Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
De resultaten 51 tot 55 van 55 worden weergegeven.
  1. #51

    Standaard

    Gisteren gezien. Vond het een erg mooie film. Het ziet er natuurlijk prachtig uit. De decors, kostuums en het hele tijdsfeertje is helemaal top. Acteerwerk is ook geweldig. Vooral van Lewis als meesterlijke schurk (waar ik op een gegeven moment sympathie voor kreeg) en DiCaprio. Jammer dat Neeson zo'n korte rol had. De veldslagen zien er geweldig uit en het verhaal blijft boeien. Jammer alleen, dat bij het einde de verwarring toeslaat. Je heb ineens vier teams en dan wordt het onduidelijk wie, nou wie is. Jammer van deze verwarring. Was veel mooier geweest als het een zelfde eervolle strijd was geweest als in het begin van de film. Maar het was nu één grote chaos.

    Maar zeker een goede film.
    When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

    Alles over de nieuwste adventure spellen @ Adventure-Island.nl

  2. #52

    Standaard

    Omdat ik vanavond naar The Departed ga, heb ik gisteren Scorsese's Gangs of New York maar eens opgezet om in de sfeer te komen.

    Gangs of New York speelt zich grotendeels af in 1846, wanneer Amsterdam Vallon (Leonardo di Caprio) terugkomt naar de wijk waar hij is opgegroeid. Als kleine jongen is hij gevlucht nadat zijn vader (Liam Neeson) voor zijn ogen werd afgeslacht door de beruchte bendeleider William "Bill the Butcher" Cutting (Daniel Day-Lewis). Amsterdam probeert, nadat hij het vertrouwen van William heeft gewonnen, wraak te nemen op de dood van z'n vader. Hij verzameld een leger om zich heen en dit alles leidt naar één groot bloedbad, omdat men zich in New York op dat moment ook afzet tegen de net ingevoerde dienstplicht...

    Naar mijn mening is ook dit weer een mooi stukje filmgeschiedenis wat Scorsese hier laat zien. De decors en kledij zien er werkelijk waar prachtig uit! Van de cast steekt Daniel Day-Lewis er met kop en schouders bovenuit, hij speelt de schurk William Cutting met verve. De rol van Leonardo di Caprio gaat ook nog, maar ik had meer moeite met Cameron Diaz die de dievegge Jenny Everdeane speelt. Later worden zij en Di Caprio verliefd op elkaar, maar ik kan dit moeilijk plaatsen. Ze is gewoon niet het juiste type voor deze rol. Ondanks dit puntje van kritiek krijgt de film toch een 8.5/10. Scorsese kan bij mij gewoon niks fout doen!
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

  3. #53

    Standaard

    Misschien niet de beste film van de eeuw, maar beslist heel aardig. Wat mij verbaast is de lage score; een 3 komma nog wat. En dat met meer dan 150 stemmers. Zo slecht is het toch niet ??

  4. #54

    Standaard

    Naar de score moet je niet kijken, die is totaal niet representatief.

  5. #55

    Standaard

    Wat is dan het nut van een stemming ? Er is een top 100 c.q. 1000 op gebaseerd. Die is dus ook niet representatief ?

Pagina 3 van 3 EersteEerste 123

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •