The Casual Vacancy - gebaseerd op werk van J.K. Rowling, vanaf 7 oktober op DVD

De nieuwe Britse miniserie, gebaseerd op het boek van J.K. Rowling,

THE CASUAL VACANCY

7 oktober verkrijgbaar op DVD

Casual Vacancy DVDWarner Bros. Home Entertainment presenteert op 7 oktober de DVD release van The Casual Vacancy, een driedelige miniserie gebaseerd op het gelijknamige bestseller boek van de toonaangevende J.K. Rowling, waarvan wereldwijd 6 miljoen exemplaren verkocht zijn. The Casual Vacancy is een co-productie van HBO en BBC en vertelt het verhaal van een dorpje dat verscheurd wordt door haar eigen inwoners. De cast bestaat onder meer uit Michael Gambon (The King’s Speech), Julia McKenzie (Notes on a Scandal), Keeley Hawes (Ashes to Ashes) en Rory Kinnear (The Imitation Game).

Synopsis:
Pagford is een schilderachtig stadje in Cotswolds, een idyllisch, typisch Engels dorpje. Maar achter deze mooie façade schuilt een stadje in oorlog. Wanneer het geliefde raadslid Barry Fairbrother op raadselachtige wijze overlijdt, vechten de inwoners voor zijn lege stoel in de raad en ontstaat het grootste gevecht dat het dorp ooit heeft gezien. Wie zal zegevieren in een verkiezing waar passie, dubbelhartigheid en onverwachte onthullingen de boventoon voeren?

The Casual Vacancy is gebaseerd op het boek van de grootste schrijfster uit Groot-Brittannië, J.K. Rowling (Harry Potter serie) en geregisseerd door Jonny Cambell (Ashes To Ashes) en voor TV herschreven door Sarah Phelps (Great Expectations).

Bonusmaterialen:
•    An introduction to The Casual Vacancy: een overzicht van de serie, een korte introductie van de belangrijkste personages, het plot en de locaties
•    Adapting The Casual Vacancy: hoe het boek naar het scherm werd gebracht en het productieteam hun visie onthult
•    Casting The Casual Vacancy: een diepgaande featurette waar de hele cast in beeld komt.
The Casual Vacancy ScreenshotThe Casual Vacancy ScreenshotThe Casual Vacancy Screenshot

Releasedatum:  7 oktober 2015
Speelduur: 180 minuten exclusief bonusmateriaal
Kijkwijzer: 12 jaar

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina