De resultaten 1 tot 7 van 7 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Moonlight Mile [DVD]

    Moonlight Mile [DVD]

    Het bewijs dat uit een nare situatie iets heel moois kan ontstaan.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Na het lezen van deze recensie word ik toch erg benieuwd naar deze film.
    DVDProfiler Movie Collector
    LG OLED65C8PLA, Oppo UDP-203, Panasonic DP-UB824,Pioneer BDP LX88, Toshiba HD-XE1, Onkyo TX NR 5010, Velodyne DD15, Canton Vento 890, Q-Acoustics i7000, XBox360
    "Penguins mate for life. That doesn't surprise me much because they all look alike. It's not like they're going to meet a really new, great looking penguin someday."

  3. #3

    Standaard

    Heb 'm al een tijdje liggen, maar nog niet de tijd gevonden hem te bekijken. Ziet er echt veelbelovend uit!
    - I want peace on earth and good will toward man.
    - We are the United States Government. We don't do that sort of thing.
    Strips? stripinfo.be | Drum 'n' Bass? drumnbass.be

  4. #4

    Standaard

    Gisterenavond deze film zitten kijken en dat is me prima bevallen. Het is een ingetogen productie waarin geen enkel vals sentiment in terug te vinden is. En met het basisgegeven was het voor veel regisseurs erg makkelijk geweest om wel volledig te ontsporen naar totale klefheid.

    Hulde dus. Ook voor de hoofdrolspelers: Dustin Hoffman, Susan Sarandon en Jake Gyllenhaal zetten uitstekende karakters neer.

    Een kleine kanttekening: hopelijk kiest Gyllenhaal binnenkort ook wat andere type rollen uit. Want op die stille, introverte karakters kun je als filmkijker ook snel uitgekeken raken.
    #Do you go to the movies/find a friend in a film/holding hands with the heroes/fall in love with the heroine# --- "Movies" van Hothouse Flowers

  5. #5

    Standaard

    Een goeie film, alleen haalt deze niet het niveau van o.a. The Good Girl, The Ice Storm of You Can Count On Me. Iedereen speelt goed, alleen vind ik de film niet het sfeertje uitstralen die in bovengenoemde films naar mijn mening wel aanwezig is. Ook is het af en toe wat sloom. Toch is dit het betere werk dan dat je doorgaans in een videotheek ziet staan.
    "Our sun is dying. Mankind faces extinction."

  6. #6

    Standaard

    Wat een prachtige films is dit met acteerwerk van de top niveau met een schitterende cast.Het verhaal wordt heel menselijk en met veel gevoel en warmte verteld.Een ieder die een geliefd persoon verloren heeft kent het gevoel en snapt wat deze film ons wil vertellen.Een vette aanrader voor een ieder die van een goed verhaal houdt met dito acteerwerk.
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  7. #7

    Standaard

    +1,
    de dvd maar op goed geluk besteld en geen minuut spijt gehad. Af en toe balanceerd het verhaal op de rand van de klefheid, maar nooit wordt het irritant ofzo. Goede film.
    Going to church does not make you a Christian anymore than going to the
    garage makes you a car

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •