Warner: Twilight, Gran Torino en Little Britain USA releases in juli.

Release overzicht Warner Home Video - juli 2009

Twilight (Blu-ray en DVD)

8 juli 2009

coverTwilight, winnar van 5 MTV Movie Awards, waaronder voor Beste film, Beste Actrice en Beste Mannelijke doorbraak.

Bella Swan is altijd al een buitenbeentje geweest en doet alles op haar eigen manier. Wanneer ze verhuist naar het regenachtige Forks, verwacht ze geen veranderingen. Totdat ze de mysterieuze en knappe Edward Cullen ontmoet. Bella is meteen verliefd op Edward en het duurt niet lang voordat zij een passievolle relatie krijgen. Maar Edward is niet zoals de andere jongens. Hij kan ontzettend hard rennen, stopt rijdende auto\'s met z\'n blote vuisten en is sinds 1918 geen dag ouder geworden.
Edward is een onsterfelijke vampier, maar niet zoals de ander vampiers: hij drinkt geen mensenbloed. Hoe closer Bella en Edward worden, des te harder ze moeten vechten om hun onmogelijke liefde in stand te houden. En wat moeten ze doen als Laurent en James, Edward\'s dodelijke vampiervijanden, in de stad aankomen en op zoek gaan naar Bella?

Extra’s:
Becoming Bella
The Adventure begins: the journey from page to screen
Extended scenes
A conversation with Stephenie Meyer
The comic-con phenomenon
Theatrical campaign
Edward\'s piano concert
Becoming Edward
Trailer
Deleted scenes
Diverse muziekvideo\'s

Gran Torino (Blu-ray en DVD)

cover BD15 juli 2009

Walt Kowalski, Koreaveteraan en gepensioneerd medewerker van een autofabriek vindt het allemaal maar niks, wat er van zijn leven en zijn omgeving is geworden. Met name zijn buren, Hmong-immigranten uit Zuid-Oost Azië, moet hij niets hebben. Maar door een samenloop van omstandigheden neemt Walt het voor zijn buren op tegen een plaatselijke bende die geweld en angst zaait. Voor het eerst sinds Million Dollar Baby werkte Clint Eastwood zowel voor als achter de camera en kreeg hij de National Board of Review Award voor Beste Acteur voor zijn glansrol als Kowalski, die hij met ervaring, elegantie en ernst neerzet.

cover DVDExtra’s:
Manning the wheel
Gran Torino - meer dan een auto
Blu-ray exclusief: The Eastwood Way: bekijk het proces van het maken van een film door de acteur/regisseur van dichtbij.

Little Britain USA - Seizoen 1 (DVD)

cover22 juli 2009

Deze nieuwe Britse invasie bevat publieksfavorieten zoals de "Thrash-Talking" Vicky Pollard, de "Fat Fighter" Marjorie Dawes, de verliefde premier Sebastian Love, de vrouwelijke verleidster Bubbles Devere en natuurlijk de grote toneelspeler Andy en zijn naïeve verzorger Lou. Ze worden vergezeld door een groot aantal nieuwe extravagante Amerikaanse personages zoals sportschoolmaatjes Mark en Tom, de scheldende Ellie Grace, de achtste man op de maan Bing Gordyn en nog heel veel anderen!

Met een massa speciale gasten zoals Sting, Harry Lennix, Paul Rudd, Rosie O\'Donnell en Vivica A. Fox. Reis door de USA met deze sensationele komische sketches die de wereld hebben veroverd!

Extra’s:
The Making of van Little Britain USA
Audiocommentaar van Matt Lucas en David Walliams bij alle afleveringen
Karakter speellijst
Weggelaten scènes
Bloopers

Overige series:

E.R - Seizoen 14 - 22 juli

Recente artikelen

Laatste reacties

Pulse  |  12-07-2009

Gran Torino op BD voor mij! Vond deze een stuk beter dan changeling
Lees meer >

Sneaker  |  09-07-2009

Jammer dat die Blu-Ray exclusive niet op de gewone DVD zit =( Inderdaad, lijkt me een zeer interessante extra. Gran Torino en Twilight komen er bij mij in. Al ...
Lees meer >

Leijo  |  09-07-2009

Precies zoals de titel al zegt: Little Britain in de USA. Net zoals de Britse versie met Matt Lucas en David Walliams, maar dan vanaf de andere kant van de ocea...
Lees meer >

Grant  |  08-07-2009

Hier volg ik even niet. Wat is Little Brittain USA (seizoen 1) precies? Precies zoals de titel al zegt: Little Britain in de USA. Net zoals de Britse versie m...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina