Video Film Express: Drie nieuwe films op DVD

Video Film Express liet ons zojuist weten begin deze maand een drietal films op DVD uitgebracht te hebben:


Quicksilver Highway

Dat de heren topauteurs Stephen King en Clive Barker hun krachten hebben gegeven aan het verhaal van deze film toont al direct aan dat we hier te maken hebben met anderhalf uur niet aflatende spanning. Voeg daarbij dat de regie in handen was van Mick Garris (Sleepwalker, The Shining, The Stand) en aan alle voorwaarden voor spannend vermaak is voldaan. Feitelijk is de film een combinatie van twee aparte verhalen, Kings Chattering Teeth en Barkers The Body Politic. Christopher Lloyd (Back To The Future), Raphael Sbarge (Independence Day) en Matt Frewer (Lawnmower Man) spelen de hoofdrollen in deze film uit 1997. Clive Barker is zelf ook nog even in beeld.

90 minuten - bestelnummer 500247 - consumentenadviesprijs: € 13,99


Handmade Collection - Track 29

Een prachtige titel uit de Handmade Collection met een supersterke cast (o.a. Theresa Russell, Christopher Lloyd, Gary Oldman, Seymour Cassell, Sandra Bernhard) onder aanvoering van de geniale regisseur Nicholas Roeg. Een sterk verhaal ook, trouwens: een doktersvrouw is de obessie van haar man met modeltreinen zat en vraagt zich af waarom hij erop stond afstand te doen van hun zoon direct na zijn geboorte. Als dan een toevallige ontmoeting met die verloren zoon plaatsvindt, ontspint zich een heuse tragedie. De film dateert uit 1988.

87 minuten - bestelnummer 500506 - consumentenadviesprijs: € 15,99


Handmade Collection - How To Get Ahead In Advertising

Een absurd verhaal in deze film uit de Handmade Collection(1989): een jonge reclamemaker zit in een creatieve dip en maakt zich daarover dusdanig ongerust, dat het niet alleen zijn vriendin, vrienden en collega’s op de zenuwen gaat werken, maar dat een en ander zich ook op psychosomatisch vlak openbaart; op zijn rug groeit een grote bult, die vervolgens ook een mond krijgt! Die bult gaat dan ook nog eens commentaar op zijn doen en laten geven… Hoofdrollen voor Rachel Ward en Richard E. Grant, regie van Bruce Robinson

95 minuten - bestelnummer 500489 - consumentenadviesprijs: € 15,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  15-01-2004

Voor de liefhebbers van Stephen King is Quicksilver Highway toch wel een must. Ikzelf kan er niet veel mee.
Lees meer >

Tom L.  |  15-01-2004

Boring! Met zo'n releases maken ze het mij makkelijk om te stoppen met dvd's...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina