Splendid Film brengt nieuwe dvd's uit op de Nederlandse markt.

Splendid Film
Amazia: de beste Aziatische filmkunst op DVD vanaf november verkrijgbaar

In november betreedt het van origine Duitse filmbedrijf Splendid film de Nederlandse markt met een serie kwaliteitsfilms op het gebied kung fu en martial arts maar ook magie en demonen. Splendid film brengt deze films uit onder het nieuwe DVD-label Amazia, waarvan in november de eerste titels verschijnen. Op het Amazia label brengt Splendid film de beste films uit het Oosten naar het Westen. Titels die gekenmerkt worden door het betere vechtwerk, sublieme actie, oogstrelende cameravoering en een volwaardig scenario waardoor ze duidelijk uitstijgen boven het ’13 in een dozijn ram- en smijtwerk” dat we zo goed kennen uit Oosten. Op het Amazia label komen maar liefst acht titels waarvan we speciaal uw aandacht vragen voor The Restless, Killerlady, Blood Rain en Arahan.

Naast titels op het Amazia label brengt Splendid film in november en december een aantal titels waaronder Bloodrayne II op DVD en Alone in the Dark II op DVD en Blu Ray.  Hieronder kort op rij een titeloverzicht.

AMAZIA LABEL – vanaf eind november te koop

The Restless

De fantasie- en actiefilm die je niet mag missen.
Met special effects a la “Blade”.  Geproduceerd door de maker van “Hero” en “House of the Flying Dagger”. Yi Gwak is een beruchte demonenjager en hij kent geen genade. Als hij wordt  vergiftigd komt hij in de wereld van de zielen waar hij in gevecht komt met  demonen en komt kamp ‘goed’ tegen ‘kwaad’ te staan.

Killerlady

Sexy, stijlvol en genadeloos.
De bloedmooie Shu Qi speelt de hoofdrol in deze gangsterfilm  opgenomen in Zuid Korea met spannende acties. Killerlady een actiefilm voor de echte liefhebbers.

Arahan
Al voor lange tijd beschermen de 7 meesters de sleutel naar Chi, de sleutel naar absolute macht. 1 van de 7 meesters keert ze de rug toe en keert naar de donkere kant. In 2004 keert deze meester terug en begint het spannende avontuur. Naast de film bevat deze DVD 16 filmtrailers van het Amazia-label.

SPLENDID FILM LABEL– eind november te koop

Blood Rain
Duister, boeiend en adembenemend. Dat is de nieuwe film van regisseur Kim Dae-seung “Blood Rain. Een duistere mysteriethriller over intriges, moord en wraak op een idyllisch eiland.
In 1808 gaat voor het eiland Donghwa een transportschip met een kostbare lading bestemd voor de koning in vlammen op. Als inspecteur Won-kyu met zijn team naar het eiland gaat om het te onderzoeken, wordt een na de andere gruwelijke moord gepleegd. Een triller van topklasse!

Bloodrayne II (2 disc special edition)
Half mens half vampier is de bloedmooie Rayne op missie in het wilde westen. Op zoek naar vampier Billy the Kid en zijn vampier leger van cowboys. Billy probeert met zijn leger de inwoners van Montana te vermoorden om zo de kinderen te ontvoeren en zijn rijkdom te vergroten. Een spannende film die je gezien moet hebben!

Alone in the Dark II (2 disc special edition)
Alone in de Dark II vertelt het verhaal van Edward Carnby ( Rick Yune) die samen met een team heksenjagers op zoek gaat naar de gevaarlijke heks Elisabeth Dexter. Een spannende horror/thriller film die je niet mag missen. Ook verkrijgbaar op Blu Ray.

Het releaseschema van Splendid film ziet er in november en december als volgt uit:

20 november op Amazia Label 14,99 per stuk
The Restless
Bloody Tie
Gang Fight
Dirty Carnival
Killerlady
Art of Revenge
Silent Killer
Blood Rain
Arahan ( promotie dvd: 4.99)

Voor meer informatie ga snel naar www.amazia.de. Hier vind je alle informatie over de nieuwste films en trailers. Binnenkort wordt deze website vertaald naar het Nederlands!

20 november op Splendid film label
Demon Days ( 14.99 per stuk)
Bloodrayne II ( dvd 19.99)

11 december op Splendid film label
Alone in the Dark II special edition 19.99 (ook op Blu Ray 29.99 per stuk )
Brotherhood of Blood ( dvd 14.99 )

Voor meer informatie kijk snel op www.splendid-film.de

Houdt Splendid film in de gaten want binnenkort komt na groot succes van Ongbak 1 begin volgend jaar Ongbak2 uit.

Recente artikelen

Laatste reacties

intexor  |  31-10-2008

Alone in the Dark 2? Wist niet eens dat er een tweede deel in de maak was. Is onlangs straight to DVD verschenen in de VS.
Lees meer >

Sneaker  |  31-10-2008

Alone in the Dark 2? Wist niet eens dat er een tweede deel in de maak was.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina