Twin Pics releases op DVD en Blu-ray Disc in september

Twin Pics

Twin Pics presenteert in september op DVD:

THE BROWNIAN MOVEMENT (DVD)

Een film van Nanouk Leopold

cover

Charlotte en Max wonen samen met hun zoontje in Brussel. Het stel raakt in een crisis als Max erachter komt dat Charlotte een aantal van haar mannelijke patiënten heeft meegenomen naar een gehuurd appartement. Charlotte gaat in therapie en moet haar baan als dokter opgeven. Als ze naar India verhuizen, lijken ze aanvankelijk allebei gelukkig. Maar al snel blijkt dat ze het verleden niet achter zich kunnen laten.

Regie: Nanouk Leopold
Cast: Sandra Hüller, Dragan Bakema, Sabine Timoteo, Ryan Brodie
Land: Nederland
Genre: Drama

Releasedatum: 5 september



CONTRE TOI (DVD)

Een film van Lola Dolloin

coverChirurg Anna Cooper is in de veertig, ongehuwd en heeft geen kinderen. Als ze onverwachts ontvoerd wordt door een jonge man die haar verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn vrouw, mist niemand haar genoeg om actie te ondernemen. Dagenlang wordt ze vastgehouden in een kamer met alleen een bed en een emmer om haar behoeften op te doen. Wanneer ze erachter komt wie haar ontvoerder is, gaat ze met hem in gesprek. Op een bijzondere manier komen de twee eenzame mensen nader tot elkaar en  ontstaat er een sterke band tussen Anna en juist diegene die haar de vrijheid ontnam.

Regie: Lola Dolloin
Cast: Kristin Scott Thomas, Pio Marmai   
Land: Frankrijk
Genre: Drama

Releasedatum: 19 september

IN A BETTER WORLD (DVD)

Een film van Susanne Bier

coverNa de dood van zijn moeder verhuist Christian met zijn vader van Engeland naar Denemarken en komt daar in een nieuwe klas terecht. Hij wordt naast het gepeste buitenbeentje Elias geplaatst, en de twee jongens raken direct bevriend. Wanneer ze bij een bezoek aan de haven toeschouwer zijn van een aanvaring tussen de vredelievende vader van Elias en een agressieve man, haalt Christian zijn vriend over tot een radicale wraakactie. De gevolgen missen hun uitwerking niet, als een ongeluk de relatie tussen de jongens en hun ouders in een nieuw daglicht stelt. Ook brengt het de vader van Elias tot het inzicht dat hij een brug zal moeten slaan tussen twee werelden. Enerzijds die van het hulpbehoevende Afrika waarin hij als ontwikkelingsarts werkt en anderzijds die van zijn gezin in Denemarken waar zijn liefde en aanwezigheid minstens zo hard nodig blijken te zijn. 

Regie: Susanne Bier
Cast: Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Markus Rygaard, William Jøhnk Nielsen
Land: Denemarken
Genre: Drama

Releasedatum: 26 september

LARGO WINCH 2 (DVD & Blu-ray Disc)

Een film van Jérôme Salle

coverNa de dood van zijn adoptievader, wordt Largo Winch aan het hoofd van het zakenimperium Groep W gekatapulteerd. Tot ieders verbazing wil Largo de firma verkopen en een ambitieus humanitair fonds oprichten. Maar op de dag van de verkoop wordt hij door een mysterieuze getuige beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid. Om zijn onschuld te bewijzen, moet Largo terug naar zijn verleden in het hartje van de Birmese jungle.

Regie: Jérôme Salle
Cast: Tomer Sisley, Sharon Stone, Ulrich Tukur
Land: Frankrijk
Genre: Actie, Thriller

Releasedatum: 26 september
(ook verkrijgbaar in een DVD/Blu-ray Box samen met deel 1)

22 MEI (DVD)

Een film van Koen Mortier

coverSam, een wat troosteloze veertiger, werkt als bewakingsagent in een winkelcentrum. Als  op een doodnormale dag een bom ontploft probeert Sam de slachtoffers te redden. Wanneer er iets vreselijks gebeurt, rent hij weg totdat hij neervalt van uitputting. Een vrouwenstem ontwaakt hem. Het blijkt één van de slachtoffers die hij gered heeft. Ze wil weten waarom de zelfmoordterrorist het heeft gedaan. Hierna ontmoet Sam meer slachtoffers die hij gered heeft. Ze voelen allemaal dezelfde verslagenheid en onmacht, die hij ook voelt. Zelfs de confrontatie met de boosdoener is anders dan hij had verwacht. Schuld en onschuld liggen dicht bij elkaar…

Regie: Koen Mortier
Cast: Sam Louwijck, Titus de Voogdt, Barbara Callewaert, Gunter Lamoot
Land: België
Genre: Psychodrama

Releasedatum: 26 september

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina