Warner: Overzicht belangrijkste DVD releases voor oktober -december 2007

Release overzicht Warner Home Video - Hoofdreleases oktober - december 2007

 

Zodiac - 10 oktober 2007

Het tot dusver niet ontrafelde verhaald van een Amerikaanse seriemoordenaar die zich bediende met de schuilnaam Zodiac, komt na een succesvol bioscoop debuut op 10 oktober uit op DVD. Zodiac is een bijzonder mooi vormgegeven thriller van regisseur David Fincher (Se7en en Fight Club), die zich afspeelt in San Franscisco tegen het decor van de jaren ‘70. De film heeft een uitermate interessante cast , aangevoerd door Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo en Chloë Sevigny. Zodiac is het intense en buitengewoon bloedstollende verhaal van een dubbele obsessie: aan de ene kant een man met een drang om te moorden, aan de andere kant een man die geobsedeerd blijft zoeken naar de waarheid.

The Reaping - 24 oktober 2007

Zwermen sprinkhanen. Rivieren van bloed. Een regen van vuur uit de lucht. Ben je klaar voor The Reaping? Onderzoeker Katherine Winter (Hilary Swank, winnares van twee Academy Awards®) ontmaskert moderne “wonderen” en werpt in deze film haar wetenschappelijk licht op bijgeloof en bedrog. Maar de gebeurtenissen in het piepkleine plaatsje Haven (Louisiana) gaan zelfs haar expertise te boven. De 10 plagen uit de bijbel vinden daar weer plaats. En hoe meer ze naar antwoorden zoekt, hoe meer vraagtekens ze bij haar eigen overtuigingen zet. Katherine moet de waarheid ontdekken, want de plagen volgen elkaar op. En er is bijna geen tijd meer.

Pittige Tijden - 24 oktober 2007

Warner Home Video laat de beste persiflage van de Nederlandse televisie uit de Jaren ´90 herleven door ´Pittige Tijden´ met Carlo Boszhard en Irene Moors vanaf 24  oktober uit te brengen op DVD. Het tweetal maakte tussen 1996 en 1999 furore met ´Pittige Tijden´ in het door hen gepresenteerde populaire RTL4-kinderprogramma Telekids. Carlo Boszhard en Irene Moors haalden hiervoor hun inspiratie uit de karakters van de ´Moeder aller Soaps´, Goede Tijden Slechte Tijden.De hilarische wijze waarop beide TV-presentatoren de GTST-cast persifleerden, maar ook de 100 BN´ers die in ´Pittige Tijden´ voorbij kwamen, leveren vier DVD´s unieke televisie op. Warner Home Video brengt deel 1 en 2 uit op 24 oktober. Vervolgens deel 3 op 14 november en deel 4 op 12 december. Iedere DVD telt elf afleveringen van tien minuten en diverse extra´s, waaronder Pittige Momenten (bloopers), audio-commentaar van Carlo en Irene, repetitiebeelden en ´Pittige Liedjes´. WHV brengt met vier DVD´s dus in totaal 44 afleveringen van ´Pittige Tijden´ uit.

Harry Potter en de orde van de Feniks (The order of the Phoenix) - 14 november 2007

Harry's verplichte vakantie bij oom Vernon en tante Petunia op de Privet Drive is dit keer nog erger dan alle voorgaande jaren: door de Muggles wordt hij weer vreselijk behandeld en ook zijn beste vrienden lijken hem deze zomer totaal te negeren. Harry wil hier snel wat aan gaan doen om zo snel mogelijk terug te kunnen keren naar Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Maar wanneer de vakantie een onverwacht einde krijgt, wordt het voor Harry onzeker of hij nog wel aan zijn vijfde schooljaar op Hogwarts mag beginnen. Vreemde gebeurtenissen stapelen zich op en de ontdekkingen die Harry doet maken het hem onmogelijk kalm te blijven.

Lucky You — 12 december 2007

Huck Cheever (Eric Bana—TROY) probeert het te maken in de wereld van het professionele poker. Dan ontmoet hij een zangeres (Drew Barrymore), die hem helpt met de problemen die hij met zichzelf heeft. Dat zal nodig zijn, want Huck kan meedoen aan het Wereldkampioenschap Poker in Las Vegas, waar hij het onder meer moet opnemen tegen zijn verloren vader. Lucky You verschijnt direct op DVD in Nederland en was in ons land daarom in de bioscoop niet te zien.

Ocean’s 13 — 12 december 2007

In 2001 kwam de veelzijdige regisseur Steven Soderbergh met een succesvolle remake van 'Ocean's Eleven', die bol stond van de grote namen zoals George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia en Julia Roberts. De bioscoophit leidde in 2004 tot het mindere vervolg 'Ocean's Twelve', waarvoor opnames onder meer plaatsvonden in Amsterdam. In het tweede vervolg - simpelweg getiteld 'Ocean's 13' - zijn de mannen van Danny Ocean weer terug in Las Vegas en voegt niemand minder dan Al Pacino zich toe aan de sterrencast. De DVD bevat een aantal aantrekkelijke extra’s.

Recente artikelen

Laatste reacties

Jeroen D  |  12-09-2007

En zeggen dat ik Zodiac nog maar net in de bioscoop heb gezien. Wat steken ze toch weer uit met die cover-art trouwens? Ik vind de cover erg mooi. Niet zo sch...
Lees meer >

Esteban  |  11-09-2007

En zeggen dat ik Zodiac nog maar net in de bioscoop heb gezien. Wat steken ze toch weer uit met die cover-art trouwens?
Lees meer >

Chiel!  |  08-09-2007

Volgens Wikipedia zijn er 99 afleveringen van Pittige Tijden gemaakt. Het zijn dus compilatie-DVD's die vanaf volgende maand worden uitgebracht. Misschien g...
Lees meer >

TJ Weissel  |  07-09-2007

Speciaal voor jou :wink: even opgevraagd: http://www.dvd.nl/nieuws.php?id=2772 Coolio! :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina