De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Murder Most Foul [DVD]

    Murder Most Foul [DVD]

    Om een moordenaar te ontmaskeren infiltreert Miss Marple in een toneelgezelschap.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Niet voor mij weggelegd...
    Welcome to... "The Family"

  3. #3

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Fokkeyou
    Niet voor mij weggelegd...
    Jawel hoor! Heerlijk al die 'whodunits'! Maar het is wel zo dat als je ze één keer gezien hebt weet je het wel. Dus meer om te huren dan om te kopen.
    Philadelphia Phillies: World Series Champions 2008, National League Champions 2009 & 2022 en National League East Champions 2010 & 2011

  4. #4

    Standaard

    Waarom worden dit soort films nou niet eens gewoon op TV uitgezonden.
    Nooit zie je nou eens zo'n goeie ouwe klassiekers zoals ze in Duitsland en Engeland wel regelmatig op TV verschijnen (en daar doen ze het nog eens in breedbeeld indien mogelijk).

    Daarvoor leent zulk soort film zich ook prima, wanneer je hem nog nooit hebt gezien kun je lekker genietend raden wie het gedaan heeft. Als je dat eenmaal weet is de echte spanning er meestal af.
    I'm gonna make you an offer you can't refuse!

  5. #5

    Standaard

    Op de Nederlandse tv zie je het inderdaad te weinig. Ik heb met de kerst een aantal van deze films op Duitsland gezien, nagesychroniseerd. Dat doen die Duitsers trouwens best knap, Ook op de DVD's staan deze duitse versies.

    Murder Most Foul heb ik toevallig gisteren op dvd gekeken, want ik heb ze alle 4 aangeschaft, (van Leest 3 voor 33,- euro + 1x 14,99). Miss Marple breiend in de Jurybank, en de rechter die door het getik van de breipennen wordt afgeleid. Of die scene met miss marple en de wat dommige sergeant aan het dambord. En niet te vergeten die fantastische muziek. Jammer dat er maar 4 zijn gemaakt.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •