South Park the complete tenth season - 7 mei op DVD

SOUTH PARK: THE COMPLETE TENTH SEASON

Inclusief gratis 14 dagen trial versie van "World Of Warcraft"

VANAF 7 MEI VERKRIJGBAAR OP 3 DVD BOX

In alweer het tiende seizoen van SOUTH PARK maken Stan, Kyle, Cartman en Kenny wederom allerlei bizarre gebeurtenissen mee, zoals alleen zij dat kunnen. Ze verslaan een virtuele schurk, zijn getuige van de dood van hun geliefde Chef en worden door voormalig Vice President Al Gore gevraagd om mee te helpen zoeken naar het ongrijpbare Mensbeervarken. Op 7 mei a.s. brengt Paramount Home Entertainment "South Park: The complete tenth season" uit op DVD. De DVD box van de legendarische animatieserie die te zien is op Comedy Central bevat een unieke extra: een gratis 14 dagen trial editie van de MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) World of Warcraft.

"South Park: The complete tenth season" DVD is een exclusieve drie-disc collector’s editie met 14 hilarische afleveringen. De DVD box bevat naast de met een Emmy bekroonde aflevering “Make Love, Not Warcraft” ook de veelbesproken aflevering "Tsst", waarin de moeder van Cartman de hulp inschakelt van Cesar Millan, the Dog Whisperer, om haar zoon weer in het gareel te krijgen. Het bonusmateriaal bestaat uit audiocommentaar op alle 14 afleveringen van de makers Trey Parker en Matt Stone. 

Maak kennis met World of Warcraft
In de met een Emmy Award bekroonde aflevering “Make Love, not Warcraft” maken de jongens kennis met World of Warcraft, de populairste online game ter wereld. South Park fans kunnen zich nu aansluiten bij duizenden machtige helden in een online wereld van mythes, magie en oneindig avontuur, met de gratis 14 trial versie van de game, die bij de DVD box wordt geleverd!

South Park
South Park, voor het eerst uitgezonden in 1997, is tot op de dag van vandaag een van de best gewaardeerde series op COMEDY CENTRAL en wereldwijd een van de populairste animatieseries. De vier kinderen Stan, Kyle, Kenny en Cartman zijn boezemvrienden en wonen in een klein dorpje in de staat Colorado. Elke aflevering maken de jongens de meest idiote dingen mee en hebben ze met hun creatieve schuttingtaal de lachers op hun hand.

De animatieserie heeft de prestigieuze George Foster Peabody Award in de 65e jaarlijkse Peabody Awards wedstrijd gewonnen. De serie is acht maal genomineerd geweest voor de Emmy Awards, waarvan er drie verzilverd zijn.

Recente artikelen

Laatste reacties

Maarten1988  |  18-05-2009

Zo'n actie met een trail voor WoW is wel leuk , maar ik speel al sinds het begin :-o.
Lees meer >

Rawbz  |  08-05-2009

Net als Jeroen wil ik ook eerste de eerdere dele in m'n collectie.
Lees meer >

lovelyjettie  |  21-04-2009

Lol @ WoW trial bij de dvd set (6) WoW aflevering South Park was geweldig!!! p.s. Ik ben wel redelijk verslaafd geraakt aan WoW...:oops:
Lees meer >

TheGodfather  |  11-04-2009

Lol @ WoW trial bij de dvd set (6) Hele coole actie (y) :mrgreen: geweldige aflevering ook (6)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina