De resultaten 1 tot 10 van 10 worden weergegeven.

Discussie: Bully [DVD]

  1. #1

    Standaard Bully [DVD]

    Bully [DVD]

    ‘Het is vier uur ´s ochtends... weet jij waar je kinderen zijn?’ luidt de tagline van deze film, die een hard beeld geeft van de ontspoorde jeugd in de Amerikaanse buitenwijken. Een grimmige film, met veel seks en geweld, durf jij de confrontatie aan?

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    ik heb de huurversie van deze dvd gezien,maakte best wel indruk toen ik hem gezien had.Erg realistiche film,zet tot denken,ook acteerwerk is erg goed.zeker een keer het huren waard.
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  3. #3

    Standaard

    Grauw en grimmig... Je moet ervan houden maar wat mij betreft een aanrader in zijn genre. Ga ik zeker aanschaffen.

  4. #4

    Standaard

    Idd een goeie film,met puik acteerwerk.

  5. #5

    Standaard

    Ten opzichte van Kids vond ik 'm wat tegenvallen, maar inderdaad het acteerwerk is goed en het lowbudget gebeuren viel me in de film niet heel erg op. Jammer dat het einde ineens zo snel gaat en naar mijns inzien had dat wat beter gekund. Iets te simpel en voorspellend. Maar al met al zeker een film die in de collectie blijft.

  6. #6

    Standaard

    Hij gaat in ieder geval in mijn collectie. Ik had hem gehuurd vooral omdat ik Kids fantastisch vond en deze film doet er niet veel voor onder. Net als Kids een zeer realistische film.

  7. #7

    Standaard

    Inderdaad een hele goeie film die ik zeker nog vaker ga kijken. Toen die klaar was wilde ik hem eigenlijk wel meteen opnieuw kijken maar toen moest ik nog even leren voor een tentamen en naar mijn werk, dus dat ging wat lastig Maar als ik een film meteen opnieuw wil kijken moet ie wel goed zijn want de meeste films die ik heb, heb ik pas 2/3 keer gekeken.
    Dat low budget valt inderdaad reuze mee als je zo kijkt, en hij is denk ik zo realistisch omdat de film af en toe nogal documantaire achtig overkomt door het filmwerk. (toch nog dat lowbudget dat je terugziet in de film?).
    Van mij een 7.5 voor de film.
    PS: als ik de film in de speler doe krijg ik een zwart scherm met daarop een tekentje en in mijn schermpje "menu". Ik kan hier dat tekentje wel verplaatsen over mijn tv, maar ik zie voor de rest helemaal niets. Hoort dit zo? Of is er hier iets niet goed?

  8. #8

    Standaard

    Uitstekende film
    - I want peace on earth and good will toward man.
    - We are the United States Government. We don't do that sort of thing.
    Strips? stripinfo.be | Drum 'n' Bass? drumnbass.be

  9. #9

    Standaard

    Tuurlijk had ik hoge verwachtingen na Kids, en gelukkig werden die verwachtingen ingelost, prachtige film die tieners laat zien hoe ze echt kunnen zijn. Wat er loskomt als je elkaar ophitst in een groep, wat er gebeurt als je de scheidslijn daadwerkelijk overschreid..alles word ruw, grimmig en realistisch getoond. Een film die je raakt en waar je stil van zult zijn.
    *For love some WiLL search the ends of the world..to possess the objects of their desire some even KiLL*
    Mijn collectie

  10. #10

    Standaard

    Gisteren gekocht voor €4.99
    - I want peace on earth and good will toward man.
    - We are the United States Government. We don't do that sort of thing.
    Strips? stripinfo.be | Drum 'n' Bass? drumnbass.be

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •