Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 42 van 42 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Flat

    Ja, zelfs die scenes in het "lege" london konden op mij totaal geen indruk maken. Het zag er gewoon zo nep gefilmd uit!

    De geluidstrack is ook bagger. Als je het volume zo zet dat je de normale dialogen duidelijk kunt verstaan, worden de ruiten er bijna uitgeblazen als er een actiescene is. Iets teveel van het goede (dynamiek).
    Die opnames in London waren dus echt, london is er speciaal in alle vroegte voor afgezet en hoe wil je dat nep filmen?? De werkelijkheid kan wel eens als surreallisme overkomen....

    Denk dat je je ht niet goed hebt staan want de dialogen zijn kraakhelder en pittig terwijl dynamiek verassend goed is voor een dergelijke produkie.... zoals jij het omschrijft is het niet goed. Misschien ff opnieuw nalopen?
    Hoe duur je set ook is, zonder een goede film is het niets waard....

  2. #27

    Standaard

    Afgelopen weekend gezien en heb me zeker niet verveeld. Hoewel het tempo hier en daar wel wat omhoog had gemogen...Waarom heeft iedereen het over het mindere 2e deel van de film?? Over het algemeen vond ik deze hele film wel oke. 28 Days Later was wel een verademing tussen al die Hollywood-films door. En natuurlijk Danny Boyle he . Eigenlijk moet ik nog steeds eens Transpoitting zien . Het einde vond ik goed! Beter wel dat het einde wat vrolijker is dan de rest van de film.
    Wat ik verder erg goed vond was het idee van de film. Zeker de scenes op de legerbasis hadden hele psychologische achtergronden.
    Mr Fairbrother: 'Is Ted here?'
    Spike: No, he's doing the whocanputhisheadinabucketofwaterthelongest-competion!

  3. #28

    Standaard

    Een geweldige film die een verademing vormt tussen al het Hollywoodgeweld. Zeker een aanrader wat mij betreft!
    Remember the posters that said "Today is the first day of the rest of your life"? Well, that's true of every day but one - the day you die.
    (American beauty)

    Mijn Collectie

  4. #29

    Standaard

    Gister nacht gezien, en vond hem erg goed , paar keer flink geschokken
    Naarmate het einde word hij wat slapper, maar door het goede begin en de aparte sfeer, word dat ruimschoots goed gemaakt .
    Ik heb me erg vermaakt
    Co-StarTrader Safetrader
    Mijn Collectie
    I'm the servant of the secret fire, wielder of the flame of Anor. The dark fire will not avail you! Flame of Udûn!

  5. #30

    Standaard

    Dit is een geweldige film....paar keer flink geschrokken(bijv de scene bij jim z'n huis in de nacht..waar die zombie...)..cker een aanrader..voor wie van zombiefilms houdt...alhoewel het niet egt zombies zijn maar geinfecteerden.

  6. #31

    Standaard

    Ik kocht deze op de release datum, het was een blinde aankoop en ik vond hem super..het laatste gedeelte is minder maar dat mocht de pret niet drukken, aanrader!
    *For love some WiLL search the ends of the world..to possess the objects of their desire some even KiLL*
    Mijn collectie

  7. #32

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Wizz-Art
    Ik kocht deze op de release datum, het was een blinde aankoop en ik vond hem super..het laatste gedeelte is minder maar dat mocht de pret niet drukken, aanrader!
    same for me, blinde aankoop... ik vond het eerste deel bij die engels soldaten echt geweldig...zo beklemmende sfeer, trouwes in de hele film wel..ben goed geschrokken paar x. ook mn vrienden die hem voor het eerst zagen waren enthousiast over deze film
    Somebody once wrote: "Hell is the impossibility of reason." That's what this place feels like. Hell. (Chris Taylor - Platoon)

  8. #33

    Standaard

    Ik vond dit een zeer spannende film met een passend sfeertje.

  9. #34

    Standaard

    Met Halloween gisteren bekeken, leek me wel toepasselijk.

    En inderdaad, een bijzondere film, vooral hoe de "ge-infecteerden"in beeld werden gebracht samen met het geluid kon mij wel bekoren.

    Omdat ik toch twijfelde heb ik gewacht met aanschaffen tot een redelijke prijstelling ( ik heb hem nu in een 3-33 aangeschaft ) , en voor deze prijs kan ik hem aanraden.
    Laatste aanschaf nr. 1620 "nights in Rodanthe"

    foto's van collectie | al mijn films bij imdb | dvdprofiler

  10. #35

    Standaard

    Geweldige film die me in veel opzichten doet denken aan Dawn of the Dead en Day of the Dead. Maar ik vond het echt een goede film. Er zaten een aantal spannende scene's in, een paar schikmomenten, goede muziek die de scene's erg goed ondersteunden, geweldig acteerwerk en goede actiescene's. Maar vooral het sfeertje maakt de film zo ontzettend goed. Ik vond de slachtoffers van de epidemie er ook erg goed uitzien. Zij zorgden ook voor de meeste schrikmomenten.

    Maar als je de beelden ziet van het verlaten Londen, op plekken waar je zelf ook gelopen heb, liepen er behoorlijk wat rillingen over mijn rug. Ook de scene waar ze over de verlaten snelweg rijden was erg indrukwekkend.

    Kortom een geweldige film. Aanrader.
    When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

    Alles over de nieuwste adventure spellen @ Adventure-Island.nl

  11. #36

    Standaard

    Ik heb hem net weer gezien in ik blijf hem geweldig vinden.

  12. #37

    Standaard

    Ik heb hem nogn iet zo lang maar ik vind het een leuke film, tenminste niet van die sloem zombies maar echt snelle geinfecteerden.

    En natuurlijk Jim (Cillian Murphy) ^^

  13. #38

    Standaard

    En dat vind je beter waarom...?

  14. #39

    Standaard

    Ikke?

    Enniewee, ik kan niet spellen maar ik neem aan dat mijn vorige bericht is overgekomen, ook al zuigt de spelling.

  15. #40

    Standaard

    Vandaag voor het eerste gezien en moet toch zeggen dat ik wat teleurgesteld was.Het is al eerder gezegd maar het verhaal doet me erg aan andere/betere zombieflicks denken van Romero.Ik miste ook gewoon de nodige spanning in deze film.Wat ik wel sterk vond was de sfeer van de film.Ik vind het een aardige film maar niet meer dan dat,zeker niet als je je bedenkt dat deze film is gemaakt door dezelfde maker als Trainspotting.6.8/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  16. #41

    Standaard

    overgewaardeerde, voor zover dat aan de orde is bij deze film, film van Boyle.

    Ik heb me prima vermaakt en zoals zo velen, het begin en een heel stuk erna is goed, leuk en indrukwekkend met idd een heel mooi weergegeven empty London, maar daarna wordt het verhaal steeds slapper met idd een afgezaagd einde en m.n. de soldaten en de wendingen en ook het acteerwerk van een aantal (murphy niet) is soms middelmatig....

    absoluut geinig om een keer te huren, maar niet veel meer

    ook ik vind dit een film die ook heel veel vergelijkingen heeft met de classics van Romero en natuurlijk ook een verhaal a la Stephen King (the Stand )

  17. #42

    Standaard

    Er is 1 ding waar ik me echt enorm kapot aan geergerd heb, en dat is dat het opgenomen was met videocamera's. Dat haalde voor mij de film enorm naar beneden. Het smoesje dat het een documentaire look zou hebben gaat bij mij dus echt niet op, want ik heb genoeg documentaires gezien om te kunnen oordelen dat het helemaal niets weg had van een documentaire. Als het gewoon met filmcamera's was opgenomen dan had ik het nog een goeie film gevonden, maar dit is gewoon muk.. Als dit door een stel amateurs was gemaakt (zoals de nederlandse productie 'horizonica') dan had ik het helemaal niet erg gevonden, maar voor professionals kan dit gewoonweg niet. Maarja blijkbaar genoeg idioten die dit wel acceptabel vinden. Enuh simpel met de computer te bewerken? de cgi leek wel alsof het er op geplakt was (burning manchester bv).
    In iedergeval echt jammer want het verhaal op zich was wel een aardige horror, niet bijzonders ofzo.

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •