Warner: The Mentalist - Seizoen 1 wordt uitgebracht op DVD.

Warner Home Entertainment presenteert:

The Mentalist - Seizoen 1

De best scorende Amerikaanse serie in Nederland

Warner Home Video Benelux brengt op 4 november de grootste serie van het jaar 'The Mentalist – Seizoen 1' uit op 6 DVD box. Deze unieke misdaadserie over een man die zijn uitzonderlijke observatievermogen inzet voor het oplossen van moordzaken, trok bij de 1e aflevering in Amerika het onvoorstelbare aantal van 15,6 miljoen kijkers. In Nederland werd het 1e seizoen uitgezonden door SBS6; met gemiddeld 1,1 miljoen kijkers is het tot nu toe de grootste nieuwe Amerikaanse serie van 2009.

coverIn 23 afleveringen volgen we de voor een Emmy Award genomineerde Patrick Jane (Simon Baker, The Guardian en The Devil Wears Prada). Als onafhankelijk consultant staat Jane het California Bureau of Investigation (CBI) bij in het oplossen van ernstige delicten, waarbij hij gebruik maakt van zijn ijzersterke observatievermogen, hypnose en manipulatie van gedachten. Patrick Jane is een fascinerend karakter: geniaal, theatraal, arrogant en berucht vanwege de gewoonte zijn eigen weg te volgen. Een briljant adviseur voor CBI, maar een soms onmogelijke collega voor zijn teamleden. Hoofdagent Teresa Lisbon (Robin Tunney, Prison Break) stelt Jane’s werkwijze niet altijd op prijs en wisselt tussen het met tegenzin toegeven dat hij geweldig is en hem keihard terechtwijzen op zijn gedrag. Het team van Lisbon bestaat verder uit de koppige agent Kendall Cho (Tim Kang, Rambo), machoman Wayne Rigsby (Owain Yeoman, The Nine) en de ambitieuze Grace van Pelt (Amanda Righetti, The OC).


Bedenker van 'The Mentalist' is Bruno Heller, die onder andere de hitserie 'Rome' heeft geschreven. 'The Mentalist' is genomineerd voor een Emmy Award (Simon Baker, beste mannelijke hoofdrol in een dramaserie) en een TCA Award. Dit jaar won ‘The Mentalist’ de People's Choice Award voor favoriete nieuwe televisieserie.

Bonusmateriaal
De DVD box ‘The Mentalist’ bevat naast 23 afleveringen meer dan 45 minuten aan unieke extra's, waaronder:

  • Deleted scenes
  • Cracking the Chrystal ball: Mentalist vs. Psychic (17 minuten)
  • Bloopers (6 minuten)
  • Evidence of a new hit series (23 minuten)

Speelduur: 42 minuten per aflevering                                 
Leeftijd: 12

Releasedatum:  4 november 2009                         
Consumentenadviesprijs: € 49,99 – 6 DVD box – 23 afleveringen           

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  01-10-2009

Vond het een erg goede serie tot nu toe. Prijs is wel duur en de serie ligt nog vers in het geheugen. Dus het heeft geen haast.
Lees meer >

Davidshadow13  |  29-09-2009

Prijs is natuurlijk altijd relatief. Bijvoorbeeld voor Prison Break S04 vragen ze ook belachelijk 64,95. 49,99 is prijzig maar niet super duur vind ik, al had ...
Lees meer >

.:Quadran:.  |  29-09-2009

Voor die prijs had het een blu ray box mogen zijn :x Hopelijk volgt Lie To Me ook snel. Zou me heel wat knip en plakwerk besparen :razz:
Lees meer >

Inge1607  |  28-09-2009

Super leuke serie maar vind de adviesprijs wel wat duur.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina