Three Line Pictures: Back To Gaya 12 oktober op DVD

Back To Gaya vanaf 12 oktober op DVD

De slimme uitvinder Boo en de niet al te snuggere Zino beleven allerlei avonturen in hun land Gaya. Zij moeten het iedere keer opnemen tegen drie ontzettend vervelende klieren: Galger, Bramph en Zeck, die samen de ‘Snurks’ genoemd worden.

Het land Gaya krijgt zijn energie van de ‘Dalamiet’, een magisch kristal dat op het grote marktplein staat. Zonder het kristal zal Gaya ten onder gaan.

Alles loopt flink fout wanneer de rare professor N. Icely met zijn Phantasto-Transomatic-Transfer-Machine, de Dalamiet van Gaya naar de mensenwereld transporteert. Behalve het kristal, worden ook Boo en Zino, de mooie prinses Alanta en de drie Snurks meegezogen.

De Snurks zien nu ein-de-lijk kans om de helden van Gaya te worden. Om Gaya te redden gaan zij op zoek naar de Dalamiet. Maar ook Boo en Zino doen flink hun best. De twee helden worden bijgestaan door prinses Alanta, die zich tot een ware avonturier ontpopt.

Maar onze helden en de Snurks merken dat hun avonturen in de mensenwereld, er heel anders aan toe gaan dan dat ze gewend xijn. De gevaren (en de mensen!) zijn ineens veel groter en ze werken zich steeds verder in de nesten. Om zich hieruit te redden moeten ze het onmogelijke doen… Ze moeten samenwerken met de Snurks!

De zoektocht naar de Dalamiet is spectaculair! Zullen de Gayans en de Snurks op tijd terugkeren met de Dalamiet? En… kunnen ze uit de klauwen blijven van de rare professor N. Icely?

TECHNISCHE SPECIFICATIES BACK TO GAYA

SPEELDUUR: CA 90 MINUTEN
GELUID: DOLBY 5.1.
BEELD: WIDESCREEN 2.35:1
GELUID: DOLBY DIGITAL
KIJKWIJZER:


EXTRA´S OP DE DVD

De DVD is voorzien van een aantal extra´s:

  • Maar liefst 3 Taalversies
    Zowel Nederlands als Vlaams gesproken en een originele Engels gesproken, Nederlands ondertitelde versie vindt u op de DVD van ´BACK TO GAYA´
  • 30 minuten achter de schermen van ´Back to Gaya´
    Hierin wordt het hele proces uitgelegd van idee tot film, van karakterontwikkeling tot digitale animatie. Ook het inspreken van de Engelse stemmen is te zien. Een zeer grappige en onderhoudende toevoeging aan de DVD. Deze is Engels en Duits gesproken en Nederlands ondertiteld.
  • Wie is Wie in Gaya?
    Tegen de achtergrond platen van de 8 belangrijkste karakters uit de film worden hun grappen en grollen, eigenaardigheden en kenmerken weergegeven. Deze extra bestaat uit Nederlandse tekst.
  • Trailer overzicht
    Zowel de bioscooptrailer van Back to Gaya als trailers van ander kinderproduct sluiten het rijtje extra´s af. De trailers zijn Engels gesproken en voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Recente artikelen

Laatste reacties

reneo  |  01-09-2004

ik heb meegewerkt aan de dubbings en ik kan je vertellen dat het opzich helemaal niet zo'n kids-only movie is... er zitten aardig wat stukjes in waar de kleinst...
Lees meer >

Surya  |  25-08-2004

Deze is in België nooit in de zalen geweest maar er staat wel een Vlaamsche track op. Beetje raar... Ik zie graag animatie film, maar deze ziet er iets te "k...
Lees meer >

DVD_Boy  |  24-08-2004

Ik zou met mijn broertjes (12 jr, 9 jr en 7 jr.) naar deze film gaan, maar het is er niet van gekomen :oops:. het lijkt me op zich wel een leuke film maar op d...
Lees meer >

Dennis Kuijper  |  24-08-2004

Denk dat de animatie,s en beetje te vergelijken zijn met de filmpjes uit de Final fantasy games,op zich niet mis mee.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina