Film1 releases

Film 1 Highlights Juni

HIGHLIGHTS IN JUNI 2017

Ghostbusters

Vanaf 3 juni
2016 Sony Pictures Entertainment.

Who you gonna call? Meer dan dertig jaar na de originele klassieker staat een nieuwe groep spokenjagers klaar om New York van een nieuwe invasie te redden: Kristin Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon geven gehoor aan de oproep en worden geassisteerd door een supercharmante maar oliedomme Chris Hemsworth.

The Angry Birds Movie (OV+NL)

Vanaf 3 juni
2016 Sony Pictures Entertainment.

In deze vrolijke animatiefilm ga je eindelijk ontdekken waarom de vreemde vogels uit de razend populaire videogame Angry Birds nu eigenlijk zo boos zijn. Wanneer hun paradijselijke eiland bezoek krijgt van vreemde groene varkentjes, vogelen de nukkige Red, de hyperactieve Chuck en de opvliegende Bomb uit wat er gaande is.

Mike and Dave Need Wedding Dates

Vanaf 4 juni
2016 20th Century Fox.

Zac Efron is geknipt voor de rol van Dave: een hunk die wel van een feestje houdt. Omdat de trouwerij van zijn zus niet uit de hand mag lopen, plaatst hij samen met zijn broer Mike een online oproep voor twee keurige dates. De meiden die uiteindelijk gekozen worden, blijken echter nog veel grotere feestbeesten te zijn dan Mike en Dave zelf.

Jack Reacher: Never Go Back

Vanaf 24 juni
2016 Paramount Pictures.

Nooit toegeven, nooit opgeven, nooit teruggaan. Tom Cruise deelt opnieuw rake klappen uit als Jack Reacher, een meedogenloze ex-agent van de militaire politie. Op zijn oude basis wordt hij beschuldigd van een zestien jaar oude moord. Samen met zijn stoere vervangster moet Jack een complot ontrafelen.


Florence Foster Jenkins

Vanaf 25 juni
2016 Paradiso Home Entertainment.

’s Werelds beste actrice speelt ’s werelds slechtste zangeres. In deze fijne komedie kruipt Meryl Streep in de huid van een Amerikaanse societyvrouw die niet doorheeft dat ze verschrikkelijk vals zingt. Wanneer ze een openbaar concert in New York wil geven, komt haar echtgenoot en manager (Hugh Grant) voor de grootste uitdaging uit zijn leven te staan.

Money Monster

Vanaf 10 juni
2016 Sony Pictures Entertainment.

Supersterren George Clooney en Julia Roberts komen samen in een thriller van Jodie Foster. Wanneer een arrogante tv-presentator tijdens een uitzending wordt gegijzeld door een woedende investeerder, moet hij samen met zijn producente de waarheid zien te achterhalen over een complot in de financiële wereld. Niet iedere samenzwering is een theorie.

Café Society

Vanaf 11 juni
2016 Paradiso Home Entertainment.

Dompel je onder in de glitter en glamour van het Hollywood uit de jaren dertig. Deze charmante komedie van Woody Allen gaat over de driehoeksverhouding tussen de eenvoudige Bobby (Jesse Eisenberg), zijn rijke oom Phil (Steve Carell) en diens lieftallige secretaresse Vonnie (Kristen Stewart).

Mad Max: Fury Road

Vanaf 17 juni
2015 Warner Bros.

Het gas gaat letterlijk op de plank in deze razendsnelle en bekroonde actiefilm met Tom Hardy en Charlize Theron. In een post-apocalyptische woestijn sluit de eenzame strijder Max zich aan bij de ontsnapte rebel Furiosa. Wanneer een woedende krijgsheer al zijn bendes op hun oorlogsvoertuig afstuurt, mondt de confrontatie uit in een meedogenloze en bloedstollende Road War.

Meester Kikker

Vanaf 17 juni
2016 In The Air.

Gebaseerd op het populaire kinderboek van Paul van Loon, gaat deze frisse familiefilm over een enthousiaste schoolmeester die soms zomaar in een kikker verandert. Zijn leerlingen Sita en Wouter doen er alles aan om hem te beschermen. Met onder anderen Jeroen Spitzenberger en Georgina Verbaan.

Film1 juni banner

Meer Film1 premières

   

MeesterSpion Vanaf 18 juni
Everybody Wants Some!! Vanaf 18 juni
The Windmill Massacre Vanaf 23 juni
Uilenbal Vanaf 24 juni
Siv gaat logeren Vanaf 25 juni
Entourage Vanaf 29 juni
San Andreas Vanaf 30 juni

 

Meer weten? Bezoek de website van Film 1

Film 1 Logo