'X-Box van Microsoft bekrast DVD's'

Volgens een recent artikel op Webwereld zijn er bij Microsoft 243 klachten binnengekomen van japanse gebruikers die claimen dat de X-Box krassen achterlaat op de DVD discs. De X-Box is sinds 2 weken verkrijgbaar in Japan en is aldaar in de eerste 3 dagen ruim 125.000 keer over de toonbank gegaan.

In de Verenigde Staten, waar de X-Box ook reeds verkrijgbaar is, zijn ook diverse klachten binnengekomen. Het aantal klachten is echter niet bekendgemaakt door Microsoft.

Volgens het amerikaanse concern worden de krassen mogelijk veroorzaakt door het verkeerd plaatsen van de DVD discs in de X-Box.
Microsoft stelt zich inmiddels soepel op door alle hard- en software onvoorwaardelijk te vervangen bij gebleken schade.
Van het terugroepen van de X-Box consoles is echter nog geen sprake, aldus Microsoft.

Recente artikelen

Laatste reacties

Alex van den Berg  |  20-04-2002

De verdere discussie over spelcomputers is verplaatst naar het General Chat forum...
Lees meer >

Marco  |  28-03-2002

want de X-Box kost bij verscheidene winkels 369€, ik geef je 1 URL, Gameshop Hmm hier zit wel 1 maar achter (bij de Gameshop). Let op: aankoop van 1 spel bij ...
Lees meer >

Rob P.  |  07-03-2002

Precies wat je zegt! je koopt een losse dvd speler om films te kijken daar gebruik je toch geen PLaystation voor (niet echt professioneel), maar het klopt wat ...
Lees meer >

System 3rror  |  07-03-2002

Dit topic gaat weer een beetje lijken op de verschillende topics die er al lopen over wel of niet de X-Box en welk consol is nou het beste!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina