Strengholt Multimedia: Rembrandt - zijn etsen en meesterwerken

Strengholt Multimedia presenteert

Rembrandt
Zijn etsen en zijn meesterwerk

In het ‘jaar van Rembrandt’ brengt Strengholt MultiMedia een prachtig naslagwerk uit over één van ’s werelds beste schilders: Rembrandt van Rijn. ‘Rembrandt: zijn etsen en zijn meesterwerk’ bestaat uit een DVD en cd-rom, gebundeld in een luxe verpakking (digipack).

Restauratie van De Nachtwacht
Wie de naam Rembrandt hoort, denkt al snel aan zijn meesterwerk ‘De Nachtwacht’. De DVD bevat diverse documentaires omtrent de beschadiging en restauratie van ‘De Nachtwacht’. De aanslag op het doek in 1975 wordt gereconstrueerd en ook de unieke verhuisoperatie van ‘De Nachtwacht’ in 2003 vanuit het Rijksmuseum wordt niet overgeslagen. Zie hoe een bijna verwoest schilderij na 8 maanden werk door experts weer geheel is hersteld.

Rembrandt de Etser
Naast de andere werken die Rembrandt tijdens zijn leven heeft gemaakt, zijn er ook zo’n 290 etsen, alsmede de zogenaamde 745 staten van etsen. Al deze etsen zijn nu op één cd-rom samengevoegd. De cd-rom biedt een unieke mogelijkheid om Rembrandt’s prachtige etsen gedetailleerd te bekijken. De etsen zijn tevens in hoge resolutie uit te printen en vormen in een handomdraai een fraai kunstwerk aan een ieders muur. Achtergrondinformatie in tekst en geluid is bij de etsen opgenomen.

Prijs: € 19,95 Speelduur DVD: 54 minuten
Geluid: Dolby digital 2.0 Beeldformaat: 4:3

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina