Warner releaseschema januari en februari 2006

Releaseschema Warner Home Video
Januari en februari 2006

Hoofdreleases - Januari 2006

The Island (11 januari 2006)
Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) is een inwoner van een schijnbaar utopische, maar uiterst gecontroleerde wereld in het midden van de 21e eeuw. Zoals alle inwoners van deze zorgvuldig gecontroleerde staat, hoopt Lincoln uitgekozen te worden om naar "The Island" te mogen gaan. Voor zover bekend is dit de nog enige echte vrijstaat op de planeet. Hij doet echter de vreselijke ontdekking dat zijn bestaan een leugen is en dat hij eigenlijk dood meer waarde heeft dan levend. Samen met een mooie medebewoner, Jordan Two-Delta maakt Lincoln een gewaagde ontsnapping naar de buitenwereld die hij nooit gekend heeft. Hier worden ze meedogenloos achterna gezeten door de organisatie waar ze ooit deel van uit maakten. Zal het Lincoln en Jordan lukken om in deze wanhopige race hun eigen levens te redden....

Sisterhood of the Travelling Pants (11 januari 2006)
Verhaal gebaseerd op de bestseller van Ann Brasher over een special zomer van vier 16 jarige vriendinnen die voor het eerst van elkaar gescheiden zijn. Tijdens het winkelen vinden de meiden een bijzondere spijkerbroek die hen allemaal past. Ze besluiten deze ‘magische’ broek te gebruiken om de komende maanden in contact te blijven. Elke vriendin draagt de broek gedurende 1 week om te zien wat voor geluk deze hem brengt voordat ze hem doorgeeft aan de volgende vriendin. Ondanks dat ze kilometers van elkaar verwijdert zijn, ervaren de vier vrienden het leven, de liefde en verlies samen in een onvergetelijke zomer.

Tractor Tom 3: Een Klus voor Buzz en Tractor Tom 4: De Nieuwe Vogelverschrikker (11 januari 2006)
Tractor Tom woont op de boerderij Springhill met Fi, knecht Matt en alle andere fantastische vrienden. Het maakt niet uit wat het probleem is of wat er moet gebeuren Tractor Tom zorgt dat het gedaan wordt. Tractor Tom vindt veel uitdagingen op zijn pad!

Dutch Masters: Rembrandt (25 januari 2006)
Cineast Paul Molijn registreert het leven van Rembrandt van Rijn als persoon; de tijd waarin hij leefde en de omgeving waarin hij zich bewoog. We zien de huidige omgeving afgewisseld met de schilderijen en etsen van de schilder. De beelden worden extra in de verf gezet door de muziek die Piet Souer speciaal voor deze documentaire componeerde.


Boxen en Packs - Januari 2006

Bette Davis collectie (11 januari 2005)
· Now Voyager
· Dark Victory
· The Letter
· Mr. Skeffington

Errol Flynn collectie (11 januari 2005)
· Captain Blood
· Private Lives of Elizabeth & Essex
· The Sea Hawk
· They Died with their Boots on
· Dodge City
· Dive Bomber
· The Adventures of Robin Hood (2-disc)
· Errol Flynn documentary

Doris Day collectie (11 januari 2005)
· Please don’t eat the Daisies
· Glass Bottom Boat
· Love me or Leave me
· Billy Rose’s Jumbo
· Young Man with a Horn

The Thin man collectie (11 januari 2005)
· After the Thin man
· Another Thin Man
· Shadow of the Thin man
· The Thin Man goes Home
· Song of the Thin Man
· The Thin Man
· Thin man bonus disc

Greta Garbo collectie (11 januari 2005)
· Ninotchka
· Queen Christina
· Camille
· Anna Karenina
· Mata Hari
· Anna Christie
· The Flesh and the Devil
· The Mysterious Lady

Joan Crawford collectie (11 januari 2005)
· Humoresque
· Possessed ‘47
· The Damned Don’t Cry
· Mildred Pierce


Kijken wanneer jij wilt - Januari 2006

Without A Trace seizoen 2 (11 januari 2006)
Het tweede seizoen van de spannende serie met agent Jack Malone en de leden van de Afdeling Vermiste Personen van de FBI. Ze gebruiken geavanceerde daderprofileringstechnieken om langzaam maar zeker de laagjes van iemands bestaan weg te halen. Door elk feitje uit het leven van een vermist persoon tegen het licht te houden, kunnen ze uitvissen waar die persoon zich bevindt. Ontdek wie ze zijn, en je ontdekt waar ze zijn. Maar ruimte voor missers is er niet, want de klok tikt en na 48 uren zijn de meeste vermisten onherroepelijk verdwenen.

The Wire seizoen 2 (11 januari 2006)
De rauwste meest compromisloze en realistische politiereeks ooit pakt uit met het bikkelharde tweede seizoen. McNulty is overgeplaatst naar de havenpatrouille, Daniels is verbannen naar de kerkers van de politiearchieven, Prez vreet zichzelf op in de buitenwijken en Greggs zit vastgekluisterd aan zijn bureau… Aan de dokken van Baltimore vechten de gewone havenarbeiders om de schaarse werkkruimels mee te pikken. De vakbondsbazen laten zich verleiden tot illegale praktijken om het zaakje draaiende te houden. Dan zet een gruwelijke ontdekking de hele haven op z’n kop. Het begin van een nieuwe zaak, net nu het detachement op sterkwater staat.

The Fresh Prince of Bel Air seizoen 2 (11 januari 2006)
Will Power! Will Smith schittert opnieuw als The Fresh Prince in het tweede seizoen… Oost west, buurt best. … Kijk ook uit naar de fel gesmaakte gastoptredens van Queen Latifah, Milton Berle en Zsa Zsa Gabor. De Fresh Prince en zijn poepsjieke familie uit Bel-Air: een licht ontvlambare combinatie die voor verfrissende televisie zorgt!

Wonder Woman seizoen 3 (11 januari 2006)
Wonder Woman is er weer! Lynda Carter is weer te zien als Wonder Woman in alle 24 afleveringen van het derde seizoen.

Keeping up Appearances seizoen 5 (11 januari 2006)
In de snobklasse, is Hyacinth Bucket een klasse apart De onvermoeibare sociale streber Hyacinth Bucket (‘Bouquet’ uitgesproken) zet weer haar beste beentje voor in deze eersteklas sitcom. Hyacinth houdt zich onledig met onzelfzuchtige liefdadigheid voor de lagere klassen (haar zussen inclusief), geeft onschatbare raad aan echtgenoot Richard, en speelt de liefdevolle, oudste dochter voor haar bedlegerige Daddy. Toch vindt ze nog ruim de tijd om haar buren scherp te houden met onverdraagbare ochtendkoffies en diners bij kaarslicht.


Animatie / Familie - Januari 2006

Tom& Jerry: Een Bonte Race (11 januari 2006)
Zet je schrap voor de waanzinnigste race aller tijden, want het populairste kat-en-muisteam uit de geschiedenis van de tekenfilm werd uit zijn gezellige huisje gezet… omdat ze teveel brokken maakten! Ten einde raad kiezen ze voor Reality TV en schrijven ze zich in als deelnemers aan De Fabuleuze Super Race, met een gigantisch droomhuis als Hoofdprijs!

Best of Scooby Doo movies (11 januari 2006)
The Best of The New Scooby Doo Movies. 15 met sterren bezaaide afleveringen van de originele tv show.


HBO - Januari 2006

Barbarians at the Gate (11 januari 2006)
F. Ross Johnson, directeur van RJR Nabisco, wil een fortuin vergaren. Johnson (James Garner) besluit de aandeelhouders van Nabisco uit te kopen en de touwtjes van zijn bedrijf zelf weer in handen te nemen. Wat dit voor gevolgen zou hebben, kon niemand voorzien. Johnson maakt kennis met de ongekroonde koning van de bedrijfsovername, Henry Kravis (Jonathan Pryce). Omdat Johnson vreest zijn bedrijf kwijt te raken aan deze geslepen zakenman, besluit hij in zee te gaan met Peter Cohen (Peter Riegert). Kravis laat dat niet op zich zitten, en begint een agressieve overnamestrijd. Dit alles mondt uit in een gevecht op het scherpst van de snede, dat moet uitmaken wie nu eigenlijk de sterkste is volgens de wet van de jungle die Wall Street heet.

Citizen Cohn (11 januari 2006)
Een harde kijk op het leven van Roy Marcus Cohn, Esquire, door middel van flashbacks terwijl hij in een ziekenhuis in New York ligt te sterven aan AIDS. Cohn was de raadsheer voor de senator van Wisconsin, Joseph McCarthy, tijdens de "Red Scare" eind jaren 50.

First Time Felon (11 januari 2006)
Greg Yance (Omar Epps) weet alles over het leven op straat. Als lid van de Vice Lords-bende denkt Greg dat hij het gemaakt heeft. Maar hij wordt gearresteerd voor drugshandel en belandt achter de tralies. In de gevangenis kan één misstap het einde van zijn leven betekenen. Gelukkig krijgt hij de kans om aan een wisse dood te ontkomen. Daarvoor moet hij wel zijn tijd uitdienen in een strafkamp waar de bikkelharde methodes van de marine worden toegepast.

And the Band Played on – 1983 (11 januari 2005)
In 1981 ontdekken onderzoekers een mysterieuze, nieuwe ziekte, die naar het schijnt vooral homoseksuele mannen treft. Twee verschillende onderzoeksteams (een Amerikaanse en een Franse) proberen het (wat later blijkt) HIV-virus te onderzoeken en een naam te geven.


Overig - Januari 2006

Imagine S.E (11 januari 2006)
Meer dan 240 uur film- en video-opnames uit de persoonlijke verzameling van de legendarische muzikant John Lennon, beelden die voor het overgrote deel nooit eerder publiek vertoond werden.

Every Which Way But Loose – 1978 (11 januari 2006)
Philo Beddoe (Clint Eastwood) is een trucker en een groot \'bare knuckle\' vechter. Samen met twee vrienden, Orville, die prijsgevechten voor hem regelt, en Clyde, een orang-oetang die gewonnen heeft met een weddenschap, trekt hij door de San Fernando vallei op zoek naar een koud biertje, wat country muziek en zo nu en dan een gevecht. Hij valt op een country en western zangeres die er vandoor gaat als ze beseft dat hij te serieus wordt. Phil, Clyde en Orville gaan op zoek naar haar, onderweg lastig gevallen wordend door een motorbende.

Any Which Way you can – 1980 (11 januari 2006)
Philo (Clint Eastwood) neemt deel aan een \'bare knuckle\' gevecht om wat geld bij te verdienen naast zijn auto reparatie werk. Na dit gevecht besluit hij te stoppen hiermee, maar als de onderwereld een nieuw gevecht regelt, moet hij toch weer aan de bak.

Victory – 1981 (11 januari 2006)
1943. Tijdens WO II worden in Duitsland officieren van verschillende geallieerde landen gevangen gehouden door de nazi\'s. Hun enige tijdverdrijf vinden ze in het voetballen. Het team staat onder leiding van oud-profvoetballer kapitein John Colby (Michael Caine). De Duitse majoor Von Steiner is onder de indruk van het team en stelt voor een wedstrijd te organiseren tussen de krijgsgevangenen en de bewakers. Nazi-Duitsland wil het echter grootser aanpakken en ziet het als een goede propagandastunt om de gevangenen in Parijs te laten spelen tegen het nationale team van Duitsland. Wat de Duitsers zich echter niet realiseren is dat zij hiermee de krijgsgevangenen in de kaart spelen...

King Kong of Atlantis (11 januari 2006)
Kong is terug, sterker en slimmer dan ooit, in een ongemeen spannende en avontuurlijke langspeeltekenfilm. De reuzenaap, herboren uit het DNA van de originele Kong en erfelijk materiaal van zijn mensenbroer Jason, zwaait eindelijk opnieuw de scepter over zijn eilandrijk.

Wise Guys – 1986 (11 januari 2006)
Harry Valentini (Danny DeVito)en Moe Dickstein (Joe Piscopo) zijn beiden loopjongens voor de maffia. Als ze jammerlijk falen door het geld van hun baas op het verkeerde paard in te zetten, krijgen ze de opdracht elkaar te vermoorden.

Gumball Rally – 1976 (11 januari 2006)
Leraar Samuel Graves ontvangt een anoniem briefje waarop alleen het woord \'GUMBALL\' staat. Hij begrijpt meteen waarover het gaat en neemt meteen het eerste vliegtuig met bestemming New York, waar hij zijn opwachting maakt in een zwaar bewaakt restaurant. Hij is niet de eerste. Er zijn al huismoeders, tieners, bejaarden, klaplopers en zakenmannen aanwezig. Op het eerste gezicht hebben ze niets met elkaar gemeen, ware het niet dat ze allemaal verslaafd zijn aan snelheid, het geluid van opgedreven motoren en de geur van benzine. Geen van hen kan wachten tot het startschot gegeven wordt van de \'Gumball Rally\', een illegale race met bestemming Long Beach, Californië.

Dinner at Eight (11 januari 2006)
Dinner at Eight biedt een kostelijke blik achter de schermen van het leven in de hogere kringen. Geïnspireerd door het succes dat de studio een jaar eerder had met Grand Hotel, eveneens een film met meerdere sterren en verhaallijnen, wilde producent David O. Selznick het nóg grootser gaan aanpakken. Hij koos voor de bewerking van het theatersucces van George S. Kaufman en Edna Ferber, in de regie van George Cukor.

Libeled Lady (11 januari 2006)
Bill Chandler (William Powell) is een van Amerika\'s grootste hengelaars, een niet te evenaren sportvisser. In zijn lieslaarzen is hij de schrik van de meest ongrijpbare forel. Maar is Chandler wel zuiver op de graat? Het neusje van de zalm van Hollywood – Powell, Jean Harlow, Myrna Loy en Spencer Tracy – schittert in deze klassieke romantische screwballkomedie, die genomineerd werd voor een Oscar®* voor Beste Film.

Dracula (1972) (11 januari 2006)
Dracula komt weer tot leven in de moderne tijd in deze filmversie van de Hammer Studio\'s. Christopher Lee slaat voor de zesde keer zijn cape om en gaat opnieuw op zoek naar slachtoffers. Peter Cushing, ook al zo\'n horrorlegende, speelt wederom zijn aartsvijand Van Helsing.

Demon Seed (11 januari 2006)
Gebasseerd op de roman van Dean Koontz. Susan Harris is alleen thuis. Plotseling gaan alle deuren op slot, slaan de ramen dicht en werkt de telefoon niet meer. Susan wordt in haar eigen huis gevangen gehouden door een indringer. Het is echter geen gewone misdadiger, maar een computer, Proteus genaamd. Een kunstmatig brein dat heeft geleerd om logisch te denken.

Wattstax (11 januari 2006)
Een documentaire over het 7 uur durende muzikaal evenement in Watts (het Los Angeles Coliseum) op 20 augustus in 1972. Optredens van voornamelijk zwarte artiesten zoals Isaac Hayes en Rufus Thomas.

Scarecrow (11 januari 2006)
Max (Gene Hackman) komt zojuist uit de gevangenis na een veroordeling voor geweldpleging. Hij is op weg naar Pittsburgh om een luxe autowasserette te openen. Na vijf jaar op zee wil Lion (Al Pacino) naar Detroit om zijn kind te bezoeken, dat hij nog nooit heeft gezien. Bescheiden dromen, maar je hoopt van harte dat ze uitkomen voor Max en Lion. De film Scarecrow, medewinnaar van de Grand Prix op het festival van Cannes in 1973, volgt hen op hun zwerftocht dwars door de Verenigde Staten.

Bobby Deerfield (11 januari 2006)
Al Pacino is niet vaak op het scherm te zien in een romantische rol, maar schittert in dit indringende liefdesverhaal. Het speelt zich af in de gevaarlijke en spectaculaire wereld van de Europese race-scene en de internationale Grand Prix-circuits. Marthe Keller is ontroerend als de vrouw die Bobby leert om naar zijn hart te luisteren. Twee Academy Award®-winnaars*, scenarioschrijver Alvin Sargent en regisseur Sydney Pollack, hebben met deze gevoelige en bitterzoete film een winnaar van wereldklasse gecreëerd.

Nothing but Trouble (11 januari 2006)
Het komische kwartet Chevy Chase, Demi Moore, John Candy en Dan Aykroyd kietelen de lachspieren in deze krankzinnige komedie (geschreven en geregisseerd door Aykroyd). Welkom in Het yuppenstel Chase en Moore komt terecht in Valkenvania, een sinistere plek voor snelheidsovertreders, als ze een verkeerde afslag van de snelweg nemen. Na een onbeduidende verkeersovertreding sleept de politieagent van Valkenvania (Candy) ze mee naar een huis dat deels dienstdoet als rechtszaal en deels als spookhuis. Hier zetelt de 106 jaar oude politierechter Alvin Valkenheiser (Aykroyd). In Nothing but Trouble, waarin zowel Aykroyd als Candy een geestige dubbelrol hebben, belandt het stel van de regen in de drup. Ook de toeschouwer zal de ogen niet droog kunnen houden, maar dan van het lachen.


Hoofdreleases - Februari 2006

Dukes of Hazard (15 februari 2006)
In deze bioscoopbewerking van de langlopende televisieserie geven nieuwkomers en veteranen als Johnny Knoxville, Seann William Scott, Jessica Simpson, Burt Reynolds en Willie Nelson perfect gestalte aan de populaire personages uit The Dukes of Hazzard. De good ol’ boys zijn er weer, grappiger, sneller en wilder dan ooit tevoren!


Kijken wanneer jij wilt - Februari 2006

Lois and Clark seizoen 1 (15 februari 2006)
Het eerste seizoen van de avonturen van Lois Lane en Clark Kent bij de Daily Planet.

Best of Friends seizoen 1 (16 februari 2006)
De 5 beste afleveringen van het eerste seizoen:
- The One Where Monica Gets a Roommate
- The One With the East German Laundry Detergent
- The One With the Butt
- The One With Mrs Bing
- The One With the Boobies

Best of Friends seizoen 2 (16 februari 2006)
De beste afleveringen van het eerste seizoen
- The One Where No One is Ready
- The One With the Embryos
- The One With Ross’s Wedding (2 parts)
- The One With All the Thanksgiving
- The One Where Everybody Finds Out

Dukes of Hazard seizoen 4 (16 februari 2006)
Alle remmen los en plankgas voor Seizoen 4! Met deze box van Seizoen 4 van de klassieke tv-serie haal je de perfecte aanvulling op de film van Dukes of Hazzard in huis! Alle remmen los en plankgas voor 27 knotsgekke en avontuurlijke afleveringen met Bo, Luke, Daisy, Oom Jesse en de anderen.

The Adventures of Superman series 1 (15 februari 2006)
De oude superman series.


Animatie / Familie - Februari 2006

Dastardly and Muttley (16 februari 2006)
De series Dick Dastardly en zijn co-pilot Muttley is een spin-off van de polulaire tekenfilm Wacky Races met stemmen van Paul Winchell (Tigger) and Don Messick (Scooby-Doo).

What’s New Scooby Doo vol 6: Recipe for Disaster (16 februari 2006)
Vier afleveringen van de animatie televisie serie van Scooby Doo.

Perils and Penelope Pitstop (15 februari 2006)
Pretty Penelope vindt peril bij elke tankstop die achtervolgd wordt door Sylvester Sneakly (alias The Hooded Claw) totdat de beruchte Ant Hill Mob haar weet te redden. Maar laat Penelope\'s meisjesachtige schoonheid je niet in de war brengen. Deze dame in nood kan wel degelijk terugvechten, bijgestaan door haar stijlvolle retro-chic go-go laarzen!


HBO - Februari 2006

Jamie Foxx: Straight from the Foxxhole (15 februari 2006)
Dit is Jamie Foxx’s eerste comedy special van een uur met de uiterst komische stand-up voorstelling: Straight From the Foxxhole. Jamie Foxx is een prijswinnende komiek met vele talenten. Hij werd door critici toegejuicht voor zijn rollen in succesvolle films zoals Ray en Collateral. Maar eerst werd hij beroemd door zijn waanzinnige stand-up optreden.

Dirty War (15 februari 2006)
Fanatieke terroristen bereiden een kernaanval voor op het centrum van Londen. Ze hebben een “vuile bom” gemaakt, een radioactief apparaat. Van het centraal commando van Scotland Yard tot een islamitische undercover detective verkeert de locale overheid in de hoogste staat van paraatheid. Regeringsagenten kammen de stad uit, wanhopig op zoek naar de bron van de bedreiging. Elke minuut telt in deze spannende actiethriller. De vraag wordt gesteld: hoe goed zijn we voorbereid op het ondenkbare?

Cathouse (15 februari 2006)
Cathouse geeft een portret van het dagelijkse leven in een bordeel in Nevada waar prostitutie legaal is. Verborgen camera’s leggen de unieke conversaties tussen de klanten en de prostituees vast.

The Corner (15 februari 2006)
The Corner is gebaseerd op het non-fictieboek The Corner: A Year in the Life of an Inner-City Neighborhood, van David Simon en Ed Burns, journalisten die in Baltimore werken. De serie portretteert de wereld van Fayette Street in West-Baltimore, en maakt daarbij gebruik van echte namen en echte gebeurtenissen. De regie is in handen van de vermaarde acteur Charles S. Dutton, die zelf ook in dit soort straten in Baltimore is opgegroeid. Een jaar lang volgde hij het leven op de straathoek, via de belevenissen van de 15-jarige DeAndre McCullough, zijn moeder Fran en vader Gary, en van hun vrienden, vijanden en buren.


Overig - Februari 2006

Cabin in the Sky (16 februari 2006)
Met zijn volledig zwarte cast – de eerste in zijn genre sinds The Green Pastures – doet deze spetterende Hollywoodmusical het bewogen leven van Little Joe uit de doeken. Joe is een deugniet die, letterlijk en figuurlijk, tussen twee vuren zit. Hij houdt zielsveel van zijn brave echtgenote Petunia, maar laat zich gewillig meeslepen door de gewiekste Georgia Brown. En hij is de speelbal van een partijtje touwtrekken tussen de gezanten van de Heer en die van Satan. Hoe kan het goede zegevieren over het kwade? Voor Petunia is het simpel: “Als je tegen de duivel vecht, moet je hem soms met zijn eigen hooivork te lijf gaan”.

Batman: Training for Power (16 februari 2006)
Drie afleveringen van de nieuwe Batman animatie televisie serie.
 

Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  03-01-2006

Ik heb al een advace copy van Keeping Up Appearances in mijn bezit. Jammer genoeg zitten de kerstspecials (Angel Gabriel Blue, the QE II... ) er niet op.
Lees meer >

Spider-Steve  |  03-01-2006

Akkoord met kwhuisman! Ik wil ook Batman animates series seizoen 3 en 4 én ook Justice League. Maar van mij mag Wonder Woman gerust hier verkocht worden w...
Lees meer >

Dennis Kuijper  |  06-12-2005

The island Scarecrow Bobby Deerfield
Lees meer >

Darko  |  06-12-2005

Dracula (1972) (11 januari 2006) Wil ik voor een mooi prijsje wel hebben. Lois and Clark seizoen 1 (15 februari 2006) Ben een groot Superman-fan maar d...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina