Warner: Push vanaf 26 augustus op Blu-ray en DVD


 

PUSH

Vechten tegen genetische experimenten in een steengoede zomerfilm.

Vanaf 26 augustus verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Warner Home Video brengt op 26 augustus de spectaculaire science-ficion/aktiefilm PUSH uit op Blu-ray en DVD. PUSH is gemaakt in de stijl van Heroes, Jumper en X-Men en mag gerust de verrassing van deze zomer worden genoemd. Niet in de laatste plaats veroorzaakt door de talentvolle jonge cast, onder wie Camilla Belle (Kira), Dakota Fanning (Cassie) en Chris Evans (Nick) en de inbreng van de Schotse regisseur Paul McGuigan. De interessante plotwendingen doen de rest.
Als je voor de \'good guys\' bent, vecht je in PUSH tegen de veiligheidsdienst Division die hun krachten voor genetische experimenten gebruiken.

coverKorte inhoud
Een duistere overheidsinstantie die bekend staat onder de naam Division ronselt paranormaal begaafden voor experimenten die ontwikkeld zijn om haar macht te vergroten en om het meest indrukwekkende leger op poten te zetten dat de wereld ooit gezien heeft. Helaas heeft alleen nog bijna niemand deze tests overleefd. Nick Gant (Chris Evans), een tweedegeneratie telekineet, ofwel ‘mover’, duikt onder sinds de Division meer dan tien jaar geleden zijn vader vermoordde. Hij heeft asiel gevonden in het dichtbevolkte Hongkong. Nick wordt gedwongen zijn schuilplaats te verlaten als Cassie Holmes (Dakota Fanning), een dertienjarige helderziende of ‘watcher’, zijn hulp inroept bij het opsporen van een koffertje waarvan zij beweert dat er 6 miljoen dollar in zit. Om dat te vinden moeten ze ook Kira (Camilla Belle) zien te vinden, een ontsnapte ‘pusher’ en de enige die de experimenten van de Division tot nu toe overleefd heeft. Pushers bezitten de gevaarlijkste van alle paranormale krachten: de mogelijkheid om andermans handelen te beïnvloeden door gedachten in hun geest te implanteren. Maar de aanwezigheid van Cassie trekt de aandacht van de menselijke bloedhonden van de Division, waardoor Nick en Cassie moeten vluchten voor hun leven.

Regisseur: Paul McGuigan
coverActeurs: Camilla Bell, Dakota Fanning, Chris Evans

Specificaties:
Genre: Science-FictionAktie
Speelduur: 111 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 2.35:1 16 x 9
Geluid Blu-ray Disc: DTS 5.1 - Engels Dolby True HD - Engels
Geluid DVD: 5.1 Dolby Digital - Engels - Stereo 2.0 - Engels

Bonusmateriaal (alleen Blu-ray Disc):
• Making Of
• Trailer
• Deleted scenes
• Commentaar bij Deleted scenes

Recente artikelen

Laatste reacties

Daniël V.  |  23-07-2009

Steengoede zomerfilm? Ik vond het echt dramatisch. Goed concept maar zo slecht uitgewerkt, vergelijkbaar dus met een Jumper en niet verrassend dat deze de biosc...
Lees meer >

Albert Kostwinder  |  23-07-2009

Smaken verschillen gelukkig. Jumper was ook wel te pruimen en wil deze in ieder geval een keer zien...:)
Lees meer >

McMurphy  |  23-07-2009

Steengoede zomerfilm? Ik vond het echt dramatisch. Goed concept maar zo slecht uitgewerkt, vergelijkbaar dus met een Jumper en niet verrassend dat deze de biosc...
Lees meer >

Cosper  |  21-07-2009

leuke film! Deze komt wel in de collectie op Blu-ray!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina