Video Film Express: DVD-releases in september

Video Film Express


Video Film Express releases in september.

 

De Gelukkige Huisvrouw - Special Edition 2 DVD & Blu-ray Disc

covercoverLea Meyer is gelukkig, haar man Harry adoreert haar, brengt het geld met bakken binnen en is, net als Lea zelf, dol op seks. Kortom; Lea’s leven is perfect, totdat Harry zegt dat hij een kind wil. De bevalling van Harry Junior is een uitputtingsslag. Lea’s onverslaanbare humor en optimisme leggen het af tegen het natuurgeweld. Terwijl Harry een intens gelukkige vader is, voelt Lea geen enkele band met de baby. Ze krijgt waanvoorstellingen, zakt weg in een psychose en wordt verplicht opgenomen. Aanvankelijk steekt ze de draak met de psychiater, met de therapie en met ‘de gekken’ om haar heen. Maar gaandeweg ontdekt ze dat haar medepatiënten mensen zijn met hele herkenbare emoties en dat er, onder haar onaflaatbare poging van alles een grap te maken, een hoop onverwerkt verdriet schuilt.

Regisseur: Antoinette Beumer
Cast: Carice van Houten, Waldemar Torenstra, Marcel Hensema
   
DVD
Audio formaten: DTS 5.1
Video formaten: 2.35:1
Speelduur 100 minuten
Extra's

audiocommentaar van regisseuse Antoinette Beumer, making of, verwijderde scenes, premiereverslagen, tv-uitzending van '24 uur met Heleen van Royen'.

Blu-ray Disc
Audio formaten: PCM Uncompressed 5.1
Video formaten: 1080P HD 2.35:1
Speelduur 103 minuten
Extra's

audiocommentaar van regisseuse Antoinette Beumer, making of, verwijderde scenes, premiereverslagen, tv-uitzending van '24 uur met Heleen van Royen'.

Releasedatum: 29 september 2010

Agora (BD & 2-DVD Collector's Edition)

covercoverHet is de 4e eeuw na Christus, Egypte is op dat moment onderdeel van het Romeinse Rijk, als er in de straten van Alexandrië een gewelddadige religieuze opstand uitbreekt. Langzaam verplaatst het gevecht zich naar de legendarische bibliotheek. Binnen de muren van dit gebouw vecht de wetenschapper Hypatia (Rachel Weisz) met haar leerlingen voor het behoud van de wijsheid van de oude beschaving. Haar jonge slaaf Davus raakt verscheurd tussen zijn geheime liefde voor zijn meesteres en de vrijheid. Als hij de vrijheid wil bemachtigen, kiest hij partij voor de vijand… de Christenen.
AGORA is een indrukwekkend historisch epos van regisseur Alejandro Amenábar, bekend van Mar Adentro en The Others. De hoofdrol is voor Rachel Weisz (The Fountain, The Constant Gardener).

Regisseur: Alejandro Amenábar
Cast: Rachel Weisz, Oscar Isaac, Max Minghella, Michael Lonsdale

DVD
 
Audio formaten: Dolby Digital 5.1
Video formaten: 2.35:1
Extra's Audiocommentaartrack van regisseur Alejandro Amenábar, uitgebreide Making of (60 min in HD), Deleted scenes, en nog veel meer.

Blu-ray Disc
Audio formaten: DTS HD Master Audio 5.1
Video formaten: 1080P HD 2.35:1
Extra's Audiocommentaartrack van regisseur Alejandro Amenábar, uitgebreide Making of (60 min in HD), Deleted scenes, en nog veel meer.

Releasedatum: 14 september 2010

Wie is de Mol? - Seizoen 2 (DVD)

coverWas het eerste seizoen van Wie is de Mol? nog in het subtropische Australië, in seizoen twee trekken tien nieuwe kandidaten naar Schotland. Dit is het land dat bekend staat om de hooglanden, de kilts en de regen. Daarmee staat dit land borg voor een zinderend spel waarbij onder andere een hotel bij Inverness, een museum in Glasgow en de donkere wateren van Loch Ness worden aangedaan.

Slechts drie kandidaten krijgen de Koninklijke zaal van Edinburgh Castle - het eeuwenoude kasteel in het centrum van Edinburgh - te zien. Één van hen is de winnaar, één is de verliezer en één... is de mol....

- Het complete tweede seizoen van één van de meest succesvolle tv-series van de Nederlandse tv verzameld in een luxe 3-disc box.

Speelduur 450 minuten
Audio formaten: Dolby Digital Stereo
Video formaten: 1.78:1

Releasedatum: 14 september 2010

Bosom Buddies - Seizoen 1 (DVD)

coverKip en Henry zijn beste vrienden, en ze werken beiden bij een reclamebureau. Wanneer ze uit hun appartement worden gezet, kunnen ze terecht bij hun collega Amy, die in een hotel voor vrouwen woont. Als de vrienden er achter komen hoe laag de huur in het hotel is, besluiten ze zich te vermommen als Buffy en Hildegarde, zodat ze er kunnen blijven wonen.
Bosom Buddies is een hilarische comedyserie, die het begin van de carrière vormde voor één van ‘s werelds beste en meest beroemde acteurs: Tom Hanks. Alle 19 afleveringen uit het eerste seizoen van Bosom Buddies zijn verzameld in deze 3-disc box.

- Bosom Buddies betekende begin jaren 80 de doorbraak voor tweevoudig Oscarwinnaar Tom Hanks.

Regisseur: Joel Zwick e.a.
Cast: Tom Hanks, Peter Scolari
Speelduur 478 minuten
Audio formaten: Mono
Video formaten: 1.33:1

Releasedatum: 14 september 2010

The Darling Buds of May - Seizoen 2 (DVD)

coverWe volgen het leven van de excentrieke boerenfamilie Larkin, bestaande uit Pop, Ma en hun zes kinderen, waaronder de prachtige dochter Mariette. De familie heeft lak aan de verwachtingen van de samenleving, en ziet altijd de zonnige kant van het leven.
In het tweede seizoen verwachten Charly en Mariette hun eerste kind. En Pop is zoals altijd weer druk met het sluiten van lucratieve deals. The Darling Buds of May is gebaseerd op de boeken van H. E. Bates.
De feelgood-serie groeide in de jaren negentig uit tot één van de meest populaire series ooit op de Engelse tv. Voor Catherine Zeta-Jones betekende het de start van een succesvolle carrière.

- Het complete tweede seizoen is verzameld in deze dubbeldisc uitgave.

- Met Catherine Zeta-Jones en David Jason (A Touch of Frost).

- Feelgood serie met typische Britse humor.

Regisseur: Div.
Cast: Catherine Zeta-Jones, David Jason, Pam Ferris
Speelduur 350 minuten
Audio formaten: Mono
Video formaten: 1.33:1

Releasedatum: 14 september 2010

Jude(DVD)

coverMetselaar Jude droomt ervan zijn plattelandsleven te kunnen ontvluchten, maar een huwelijk met een plaatselijke boerendochter zorgt ervoor dat hij die plannen aan te kant schuift. Als zijn vrouw hem verlaat, ziet Jude zijn kans schoon. Hij vertrekt naar Christminster en begint aan een studie. Wanneer hij daar zijn nicht Sue ontmoet, ontstaat er tegen beter weten in een passionele relatie. Ondanks de problemen die op hun pad komen, besluiten Sue en Jude alle vooroordelen en druk van de buitenwereld het hoofd te bieden, op zoek naar het laatste sprankje geluk.

- Met Kate Winslet (The Reader, Eternal Sunshine of the Spotless Mind) en Kate Winslet (The Others, Elizabeth)

- Een film van Michael Winterbottom (Road to Guantanamo, A Mighty Heart)

Regisseur: Michael Winterbottom
Cast: Kate Winslet, Kate Winslet
Speelduur 114 minuten
Audio formaten: Dolby Digital Stereo
Video formaten: 2.35:1

Releasedatum: 28 september 2010

Critical Care (DVD)

coverDr. Werner Ernst raakt betrokken bij de gerechtelijke strijd tussen twee halfzussen om de zorg van hun comateuze vader. Maar gaat het gevecht wel over de zorg, of speelt de nalatenschap van 10 miljoen dollar misschien een rol? Ondertussen draagt Werners leidinggevende hem op om alleen te zorgen voor patiënten die volledig verzekerd zijn. Met de juridische afdeling van het ziekenhuis in zijn nek, moet hij de juiste keuzes maken.

Regisseur: Sidney Lumet
Cast: James Spader, Helen Mirren, Anne Bancroft
Speelduur: 107 minuten
Audio formaten: Dolby Digital 5.1
Video formaten: 1.85:1

Releasedatum: 28 september 2010


The Cat's Meow (DVD)

coverIn November 1924 komt de beroemde Hollywood-producent Thomas Ince op mysterieuze wijze om het leven. Hij was aanwezig bij een feestje op het jacht van mediamagnaat William Randolph Hearst. Aan boord waren ook vele beroemdheden zoals Charlie Chaplin, actrice Marion Davies, roddeljournaliste Louella Parsons en Hearst zelf.

The Cat’s Meow is naast een spannend moordmysterie ook een sfeervol tijdsbeeld van het Hollywood van de jaren twintig.

- Een film van de beroemde regisseur en  filmhistoricus Peter Bogdanovich (The Last Picture Show).

Regisseur: Peter Bogdanovich
Cast: Kirsten Dunst, Cary Elwes, Edward Herrmann, Eddie Izzard
Speelduur: 114 minuten
Audio formaten: Dolby Digital 5.1
Video formaten: 1.85:1

Releasedatum: 14 september 2010

Bells of Innocence (DVD)

coverBoezemvrienden Jux (Mike Norris), Conrad (David White) en Oren (Carey Scott) reizen naar Mexico voor een missie van barmhartigheid. Hun vliegtuig stort op mysterieuze wijze in het midden van de Texaanse woestijn neer. Gestrand en wel lopen ze uren tot ze worden aangetrokken door het holle geluid van een kerkklok in de gemeente van Ceres, een stad waar de tijd heeft stilgestaan.
Onmiddellijk realiseert het trio zich dat Ceres als geen andere plaats op aarde is. De bizarre inwoners dwalen doelloos rond en schuwen elke poging tot contact. Alle communicatie naar de buitenwereld is afgesloten, behalve een korte golf radio behorende tot Matthew (Chuck Norris) een mysterieuze rancher die aan de rand van de stad woont.

Onder toezicht van Joshua (Marshall Teague) een onsterfelijk wezen, vervullen de stedelingen een opdracht van offer en vernietiging. Het is duidelijk geworden dat de reis naar Ceres geen toeval was: Jux, Conrad en Oren zijn de uitverkorenen door een demonische kracht die de stad en haar kinderen voor eeuwen beheerst.

Regisseur: Alin Bijan
Cast: Chuck Norris, Mike Norris, Carey Scott, David White
Speelduur: 86 minuten
Audio formaten: Dolby Digital Stereo
Video formaten: 1.78:1

Releasedatum: 28 september 2010

Recente artikelen

Laatste reacties

peptalk  |  10-08-2010

Ben ook echt benieuwd naar Agora, heb een paar maanden geleden getwijfeld deze uit Spanje en later Frankrijk te importeren, maar daar is de prijs wel erg hoog.
Lees meer >

Seus  |  10-08-2010

Voor mij de BD van Agora.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina