Warner: releaseschema augustus 2006

Releaseschema Warner Home Video
Augustus 2006

Hoofdreleases - Augustus 2006

V for Vendetta (release 2 augustus)
De gebroeders Wachowski schreven het scenario van deze film dat gebaseerd is op het inmiddels tot cult verheven stripboek van schrijver Alan Moore en tekenaar David Lloyd. Deze strip is in 1988 als tiendelige serie uitgegeven door DC Comics. In een futuristische toekomst is Groot–Brittannië een totalitaire staat geworden. Tegen deze achtergrond wordt het verhaal verteld van "V for Vendetta" waarin de jonge vrouw Evey (Nathalie Portman) van de dood gered wordt door een gemaskerde man, beter bekend als "V". Deze persoon V (Hugo Weaving) is weergaloos en charismatisch, maar vooral meester in list en bedrog en zeer bekwaam in de vechtkunst. Hij ontketent een revolutie als hij twee belangrijke regeringsgebouwen opblaast en het door de regering gecontroleerde radio- en TV-station overneemt. V spoort zijn burgervrienden aan in opstand te komen tegen de tirannie en onderdrukking van dit onmenselijke schrikbewind. Als Evey de waarheid blootlegt over V’s mysterieuze achtergrond en hiermee ook de waarheid over zichzelf ontdekt, is zij zijn onwaarschijnlijke bondgenoot in de strijd voor vrijheid en gerechtigheid in een samenleving die geplaagd wordt door wreedheid en corruptie.

Syriana (release 23 augustus)
Van schrijver/ regisseur Stephen Gaghan, een politieke thriller, met academy award winner George Clooney in de hoofdrol, waarin de intriges en corruptie van de wereldwijde olie-industrie uit de doeken worden gedaan. Van de deals die in het achterkamertjes van Washington worden gesloten tot de zwoegende mannen in de olievelden van de Perzische velden; de verschillende verhalen worden ineen geweven om de gevolgen van de mensheid van de driftige jacht naar rijkdom en macht te belichten.


TV series - Augustus 2006

Carnival serie 2 (release 16 augustus)
Het tweede seizoen van dit spannend en duister mysterie. Hun reis, hun strijd, onze toekomst. Aan de vooravond van de beslissende strijd tussen Goed en Kwaad delen twee machtige figuren, verdeeld door het lot, één missie. Ben Hawkins en broeder Justin zoeken in een race tegen de klok naar de mysterieuze en ongrijpbare Henry Scudder - en het lot van de wereld hangt af van wie hem als eerste vindt…

Dukes of Hazzard seizoen 6 (release 16 augustus)
Ben jij klaar voor de hilarische zesde serie? Wip dan snel in de General Lee (langs het raam, natuurlijk), zet je schrap en beleef de rit van je leven met alweer 22 onweerstaanbaar grappige en spannende afleveringen van The Dukes of Hazzard. Serie zes zit vol gewiekste plannetjes, lekkere meiden, ambachtelijk gestookte humor en dolle autopret langs de binnenbaantjes van Hazzard County.

Full House seizoen 3 (release 16 augustus)
In het derde seizoen worden de meisjes Tanner worden echt groot. Michelle gaat naar de peuterspeelzaal. Stephanie is de enige Tanner die nog op de lagere school zit. En D.J. zet de grote stap naar de middelbare school. Een spannende maar griezelige nieuwe wereld vol jongens, feestjes, make-up en overspannen vaders zoals Danny (plus overspannen vervangende vaders zoals Jesse en Joey). Maar er blijft genoeg tijd over voor maffe pret.

Gilmore Girls seizoen 5 (release 16 augustus)
Gilmore in stijgende lijn: Lorelai! De Dragonfly Inn is een enorm succes. En Lorelais romance met Luke (de relatie die wel moest gebeuren waar de fans op hebben gewacht!) houdt Stars Hollow bezig. Gilmore in dalende lijn: Rory! College, jongens en carrièreplannen mislukken, waardoor het eens zo zelfverzekerde aanbeden meisje duizelt. Maak je klaar voor een geweldig grappig en hartbrekend dramatisch vijfde seizoen!

Best of Friends seizoen 9& 10 (release 16 augustus)
De laatste 2 delen uit de Best of Friends serie.

De Doornvogels: de Ontbrekende Jaren (release 16 augustus)
De definitieve aanvulling op de succesvolle dramaserie. Wat gebeurde er eigenlijk met Eerwaarde Ralph de Bricassart en Meggie Cleary tijdens die mysterieuze jaren die niet in de succesrijke originele miniserie uit 1983 aan bod kwamen? Het meeslepende antwoord verneemt u in De Doornvogels – De Ontbrekende Jaren. Richard Chamberlain herneemt zijn rol van de Bricassart in deze geweldige aanvulling op De Doornvogels, naar de bestseller van Colleen McCullough.


Overig - Augustus 2006

Grand Prix S.E (release 16 augustus)
Razendsnelle actie- en romance film op de F1 circuits van de jaren ’60. Geregisseerd door John Frankenheimer
(The Machurian Candidate, Ronin). Negen races. Eén kampioen. James Garner, Yves Montand, Brian Bedford en Antonio Sabàto zijn de Formule I-coureurs die op jacht zijn naar de zege. Eva Marie Saint en Toshiro Mifune zijn medespelers in dit adembenemende drama vol snelheid, spektakel en vervlochten levens. Door ingenieus gebruik van splitscreen-beelden brengt de regisseur de onderlinge dramatische verwikkelingen tot leven. Met trefzekere hand dirigeert hij het point-of-view-camerawerk dat de kijker de sensatie geeft zelf achter het stuur te zitten. Bijna 30 topcoureurs doen mee aan deze bloedstollende race, dus maak de riemen vast, filmfans. Scheur mee met de top naar de kop van het veld. Destijds won de film 3 Oscars.

Point Blank (1967) (release 16 augustus)
Een man op zoek naar wraak: een klassieke actiefilm van de regisseur van Deliverance. Ze hebben Walker bedrogen, zijn aandeel in de buit – 93.000 dollar – ingepikt en hem voor dood achtergelaten, maar ze hebben de klus niet afgemaakt. Een zware misrekening. Want dat hij hen zal afmaken, staat als een paal boven water. Ooit. Ergens. Lee Marvin zet op schitterende wijze de meedogenloze antiheld Walker neer, met zijn lijzige manier van praten, en zijn onderkoelde lichaamstaal.

Shoes of the Fisherman (1968) (release 16 augustus)
The Shoes of the Fisherman is gebaseerd op de beststeller van Morris L. West. De film vertelt een meeslepend verhaal over geopolitieke intriges, maar biedt ook een fascinerende inkijk in de gang van zaken binnen het Vaticaan. Anthony Quinn is een onlangs vrijgekomen Russische politiek gevangene, die in de schijnwerpers komt te staan als hij tot paus Kiril I wordt gebombardeerd. Belangrijke rollen zijn ook weggelegd voor Laurence Olivier, Oskar Werner, John Gielgud, David Janssen en Leo McKern. Deze oogverblindende productie werd genomineerd voor twee Academy Awards®* en won een Golden Globe® voor de muziek van Alex North.


Hoofdreleases - September 2006

Firewall
met Harrison Ford
North Country
met Charlize Theron

De Warner releases van juli 2006 kun je hier nog eens nalezen.

Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

Spider-Steve  |  08-08-2006

Lois & Clark s3? In september! De 13de geloof ik! Steve
Lees meer >

Werner  |  18-07-2006

V For Vendetta it is!!!
Lees meer >

bart22  |  17-07-2006

Zeker V for Vendetta de rest weet ik nog niet.
Lees meer >

Richard B.  |  19-06-2006

Ik ben heel erg benieuwd naar V For Vendetta (die ik gemist heb toen ie in de bios draaide) en verder schaf ik misschien die SE van Grand Prix wel aan.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina