Warner: Angel Eyes en Chain of Fools op DVD

Vanaf 12 juni a.s. beschikbaar op DVD

Vrouwelijke politieagenten maken de dienst uit in
Angel Eyes (Jennifer Lopez) en Chain of Fools (Salma Hayek)

Amsterdam, 27 mei 2002 – Toevalligerwijs maken zowel in Angel Eyes als Chain of Fools ambitieuze politievrouwen de dienst uit. En niet de minste dames, getuige de aanwezigheid van Jennifer Lopez (Angel Eyes) en Salma Hayek (Chain of Fools). Met een compliment aan regisseur Luis Mandoki (When a man loves a woman en White Palace), die het beste uit de veelbesproken zangeres/actrice wist te halen. Hetgeen ook kan worden gezegd van het Zweedse Traktor, het productieteam dat de basis legde voor Chain of Fools. Beide (koop) DVD’s zijn verkrijgbaar vanaf 12 juni a.s.

Synopsis Angel Eyes

Sharon Pogue (Jennifer Lopez) is een politie-agente die door zich op haar werk te storten, tracht haar relationele problemen te onderdrukken. Door haar familie verworpen omdat ze in het verweer kwam tegen haar gewelddadige vader. Tijdens haar job raakt ze verzeild in een lange achtervolging van een verdachte, waarbij ze uiteindelijk aan het kortste eind trekt. De crimineel staat op het punt haar een kogel door het hoofd te jagen, wanneer echter een 'reddende engel' verschijnt; Catch (Jim Caviezel) weet op het nippertje Sharons dood te verijdelen. Hij is een beetje een vreemde vogel, die er een marginaal leven op na houdt door voortdurend door de straten te dwalen en mensen te helpen zonder veel woorden uit te spreken. Sharon en Catch zoeken toenadering en vinden rust bij elkaar. Zij zoekt met vernieuwde moed haar familie op en hij begint aan het verwerkingsproces van een trauma uit het verleden. Hun relatie zal zich door deze moeilijkheden echter niet zonder slag of stoot ontwikkelen.

Productinformatie
Release : DVD Koop (12 juni)
Regie : Luis Mandoki
Geluid/beeld : Dolby Digital 5.1: 16:9

Extra’s Audio Commentaar, Directe Scènetoegang, Interactieve Menu’s

Synopsis Chain of Fools

Vandaag begint de eerste dag van de rest van zijn leven en dat vindt de onbeholpen kapper Kersk (Steve Zahn) een weinig bemoedigende gedachte. Maar dan keert het tij. Toevallig ontvangt hij informatie waardoor hij voortaan op rozen zit. Op voorwaarde dat hij een moordenaar inhuurt, een lijk verstopt en niet verliefd wordt op de agente die hem probeert te arresteren (Salma Hayek). De pogingen van de ongelukkige Kresk om ‘onder te duiken’ met de charmante agente en tussendoor een fortuin aan zeldzame munten te bemachtigen, worden echter gedwarsboomd door een eindeloze reeks komische personages, zoals een oplichter die niet dood wil blijven (Jeff Goldblum), een teerhartige huurmoordenaar (Elijah Wood), een opgeschoten scout (David Cross), een miljardair (Tom Wilkinson), een verpleger in vrouwenkleren (Orlando Jones) en een tirannieke ex-vrouw (Lara Flyn Boyle). Een criminele komedie waarin suspens en hilarische humor elkaar afwisselen.

Productinformatie
Release : DVD Koop (12 juni)
Regie : Traktor
Acteurs : Salma Hayek (From Dusk till Dawn en Desperado)
Geluid/beeld : Dolby Digital 5.1: 16:9

Extra’s Bioscoop Trailer, Directe Scènetoegang, Interactieve Menu

Recente artikelen

Laatste reacties

GJB  |  27-05-2002

Goed verhaal met zeer goed acteer werk van Jim Caviezel (Frequency) en Sonia Braga. Deze film heeft een aantal vreemde wendingen, alleen al hierdoor is het zeer...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina