Video/Film Express: Hannibal Rising ongecensureerd en als bioscoopeditie

Hannibal Rising 28 augustus ongecensureerd en als bioscoopeditie verkrijgbaar

Unieke combinatie van twee filmversies in één metal case DVD-box alleen in Nederland

Video Film Express brengt op 28 augustus a.s. de thriller Hannibal Rising in Nederland uit in twee edities: de ongecensureerde en de bioscoopeditie. Ons land heeft daarmee een wereldprimeur. Deze combinatie van twee verschillende versies in één DVD-box is buiten Nederland namelijk niet beschikbaar. Geheel in lijn met deze bijzondere uitgave worden beide DVD ‘s bovendien aangeboden in een luxe metal case Special Collectors Edition box. Inclusief een derde DVD met alle extra’s. De ongecensureerde versie van Hannibal Rising duurt bijna 130 minuten. De bioscoopeditie 90 minuten. De Amerikaanse versie van de DVD-release is in de Verenigde Staten op nummer 1 binnengekomen van de nationale DVD top-20.

Synopsis—Hannibal Rising vertelt het verhaal van de jonge Hannibal Lecter, gebaseerd op het boek ’Behind the Mask’ van Thomas Harris, en speelt zich af in het Europa in de jaren ’40. Het verhaal begint in een Middeleeuws kasteel in Litouwen dat is gebouwd door Hannibal the Grim, een voorvader van Lecter. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt Hannibal’s gehele familie uitgemoord. De jonge Hannibal weet te ontsnappen uit het Sovjetrijk en vlucht naar Frankrijk. Samen met hem vlucht ook de weduwe van zijn oom, de mysterieuze maar beeldschone Lady Murasaki Shikibu (Gong Li). Haar vriendschap en wijsheid helpen de jonge Hannibal zijn traumatische oorlogsherinneringen te verwerken. Hierdoor vindt Hannibal de kracht om op zoek te gaan naar de gevluchte kannibalen die zijn leven destijds voor altijd veranderden en ontdekt hij zijn ware aard...

Extra’s
De extra’s bestaan onder meer uit deleted scenes, de ‘making of’ Hannibal Lecter the Origin Of the Evil, een impressie van de designafdeling van Allan Starki en commentaar van filmregisseur Peter Webber en producer Martha De Laurentiis.

Recente artikelen

Laatste reacties

martini  |  08-07-2007

Heb m nog niet gezien, maar hij gaat er zeker komen om de collectie compleet te maken.
Lees meer >

scheur  |  08-07-2007

Heb nauwelijks m'n ogen open kunnen houden bij dit wangedrocht....:? Zonde van de moeite en het (mogelijke) talent wat hier verspild wordt......
Lees meer >

Richard23  |  08-07-2007

Vind ik wel een mooie editie om in me collectie te hebben vond het wel een goede film en die personage die lecter speelt doet het wel aardig vond ik.
Lees meer >

Jeroen D  |  06-07-2007

Jammer dat het weer zo'n koekblik is maar deze komt er zeker in ;)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina