Twin Pics/Cineart releases op DVD en Blu-ray Disc in oktober

Twin Pics/Cineart presenteert:

DEUX JOURS, UNE NUIT (DVD & Blu ray)

Deux Jours, Une Nuit DVDSandra (Marion Cotillard) wil graag weer aan het werk en probeert haar baan terug te krijgen. De enige manier waarop zij dit kan bewerkstelligen is om haar collega’s te overtuigen hun bonus in te leveren.

Cast: Marion Cotillard, Fabrizio Rongione
Speelduur: 95 min.
Genre: Drama
Extra's: interviews regisseurs en cast, "De sociale werkelijkheid"

Releasedatum: 13 oktober

 

EASTERN BOYS (DVD)

Eastern Boys DVDZe komen uit heel Oost-Europa; Rusland, Oekraïne, Moldavië, de oudsten lijken niet veel ouder dan 25 jaar, van de jongsten is de leeftijd onmogelijk vast te stellen. Ze slijten hun dagen in de buurt van het treinstation Gare du Nord in Parijs. Misschien zijn het prostituees. Wanneer Daniel, een discrete man van begin vijftig, op een dag Gare du Nord doorkruist en de jonge Marek ontmoet, beseft hij maar weinig hoe dit zijn leven zal veranderen. Moed verzamelend spreekt hij hem aan. De jongeman stemt in om Daniel de volgende dag thuis te ontmoeten.

Cast: Olivier Rabourdin, Kirill Emelyanov, Daniil Vorobjov
Speelduur: 128 min.
Genre: Drama
Extra: interview met regisseur Robin Campillo

Releasedatum: 13 oktober

 

JOE (DVD)

Joe DVDEx-gedetineerde Joe (Nicolage Cage) heeft in het ruige Texas de leiding over een groep mannen die gezonde bomen vergiftigt. Een leven vol geweld, drank en betaalde liefde. Op een dag meldt de 15-jarige Gary (Tye Sheridan) zich bij hem, op zoek naar werk. Afkomstig uit een verknipt gezin met een gewelddadige vader, hoopt hij door hard werken aan zijn uitzichtloze bestaan te kunnen ontsnappen. Voor Gary is Joe de held en de uitweg die hij zoekt. Joe herkent zichzelf in de jongen en probeert hem te behoeden voor de misstappen die hij zelf maakte.

Cast: Nicolas Cage, Tye Sheridan
Speelduur: 113 min.
Genre:  Drama
Extra's: interviews met Nicoals Cage, Gary Poulter en Tye Sheridan

Releasedatum: 13 oktober

 

BON DIEU (DVD)

Bon Dieu DVDClaude en Marie Verneuil zijn afkomstig van katholieke ouders uit de grote provinciale bourgeoisie en nogal conservatief. Maar ze zijn altijd ruimdenkend geweest. Het was echter even slikken toen hun eerste dochter trouwde met een moslim, hun tweede met een Jood en de derde met een Chinees. Hun hoop dat hun laatste dochter toch voor de kerk trouwt wordt aangewakkerd wanneer ze vernemen dat ze een brave katholieke jongen heeft ontmoet.

Cast: Christian Clavier, Chantal Lauby, Frédérique Bel, Ary Abittan
Speelduur: 97 min.
Genre: Comedy
Extra's: Making Of, Bloopers*, Verwijderde Scenes*, On Tour* (* Frans niet ondertiteld)

Releasedatum: 27 oktober

 

Twin Pics

 

Recente artikelen

Laatste reacties

DVD Watcher  |  14-10-2014

Wat jij matig vind hoeven wij niet slecht te vinden. En dan vinden ze het gek dat hier in nederland steeds minder gekocht word op Blu ray , en dat de mensen st...
Lees meer >

Oudlid_X5  |  14-10-2014

Voor zo'n matige film?
Lees meer >

WaymannDirector  |  14-10-2014

Persoonlijk vind ik zelf dat Joe ook een blu ray release verdiend. Precies.
Lees meer >

DVD Watcher  |  13-10-2014

De enige echt interessante film krijgt wel een BR-release. De rest zou ik links laten liggen. Persoonlijk vind ik zelf dat Joe ook een blu ray release verdiend...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina