderde scènes, de muziekvideo voor “Pimps Don’t Cry” met Eva Mendes en beelden van de cast en crew achter Coverde schermen.

Regisseur: ADAM MCKAY (Talladega Nights, Step Brothers)

Acteurs: WILL FERREL (Talladega Nights, Step Brothers), MARK WAHLBERG (Date Night, The Departed), EVA MENDES (Hitch, Training Day), MICHAEL KEATON (Batman, Out of Sight)

Genre: Actie – komedie

EXTRA’S OP DVD / BLU-RAY DISC
• Zowel de bioscoopversie als de extended cut
• Verwijderde scènes
• Bed, Bath and Way beyond – Commisaris Mauch in actie
• Crash and Burn! – stunts

EXTRA’S EXCLUSIEF OP BLU-RAY DISC
• Meer verwijderde scènes
• Bloopers
• Pimps don’t cry – videoclip
• The “mom-enteray”
• movieIQ® +sync


S.W.A.T. Firefight (DVD)

releasedatum: 23 maart 2011

CoverSony Pictures Home Entertainment brengt het spannende vervolg van de succesvolle actiefilm S.W.A.T. uit op DVD: S.W.A.T.: Firefight. Robert Patrick schittert als een op wraak beluste en onbedwingbare slechterik die het heeft gemunt op de nieuwe instructeur van Detoit’s elite anti-terreurteam.

LAPD- agent en anti-terreurexpert Paul Cutler (Gabriel Macht) gaat naar Detroit om zijn SWAT-team de laatste bevrijdingstechnieken aan te leren. Maar als ze in actie komen na een melding van huiselijk geweld gaat alles mis, en krijgen ze te maken met een vermoorde gijzelaar en een moordenaar die zowel Cutler als zijn SWATteam wil liquideren.

Regisseur: BENNY BOOM

Acteurs: GABRIEL MACHT (Behind Enemy Lines), ROBERT PATRICK (Terminator 2)

Genre: Actie

EXTRA’S OP DVD
• Achter de schermen documentaire: Sharp Shooting: On the Set

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina