Warner: release overzicht januari en februari 2007

Releaseschema Warner Home Video
Januari 2007 / Februari 2007


Hoofdreleases - Januari 2007

Lady in the Water (release 10 januari)
Lady in the Watner is geschreven en geregisseerd door M. Night Shymalan (The Village, Signs, Unbreakble) die het verhaal oorspronkelijk schreef voor zijn kinderen. Cleveland Heep probeert een teruggetrokken leven te leiden als conciërge van het Cove appartementen complex. Zijn leven verandert als hij de geheimzinnige jonge vrouw Story ontmoet en haar intrek heeft genomen in de ondergrondse gangen van het zwembad. Cleveland komt tot de ontdekking dat Story een soort elf is, achterna gezeten door kwaadaardige wezens uit een episch sprookje die de terugkeer naar haar eigen wereld wil verhinderen.


TV series - Januari 2007

Big Love seizoen 1 (release 10 januari)
Denk je dat drie vrouwen hebben de hemel op aarde is? Vergeet het maar! Maak kennis met Bill Henrickson (Bill Paxton), een praktiserend polygamist die in een buitenwijk van Salt Lake City woont met zijn drie vrouwen en zeven kinderen. Als onafhankelijk zakenman met een groeiende keten doe-het-zelfzaken staat Bill tegenover heel wat uitdagingen om tegemoet te komen aan de emotionele, romantische en financiële behoeften van zijn vrouwen Barb (Jeanne Tripplehorn), Nicki (Chloë Sevigny) en Margene (Ginnifer Goodwin). Daarnaast moet hij zich bezighouden met hun kinderen, drie naast elkaar gelegen huizen, een steeds stijgende stapel rekeningen en de opening van zijn nieuwste zaak.

The Wire seizoen 3 (release 10 januari)
De spanning stijgt in Baltimore. De oorlog tegen de drugs gaat de verkeerde kant op, de lijken stapelen zich op in de straten en een wanhopige burgemeester wil een paar resultaten zien voor de verkiezingen. Maar de politie heeft bijna geen munitie meer. Afluisterapparatuur werkt niet, en ook surveillances en invallen leveren niets op. Hoe McNulty en zijn team ook hun best doen, de dealers lijken hen altijd een stap voor te zijn.

Dukes of Hazzard seizoen 7 (release 10 januari)
Net als een perzikijsje op de picknick van de kerk duurt niets eeuwig. Yup, dit is de zevende en laatste ronde van de Dukes, en Bo en Luke smeren hem in stijl! In deze 17 vrolijke afleveringen zul je ontdekken hoe de General Lee bij de familie Duke kwam, je ontmoet de vervanger van Sheriff Rosco, een robot, je zult zien hoe Boss Hogg zo zoet als suiker wordt (dankzij een ongeluk waarbij hij zijn hoofd stoot), je zult terug in de tijd reizen naar het Hazzard van 1872, en schoenen en rijst gooien op de bruiloft van Enos en Daisy.

Gilmore Girls seizoen 6 (release 10 januari)
Zijn het nog wel de Gilmore Girls als de Gilmore girls niet samen zijn? Lorelai’s hart kan dolblij zijn met de grote nieuwe stap in haar relatie met Luke. Ondertussen wil iedereen in de stad moeder en dochter weer bij elkaar brengen. Maar misschien is daar wel een onverwachte gast van buiten de stad voor nodig. Er is nog veel meer natuurlijk: Lane krijgt een verrassing die haar doet wankelen van vreugde. Luke krijgt een verrassing waardoor de relatie tussen Luke en Lorelai wel eens zou kunnen gaan wankelen.


Overig - Januari 2007

Who’s Afraid of Viginia Woolf S.E (release 10 januari)
Elizabeth Taylor en Richard Burton zijn perfect gecast als kwaadwillige echtgenoten Martha en George in het regiedebuut van Mike Nichols. Deze striemende film is gebaseerd op Edward Albee’s baanbrekende toneelstuk “Who’s Afraid of Virginia Woolf”? Elizabeth Taylor kreeg haar tweede Oscar® voor haar vertolking. Burton past goed bij haar als haar emotioneel afgematte echtgenoot. En George Segal en Sandy Dennis, die een Oscar® kreeg voor de beste vrouwelijke bijrol, scoren als een ander stel dat op hun vernietigende pad verzeild raakt. De film kreeg in totaal vijf Oscars®* en blijft na 40 jaar nog altijd een mijlpaal in de filmgeschiedenis.


Hoofdreleases - Februari 2007

BeerFest unrated (release 7 februari)
De Duitse supergeheime eeuwenoude ondergrondse bierspellencompetitie; het Beerfest, kan beginnen! Na een vernederende start zweert het Amerikaanse \'dreamteam\' zijn leven, leden en lever op het spel te zetten om het ultieme kampioenschap bier drinken te winnen. Het vijftal traint zich suf om de Duitsers te kunnen verslaan en het unieke familierecept te verdedigen in een hilarisch biergevecht!

Step Up (release 7 februari)
Tyler en Nora zijn elkaars tegenpolen die ieder op hun eigen manier, proberen hun dromen te realiseren. Als Tyler (Channing Tatum) in aanraking komt met justitie, moet hij als taakstraf schoonmaken op Maryland School of Arts, de dansschool van Nora. Iedereen ziet hem daar als een kansloze mislukkeling, totdat zijn danstalent wordt opgemerkt door Nora (Jenna Dewan). Terwijl de vonk tussen Tyler en Nora zowel op het podium als daarbuiten overslaat, realiseert Tyler zich dat dit zijn enige kans is om zich te bewijzen.

De Mierenmepper (release 21 februari)
Na gepest te zijn door de grootste bullebak uit de buurt, reageert Lucas Nickle zijn frustraties af op een groep weerloze mieren. Toch blijken de mieren niet zo weerloos te zijn als Lucas had gedacht, want voor hij er erg in heeft, hebben ze hem laten krimpen tot de afmetingen van een klein insect. Voor hun gerechtshof wordt Lucas veroordeeld tot een werkstraf: samen met de andere mieren moet hij aan de slag in de bouwketen van de kolonie. Daar leert hij van de kleine, maar hard werkende beestjes, hoe belangrijk samenwerken is. Een les die goed van pas komt als hij samen met z\'n nieuw gemaakte insectenvriendjes een verdelger van ongedierte moet zien tegen te houden.


TV series - Februari 2007

Love My Way seizoen 1 (release 7 februari)
Love My Way, de populairste dramaserie van dit moment in Australië, eerder te zien op Net5. In deze serie draait het om een groep dertigers die te maken krijgen met de ups en downs van het leven. De personages van Love My Way bevinden zich in deze situatie en gaan op zoek naar zichzelf en naar hun plaats in het leven. De afgelopen jaren ontving Love My Way in thuisland Australië verschillende AFI en Logie Awards.

Wire in the Blood seizoen 1 (release 7 februari)
\'Wire in the Blood\' is een harde misdaadreeks over een professor in de psychologie die door de politie van een Noord- Engelse stad als \'profiler\' wordt geëngageerd. Dr. Tony Hill moet hen helpen bij het oplossen van moordzaken waarbij psychopaten of seriemoordenaars betrokken zijn. \'Wire in the Blood\' is gebaseerd op de boeken van de Schotse misdaadschrijfster Val McDermid.

One Tree Hill seizoen 3 (release 7 februari)
In seizoen 3 zullen de relaties tussen de tieners intenser worden en onverwachte vormen aannemen. Lucas weet uiteindelijk met veel pijnt en moeite Brooke’s hart voor zich te winnen, maar verliest haar aan Peyton. Een vriend van Lucas brengt een pistool mee naar school en zorgt voor crisismomenten. Het seizoen eindigt in een climax waarin Nathan’s oom Cooper tracht zijn relatie te beëindigen met middelbare schoolmeid Rachel.

Everybody Loves Raymond seizoen 7 (release 7 februari)


Animatie - Februari 2007

Tom and Jerry Tales vol. 1 (release 21 februari)
12 nieuwe afleveringen van de hit tv series.


Blu Ray - Februari 2007

Full Metal Jacket (release 21 februari)

Swordfish (release 21 februari)

Training Day (release 21 februari)

Syriana (release 21 februari)


Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  01-01-2007

Voor mij zeker: The Wire seizoen 3 en wanneer de prijs gedaald is: Who`s Affraid of Virginia Wolf SE
Lees meer >

Marcel Hoeve  |  30-12-2006

Gilmore Girls seizoen 6 is voor mij de enige interessante release die erbij zit.
Lees meer >

Henk Heideveld  |  20-12-2006

Who's afraid of Virginia Woolf is een must in elke filmverzameling. (y) Een echte klassieker! 8)
Lees meer >

HiddeV  |  16-12-2006

het is jammer dat the shield er weer niet bij zit Die is ook niet van Warner maar van Sony/Fox.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina