We're The Millers is vanaf 22 januari te koop op DVD en Blu-ray Disc.

Niet alles is wat het lijkt!

WE'RE THE MILLERS

Vanaf 22 januari 2014 op Blu-ray Disc en DVD

We're the Millers Blu ray DiscWat als je je eigen familie zou kunnen kiezen?! In de hilarische komedie “We’re the Millers” spelen Jennifer Aniston en Jason Sudeikis een burgerlijk gezinnetje om ongezien een lading drugs over de grens van Mexico te smokkelen. Warner Bros. Home Entertainment brengt 22 januari deze komische film uit op Blu-ray en DVD. Geniet samen met je eigen familie en vrienden van dit hilarische avontuur!

Onder regie van Rawson Marshall Thurber (“Dodgeball: A True Underdog Story”), screenplay door Bob Fisher, Steve Faber, Sean Anders en John Morris kent “We’re the Millers” een bijzondere cast met Jennifer Aniston als Rose O'Reilly, Jason Sudeikis als David Clark, Emma Roberts als Casey Mathis, Will Poulter als Kenny Rossmore, Ed Helms als Brad Gurdlinger en Nick Offerman en Kathryn Hahn als Don en Edie Fitzgerald.

Synopsis
David Burke (Jason Sudeikis) is een kleinschalige softdrugshandelaar, wiens clientèle bestaat uit chefs en voetbalmoeders. Hij levert niet aan kids: ook hij heeft zo zijn principes. Hoewel hij zijn best doet om niet op te vallen, leert hij een pijnlijke les dat geen daad onbestraft blijft, wanneer hij een groepje jongeren te hulp schiet en vervolgens door drie criminelen te grazen wordt genomen. Zij stelen niet alleen zijn geld maar ook zijn voorraad drugs, waardoor hij een grote schuld heeft bij zijn leverancier, Brad (Ed Helms).
Om zijn schuld af te betalen – en zonder het te hoeven bekopen met zijn gezondheid – moet David een grote drugssmokkel opdracht aannemen en Brad’s nieuwste lading van Mexico naar Amerika smokkelen. Met wat zachte dwang weet hij zijn buren, de cynische stripper Rose (Jennifer Aniston), wannabe klant Kenny (Will Poulter) en de brutale straatvechtster Casey (Emma Roberts) in zijn waterdichte plan te betrekken. Met een nepvrouw, twee nepkinderen en een gigantische glimmende camper gaat de familie “Miller” het weekend van 4 juli de grens over naar Mexico waar hen meer staat te wachten dan ze ooit hadden kunnen bedenken.

We're the Millers screenshots

BLU-RAY DISC EN DVD BONUSMATERIALEN
We’re the Millers” Blu-ray Combo Pack en de 2-Disc DVD Special Edition bevatten de volgende bonusmaterialen:
• Extended Cut of the Film
• Miller’s Unleashed – Outtakes Overload
• Stories from the Road
* Extreme Aniston
* The Miller Makeovers
* Road Trippin’ with the Millers
* Don’t Suck Venom
* Getting Out of Sticky Situation
* I Am Pablo Chacon
* Rollin’ in the RV
• Livin’ It Up with Brad
• When Paranoia Sets In
• Deleted Scenes
• Gags & More Outtakes

Releasedatum: 22 januari 2014
Speelduur: Theatrical Edition: 110 minuten/Extended Edition: 119 minuten
Kijkwijzer: 12

 

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

R.ené  |  24-12-2013

Vreselijk slechte film.
Lees meer >

M-EX(treem)  |  23-12-2013

Serieus... een 2-Disc DVD Special Edition!? Das lang geleden dat er 1 is uitgekomen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina