Warner Home Video DVD releases in maart en april 2007

Releases Warner Home Video in maart en april 2007

Asterix en de Vikingen

Release: 21 maart 2007

In het favoriete dorp van Gallië is iets bijzonders gebeurd. HIPPIX, het neefje van het dorpshoofd, is net aangekomen uit Parisium. ASTERIX en OBELIX krijgen een onmogelijke taak: zij moeten een echte man van hem maken. Achter de stoere houding van de jongen uit de grote stad schuilt een lafaard en de harde training die hij krijgt verandert hier weinig aan. Het avontuur begint pas echt als HIPPIX wordt ontvoerd door de Vikingen. ASTERIX en OBELIX moeten hem kosten wat kost vinden. Terwijl zij de achtervolging inzetten naar het hoge, ijskoude Noorden, raakt HIPPIX volledig in de ban van de mooie en dappere ABBA, de dochter van de baas van de Vikingen. Als dat maar goed afloopt…

Speelduur : 78 minuten
Acteur: Jim Bakkum (stem HIPPIX),
Geluid : 5.1 Dolby Digital - Nederlands
Beeld: 16:9, 1.85:1
Genre : Animatie
Keuring : AL
Extra’s
• Video clip “Dapper en Sterk” van Jim
• Bioscooptrailers


Rest Stop

Release: 21 maart 2007

Warner Home Video start onder de naam Raw Feed met een unieke DVD-reeks van de makers van The X Files, 24 en The Blair Witch Project. De films worden exclusief gemaakt voor DVD. Dit jaar zullen tenminste drie titels verschijnen. De bloedstollende eerste film van Raw Feed is Rest Stop. Nicole is van huis weggelopen. Samen met haar vriend Jess is ze op weg naar de glitter en glamour van Hollywood. Hun tocht naar de droomstad loopt echter uit op een regelrechte nachtmerrie. Als ze op een verlaten parkeerplaats stoppen voor een pauze, verdwijnt Jess. Wel duikt er iemand anders op - een man die zich op een geheel eigen, perverse manier wil vermaken. Met boormachines, nietpistolen en messen. Pure angst regeert in Rest Stop.


Happy Feet

Release: 4 april 2007

Het avontuur van Mumble, de enige pinguïn die niet kan zingen, maar wel geweldig kan tappen, heeft wereldwijd en ook in Nederland velen naar de bioscoop gelokt. De film noteerde tot dusver een box-office van 350 miljoen dollar. De DVD wordt in twee versies op de markt gebracht: het origineel met ondertiteling (met stemmen van onder andere Robin Williams en Nicole Kidman) en de Nederlandstalige versie (met stemmen van Jamai, Laura Vlasblom en Jim en Ron Brandsteder). Behalve de film bevat de DVD diverse extra ´s, waaronder: Mumble meets a Blue Whale & a Happy Feet Moment (extra scènes), een gratis dansles ´Dance Like a Pinguin´ onder leiding van Savion Glover, ´Hoe maak je een tap´, Achter de schermen van Happy Feet en de track van het Queen-nummer ´Sombody to love’.

Speelduur: 104
Taal verpakking: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Engels
Beeldformaat: 2:40:1 (16:9)
Geluidskwaliteit: 5.1 Dolby Digital - Nederlands ; 5.1 Dolby Digital - Engels ; 5.1 Dolby Digital - Vlaams
DVD extra\'s:
Achter de schermen:
DVD-ROM extras:
Muziekvideo: Somebody to Love - Brittany Murphy
Overig: * Twee nieuwe animatieclips * Volg een dansles met Savion Glover * Een nog meer extra dansplezier met Snap de Tap


A Scanner Darkly

Release: 25 april 2007

Robert Downey Jr., Woody Harrelson, Winona Ryder en Rory Cochrane vertolken een groepje verslaafde vrienden die in iedereen, ook elkaar, spionnen zien. Keanu Reeves speelt zo’n spion, maar hij maakt ook deel uit van de vriendenkring. Totdat zijn twee persoonlijkheden hem parten beginnen te spelen. Aan het indrukwekkende rijtje verfilmde scifiromans van cultschrijver Philip K. Dick – Blade Runner, Total Recall en Minority Report – voegt regisseur Richard Linklater nu A Scanner Darkly toe, en hij doet dat in een visueel verbluffende stripstijl.


Warner Home Video TV series

Love My Way seizoen 1
Release: 21 maart

Op een dag word je wakker en ben je dertig… Hoe is dat zo snel gebeurd? Want nog steeds ben je voortdurend platzak, heb je die eeuwige strijd met je ex over je dochter, en vraag je je af wat je met je leven wilt als je groot bent… De 31-jarige Frankie is een onstuimige wervelwind; ze is kunstenares en verdient haar brood met illustraties voor een groot dagblad. Ze woont samen met Tom , een bij vlagen depressieve kok die werkt in het plaatselijke rehabilitatiecentrum, en Lou, haar achtjarige dochter die gek is van jazz. Een eindje verderop, maar in een veel mooier huis, met een hypotheek in plaats van een huisbaas, woont Frankie’s ex Charlie, een 35-jarige emotioneel geremde architect en surfer, die bovendien Lou\'s vader en de broer van Tom is. Charlie is hertrouwd met Julia, een dertiger met vastomlijnde dromen over hoe haar leven eruit zou moeten zien. Dromen die haar, nu ze op het punt staan uit te komen, de stuipen op het lijf jagen… Dit eerste seizoen van Love my way laat ons kennismaken met sterke karakters die worstelen met de meest heftige menselijke emoties. Het gaat over de liefde die ons bindt, de relaties die ons maken tot wie we zijn, en de dromen die we als volwassene koesteren.

Speelduur : 500 minuten
Acteur:
Geluid : 2.0 Dolby Surround - Engels
Beeld: 16:9, 1:78:1
Genre : Drama
Keuring : 12
Extra’s
• Achter de schermen
• Bioscooptrailer
• Overig: Character spot van Frankie, Tom, Charlie en Julia


Wire in the Blood seizoen 1
Release: 21 maart

Dr. Tony Hill (Robson Green) is klinisch psycholoog. Hill, intelligent en gezegend met een sterk inlevingsvermogen, wordt bij een lopende zaak geroepen door de ambitieuze inspecteur Carol Jordan (Hermione Norris). Tot nu toe zaten de seriemoordenaars waar Dr. Tony Hill mee te maken had veilig achter de tralies. Nu loopt de moordenaar vrij rond. Wanneer inspecteur Jordan in de eerste film uit de reeks, "Mermaids Singing", Dr. Hill bij haar onderzoek betrekt, proberen ze samen een gevaarlijke seriemoordenaar op het spoor te komen. Naarmate het onderzoek vordert, worden de moorden steeds gruwelijker en komen ze steeds dichterbij.

Speelduur : 360 minuten
Acteur:
Geluid : 2.0 Dolby Surround - Engels
Beeld: 16:9, 1:78:1
Genre : Misdaad, Thriller, Detective
Keuring : 16

The Closer seizoen 1
Release: 21 maart

L.A. is waar de beroemde elite leeft... en sterft. De dood van een beroemdheid is altijd groot nieuws. Maar een moord op een beroemdheid? Dat betekent een onafgebroken, allesomvattende mediagekte. Daarom richt het politiekorps van LA een speciale eenheid voor prioriteit hebbende moorden op, die dergelijke gevoelige situaties moet oplossen voordat ze uit de hand lopen. En CIA-agente Brenda Johnson, bekend om haar ijzersterke ondervragingstechnieken, wordt vanuit Atlanta overgeplaatst om de eenheid te leiden. Het is haar taak bekentenissen los te krijgen die een veroordeling mogelijk maken. Zo snel mogelijk. Kyra Sedgwick schittert als Johnson in de succesvolle misdaadserie van de productiemaatschappij die ondermeer verantwoordelijk was voor Nip/Tuck. Onder Johnsons vriendelijke zuidelijke accent gaat een keiharde instelling schuil, waarmee ze haar collega\'s, ondanks haar talent voor het oplossen van zaken, regelmatig tegen zich in het harnas jaagt. Achter haar rug noemen agenten haar Scarlett O\'Hara. Maar Johnson behandelt iedereen gelijk, of het nu gaat om sterren, politieke zwaargewichten, megarijken of andere bijzondere types uit LA, ze legt ze allemaal het vuur na aan de schenen.

Speelduur : 577 minuten
Acteur: Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Robert Gossett, Jon Tenney
Geluid : Stereo Duits, 2.0 Dolby Surround Engels, 2.0 Dolby Surround Frans
Beeld: 16:9, 1:78:1
Genre : Misdaad.
Keuring : 12

Supernatural seizoen 1
Release: 21 maart

Het enge. Het waanzinnige. Het onverklaarbare. Het spookachtige… Sam Winchester (Jared Padalecki) jaagde op al deze angstaanjagende dingen toen hij opgroeide. Maar dat is nu allemaal voorbij. De rechtenstudie trekt. En veiligheid en een normaal bestaan. Dat wil zeggen, totdat Sam’s broer Dean (Jensen Ackles), met wie hij weinig contact heeft, verschijnt met verontrustend nieuws: hun vader, een man die al 22 jaar op het kwade jaagt, is verdwenen. Dus om hem te vinden moeten de broers op hetzelfde jagen als hun vader…en Sam moet terugkeren naar het leven dat hij dacht achter zich gelaten te hebben. Hou je vast (en hou het licht aan!) voor eerste 12 afleveringen van het eerste seizoen van de gedurfde, hippe serie die kijkers in zijn greep houdt en critici boeit. Deel in de spanning als Sam en Dean reizen over kleine weggetjes en snelwegen en de geheime vaardigheden gebruiken die ze van hun vader geleerd hebben om een nachtmerrieachtige reeks geesten het hoofd te bieden. Wees getuige van de Supernatural!

Speelduur : 493 minuten
Regiseur: David Nutter, Kim Manners, Robert Singer, Peter Ellis, Robert Duncan McNeill, David Jackson, Ken Girotti, Guy Bee, Paul Shapiro, Philip Sgriccia, Chris Long, Whitney Ransick, Tony Wharmby.
Acteur: Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jeffrey Dean Morgan, Steve Railsback, Callum Keith Rennie, Amy Acker, Adrianne Palicki, James Purcell, Jim Beaver, Samantha Smith, Jeffrey Dean Morgan.
Geluid : Stereo - Engels
Beeld: 16:9, 1:66:1
Genre : Drama, Science Fiction, Thriller.
Keuring : 12.



Stephen King’s Desperation
Release: 21 maart

Welkom in het stadje Desperation, Nevada. Bevolking: praktisch nul …en dalend. Horrormaestro Stephen King en een indrukwekkende cast slaan de handen in elkaar voor een ijzingwekkend en bloedstollend gruwelfeest in het hartje van het hedendaagse, maar nog o zo Wilde Westen. In Desperation zaait een helse bullebak van een sheriff terreur. Maar zijn wapenarsenaal bestaat uit meer dan een simpele revolver. Samen met een horde door demonen bezeten woestijndieren en mensen, speelt hij een angstaanjagend spelletje met de toevallige voorbijgangers die in zijn gevangenis belanden. Bij die ongelukkigen zit een jongetje dat intens gelooft in de kracht van het gebed. Wanneer zijn medegevangenen het wanhopige plan opvatten om aan hun bovennatuurlijke belagers te ontsnappen, neemt hij het voortouw.

Speelduur : 131 minuten
Acteur: Tom Skerritt, Steven Weber en Annabeth Gish
Geluid : 5.1 Dolby Digital – Engels, 2.0 Dolby Surround - Frans & Duits
Beeld: 16:9, 1:77:1
Genre : Horror, Thriller

Buddha’s Lost Children
Release: 25 april

Adembenemende en bekroonde filmdocumentaire over boeddhisme, liefde en compassie die iedereen raakt. Regie: Mark Verkerk. Productie: Ton Okkerse en Pim van Collem.

The Hitchhiker seizoen 1
Release: 25 april

Een collector’s item voor liefhebbers van cult. Niemand minder dan Paul Verhoeven regisseerde de eerste aflevering van deze populaire serie uit 1986.

Entourage seizoen 3a
Release: 25 april

Het eerste seizoen van deze serie is nu te zien op BNN. Na zijn rol in een blockbuster lijkt de enorme populariteit van Vince alleen nog maar verder te groeien. Maar: hoe hou je dit vast?

Recente artikelen

Laatste reacties

Mich  |  01-03-2007

Nog steeds geen Third Watch, heeft dit iets te maken met Amerika, daar is namelijk nog niks te krijgen van Third Watch. Misschien moeten wij hier wachten to...
Lees meer >

HiddeV  |  28-02-2007

Nog steeds geen Third Watch, heeft dit iets te maken met Amerika, daar is namelijk nog niks te krijgen van Third Watch. Misschien moeten wij hier wachten to...
Lees meer >

Mich  |  28-02-2007

Nog steeds geen Third Watch, heeft dit iets te maken met Amerika, daar is namelijk nog niks te krijgen van Third Watch. Misschien moeten wij hier wachten to...
Lees meer >

Exxon  |  23-02-2007

Nog steeds geen Third Watch, heeft dit iets te maken met Amerika, daar is namelijk nog niks te krijgen van Third Watch. Misschien moeten wij hier wachten to...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina