Twee muziekdocumentaires bij Living Colour in december op DVD

Living Colour


Living Colour Entertainment: DVD releases in december.

AMY WINEHOUSE – NEVER FORGOTTEN

Synopsis
coverHaar zangtalent, unieke soulstem en haar fantastische songs maakten van Amy Winehouse de meest vernieuwende artiest van de laatste tijd. Van jongs af aan wist Amy dat ze wilde zingen, haar grote inspiratiebronnen waren Etta James en Billie Holiday. Met haar succesvolle debuutalbum Back to Black maakte ze jazz en blues voor een nieuwe generatie. Van dit album zijn er wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht en heeft ze ontelbare onderscheidingen ontvangen, waaronder maar liefs 5 Grammy Awards. In nagedachtenis van een tijdloze entertainer geeft deze film een overzicht van haar leven door de lens van muziekjournalisten en beroemde vrienden. Dit is het verhaal hoe het Amy is gelukt om gedurende haar (te korte leven) de muziek- en modewereld te beïnvloeden. Net als miljoenen fans over de gehele wereld.

• Bevat de volgende songs: Rehab, Back To Black, Valerie, Tears Dry On Their Own, You Know That I Am No Good, Gotta Know You Now, Some Unholy War, Monkey Man.

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 64 min
Beeld: 16x9
Audio: Dolby Digital 2.0
Genre: Muziek

Verkrijgbaar vanaf 1 december

 

BRUCE SPRINGSTEEN – GLORY DAYS

Synopsis:
coverEen carrière die vier decennia overlapt en meer dan 185 miljoen verkochte albums: Bruce Springsteen laat in deze film zijn fans zien waarom hij nog steeds “The Boss” is. Met zijn opzwepende live shows heeft hij de harten van vele fans over de gehele wereld veroverd en daarnaast bovendien 20 Grammy Awards binnen gesleept. Na jaren getoerd te hebben en overal voor uitverkochte zalen opgetreden te hebben, is “The Boss” nog steeds mateloos populair en geenszins van plan om op zijn lauweren te gaan rusten.

• Deze film bevat tevens één van de laatste interviews met Springsteen’s dierbare vriend en E-Street Bandlid Clarence Clemons. Ook aan het woord komen Springsteen’s vrouw Patti Scialfa en diverse belangrijke muziek recensenten.

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 53 min
Beeld: 16x9
Audio: Dolby Digital 2.0
Genre: Muziek

Verkrijgbaar vanaf 1 december

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina