Warner: geplande DVD releases voor mei 2006

Releaseschema Warner Home Video
Mei 2006

Hoofdreleases - Mei 2006

Kiss Kiss Bang Bang (release 3 mei).
Een kleine dief, Harry Lockhart (Robert Downey Jr.), komt per ongeluk terecht bij een auditie voor een filmrol. Hij krijgt de rol en vertrekt naar LA. Eenmaal aangekomen loopt hij zijn vroegere liefde Harmony Faith Lane tegen het lijf die midden in een moordonderzoek zit. Samen met detective Perry Van Shrike (Val Kilmer) proberen ze de zaak op te lossen en de detective helpt intussen ook Harry met zijn rol in de film. Shane Black (Lethal Weapon) tekende voor het scenario en maakte zijn debuut als regisseur met deze knappe mengeling van buddyfilm en film noir, die door Joel Silver werd geproduceerd.

De Griezelbus (release 17 mei)
Naar de boeken van Paul van Loon. De Griezelbus, vertelt het verhaal over de elfjarige Onnoval, hij is een buitenbeentje op school. Hij wordt gepest om zijn uiterlijk en om zijn gedrag: Onnoval schrijft griezelverhalen en romantische gedichten. Een verzonnen griezelschoolreisje wordt werkelijkheid als Ferluci (de Duivel) ermee aan de haal gaat. Lukt het Onnoval om de deur naar de andere “werkelijkheid” te sluiten en zo zijn klasgenoten te redden? De DVD bevat een Making Of als extra.

Batman Begins 1 disc (release 17 mei)
In Batman Begins vertelt de gevierde regisseur Christopher Nolan de ontstaansgeschiedenis van de legendarische Dark Knight. Nadat zijn ouders voor zijn ogen vermoord werden, reist de verbitterde erfgenaam Bruce Wayne (Christian Bale) de wereld rond, op zoek naar een manier om onrecht te bestrijden en misdadigers met hun eigen grootste wapen, angst, te bekampen.


TV series - Mei 2006

Six Feet Under seizoen 5 (release 17 mei)
Er is een nieuwe pikorde bij de uitvaartonderneming Fisher & Diaz, maar Nate, Ruth, David en Claire proberen nog steeds van iedere dag boven de grond een goede te maken. Dood en disfunctie behoren tot de normale gang van zaken in het complete vijfde seizoen van Six Feet Under. Ditmaal treft de dood ook in de familie Fisher zelf.

Everybody Loves Raymond seizoen 5 (release 17 mei)
De stand-up komiek Ray Romano speelt de rol van Ray Barone, succesvol sportjournalist en toegewijde echtgenoot van Debra (Patricia Heaton, Beethoven). Ray wordt voortdurend belaagd door zijn broer en zijn ouders, die toevallig aan de overkant van de straat wonen. Frank (Peter Boyle, While You Were Sleeping) en Marie (Doris Roberts, Remington Steele) doen niets liever dan zich met zijn leven te bemoeien. Zijn oudere broer Robert (Brad Garret, Suicide Kings) benijdt hem dan weer voor zijn succes. Toch blijven Raymonds goede humeur en gevoel voor humor intact en vindt hij steeds weer de perfecte balans tussen zijn familie en zijn werk.

One Tree Hill seizoen 2 (release 17 mei)
Serie over de kleine stad Tree Hill , die misschien te klein is voor de halfbroers Nathan en Lucas Scott, die dezelfde vader delen maar twee heel verschillende levens. Nathan is de gouden jongen, Lucas de verlaten onwettige zoon – en nu zijn ze beiden lid van hetzelfde basketbalteam van een middelbare school. In het tweede seizoen van deze serie verklaart Lucas de liefde aan Broke, wordt Peyton geconfronteerd door een mysterieuze vrouw Ellie die claimt zijn moeder te zijn en Karen volgt Andy naar New Zealand.

Dukes of Hazzard seizoen 5 (release 17 mei)
Say howdy, y’all! Zo heten we nieuwkomers en verloren zonen op warme wijze welkom in Hazzard County: ouwe rakker Enos smeert ‘m uit Californië en nieuwe neefjes Coy en Vance Duke smeren de zuigers voor nog meer ongeremde autopret. Zet je schrap, want als deze jongens over de binnenweggetjes van Dixie racen, zijn kleerscheuren niet veraf. Of de Dukes nu Boss Hogg een loer gaan draaien, Rosco P. Coltrane te snel af moeten zijn, of een hele bende boeven het vuur aan de schenen willen leggen, elke rechtgeaarde fan wéét gewoon dat er weer wagens door de lucht zullen vliegen of… in de prak worden gereden. Kruip gezellig voor de buis, voor een dosis dolle Dukesfun!

Best of Friends seizoen 7 (release 17 mei)
De vijf beste Friends afleveringen van serie 5

Best of Friends seizoen 8 (release 17 mei)
De vijf beste Friends afleveringen van serie 5


Animatie / Familie - Mei 2006

The Jetsons series 1 (release 17 mei)
“Meet George Jetson... Jane, his wife... daughter Judy... his boy Elroy....” Deze aanstekelijke begintune vat de kern van de serie perfect samen; de familie Jetson is de futuristische tegenhanger van The Flintstones. De Jetsons zijn een supersonische familie, hun dagelijks leven speelt zich af in de toekomst temidden van hun huishoudrobot en de zwevende auto. De Jetsons zijn stijliconen geworden voor alle grote sciencefiction kaskrakers die volgden op deze kosmische animatieserie. Eindelijk weet deze geliefde serie zich ook op DVD te teletransporteren, en is er naast alle 24 afleveringen van serie één ook nog ‘ruimte’ over voor tal van extra’s zoals biografieën!

Looney Tunes Filmcollectie (release 17 mei)
Licht aan, camera aan, LACHEN MAAR! De spots staan gericht op 2 Looney Tunes films — nu digitaal gerestaureerd, zodat elk beeld glanst en elk fraai Acme product er weer als nieuw uitziet. De jacht begint in De Bugs Bunny / Road Runner film op disc 1 als Elmer het lastige konijn achternazit. Daffy Duck probeert de gum van de tekenaar te ontwijken en Wile E. Coyote stormt achter Road Runner en Bugs aan. Weet je trouwens hoe je een Road Runner vangt? Niet! Beep-Beep! What’s up, doc: meer te leuke cartoons op disc 2: Bugs Bunny’s derde film: 1001 Sterke Verhalen. Onze langorige held wordt een verteller van fantastische verhalen als hij gevangen gehouden wordt in het verlaten paleis van de sultan. Yosemite Sam is het onderdeurtje met het zwaard van de sultan. Maffe eend Daffy doet ook mee en is een kwade genie de baas (of niet). En de rest is, zogezegd,...leuk!

Looney Tunes Collectie (release 17 mei)
De Golden Collection van Looney Tunes.

The Batman versus Dracula (release 17 mei)
Terwijl de mantel van de nacht Gotham City toedekt, slaan twee legendarische vleermuizen hun vleugels uit. De ene verandert brave burgers in een leger van vampieren, de andere probeert wanhopig de nachtmerrie te stoppen. Want Dracula is niet zomaar een tegenstander voor Batman: hij is bovennatuurlijk sterk en snel en hij kan mensen mentaal manipuleren. De Duistere Ridder beschikt over een arsenaal van hightech gadgets, maar hij blijft een gewone sterveling. Worden de vleugels van Batman in dit duel voorgoed gekortwiekt? Het antwoord ziet u in deze bloedstollende langspeeltekenfilm, waarin ook The Joker, The Penguin en een debuterende Vicky Vale hun opwachting maken! De DVD bevat diverse extra’s waaronder Pop-Up weetjes en interviews over de stemmen achter Batman versus Dracula


Overig - Mei 2006

Storm of the Century S.E (release 17 mei)
Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en op het boek van Stephen King. De inwoners van een pittoresk maar saai stadje, op een klein eiland nabij de kust van Maine, raken volledig afgesloten van de buitenwereld, wanneer ze door de zwaarste sneeuwstorm van de eeuw getroffen worden. Als de sneeuw gestaag de vertrouwde omgeving bedekt, zaait een boosaardige vreemdeling terreur in het stadje.

Pee Wee’s Big Adventure (1985) (release 17 mei)
Waarschuw het FBI! Alarmeer de president! Sein het door naar alle schepen en haal de Battelefoon boven! De fiets van Pee-Wee Herman (Paul Reubens) , de “coolste” tweewieler ter wereld, is spoorloos. Het is zijn dierbaarste bezit en niets of niemand zal hem tijdens zijn speurtocht tegenhouden. Pee-Wee schuimt het hele land af en beleeft daarbij de meest hilarische momenten. Zijn zoektocht brengt hem zelfs tot bij de zwaarbewaakte Warner Bros. Studios. Zet je schrap voor dolle pret, knotsgekke taferelen en luide lachsalvo’s in het regiedebuut van Tim Burton, Pee-Wee’s Big Adventure.

De Warner releases van april 2006 kun je hier nog eens nalezen.

Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

raymonddeniet  |  23-03-2006

Ben ook benieuwd wat die Looney Tunes Collectie nu precies is. Zijn dit dezelfde uitgaves als R1 Golden Collection? nee, dat hoop ik niet want die zijn al ui...
Lees meer >

Tuvok  |  23-03-2006

Ben ook benieuwd wat die Looney Tunes Collectie nu precies is. Zijn dit dezelfde uitgaves als R1 Golden Collection? nee, dat hoop ik niet want die zijn al ui...
Lees meer >

raymonddeniet  |  23-03-2006

Ben ook benieuwd wat die Looney Tunes Collectie nu precies is. Zijn dit dezelfde uitgaves als R1 Golden Collection? nee, dat hoop ik niet want die zijn al ui...
Lees meer >

Tuvok  |  23-03-2006

Ben ook benieuwd wat die Looney Tunes Collectie nu precies is. Zijn dit dezelfde uitgaves als R1 Golden Collection?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina