De resultaten 1 tot 11 van 11 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Man Who Sued God, The [DVD]

    Man Who Sued God, The [DVD]

    Billy Connolly als de advocaat die een rechtszaak tegen God begint.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Billy Connolly is voor mij de beste, grappigste en meest hilarische stand-up comedian die ik ken. Wat zijn speelfilms betreft zijn hier aardige dingen tussen (Boondock Saints, Mrs. Brown, een kleine rol in Last Samurai en nu deze). Billy in films, als acteur. is aardig tot heel goed.
    Billy als Comedian is een absolute aanrader voor iedereen die van stand-up comedy houdt. Probeer zijn shows maar eens uit, deze zijn in Engeland al gedeeltelijk op DVD verkrijgbaar. Helaas is echter één van zijn beste shows (An audience with...) alleen op video in de ongesneden versie te bekijken, de DVD is de, door BBC, ingekorte versie. Maar voor de rest, keus genoeg.

    Typisch RCV om deze film weer zodanig grandioos naar de kl**** te helpen. Ik vind dit niets minder dan minachting voor klanten waar RCV geld aan verdiend (is per slot niet de eerste keer).
    ...One of them was a Slytherin and he was probably the bravest man I ever knew...
    --
    Blu-Ray: 350

  3. #3

    Standaard

    Ik dacht dat men ondertussen al beter zou weten bij RCV, maar ze slagen er steeds weer in iedereen te verassen. In negatieve zin dan. Ik wordt ongemakkelijk bij het kijken van pan&scan films (daarom kijk ik ook nooit film op TV of video) dus ga ik deze niet eens huren.
    - I want peace on earth and good will toward man.
    - We are the United States Government. We don't do that sort of thing.
    Strips? stripinfo.be | Drum 'n' Bass? drumnbass.be

  4. #4

    Standaard

    Waarom is er naast het TOPDVD label geen PRULLENBAK label voor dit soort dvds. Dit is gewoon een belediging voor de makers van deze film en voor de consument. Ongelofelijk dat zo'n amateuristisch bedrijf als RCV kan blijven bestaan.

  5. #5

    Standaard

    RCV is zeker geen amateuristisch bedrijf, ze brengen ook prima titels uit waar niets op aan te merken valt. Het is helaas echter wel zo dat niet al hun DVD's van hetzelfde kwaliteitsniveau zijn.
    Eric van Ballegoie

  6. #6

    Standaard

    Maar als RCV zich alleen maar moeite doet bij grote titels (bv. Kill Bill) en andere, kleinere films op DVD "kwakt" zonder hier verder moeite en tijd aan te besteden, vind ik dat afzetten van klanten.

    (Je zegt toch ook niet bij andere producten (ik noem bijvoorbeeld auto's): firma X maakt auto's waarvan de helft na 50 km uitelkaar valt, maar ach, ze maken ook wel eens auto's die verder rijden)
    ...One of them was a Slytherin and he was probably the bravest man I ever knew...
    --
    Blu-Ray: 350

  7. #7

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Eric van Ballegoie
    Het is helaas echter wel zo dat niet al hun DVD's van hetzelfde kwaliteitsniveau zijn.
    Euhm, dat is mijn definitie van een amateurisch bedrijf dus. De enige goede dvds die ik tot nu toe heb gezien van RCV zijn exacte kopieen van Kinowelt. En zelfs dan slagen ze er keer op keer in om de cover om zeep te helpen met verschrikkelijk lelijk artwork met ook nog eens fouten in de dvd specificaties.

    jeanreno verwoordt het hierboven perfect. En dat niet alle titels op hetzelfde niveau zijn is nogal logisch. Maar dvds als deze zijn gewoon pure oplichterij.

  8. #8

    Standaard

    RCV is een prima label, zij nemen tenminste moeite om van een 2.35:1 een 4:3 pan scan formaat te maken. Zeker voor de mensen die een 4:3 TV hebben en niks van het beeld willen missen, want wat heb je aan een zwarte balk boven en onder. Nee hoor RCV Klasse!!
    Nad Masters M17 M12 M27 M22 M50.2 - OPPO UDP-205 - JVC RS400 isf -Samsung 55JU7500 - Paradigm Studio 100/Monitor series 7.1 Velodyne DD15+ - Audioquest

  9. #9

    Standaard

    En nu even over de film zelf want met dat RCV gedeelte ben ik het wel eens..ik heb deze film 2x gezien en met name de 2e keer heb ik er heerlijk van genoten.
    Billy Connolly is helemaal top, hij is zow ontzettend leuk, het thema van de film is ook heel erg origineel en goed te noemen.
    *For love some WiLL search the ends of the world..to possess the objects of their desire some even KiLL*
    Mijn collectie

  10. #10

    Standaard

    Eigenlijk zonde van deze draad dat er geen commentaar gegeven wordt op de film, tewijl het een heel origineel concept is.

    De gedachte alleen al dat iemand God aan gaat klagen vind ik briljant, en dat ze het voor mekaar krijgen om het niet in het absurde te trekken vind ik geweldig.

    Conolly doet het weer, die man draagt deze film zonder enige moeite over de eindstreep en het resultaat is erg goed.

    De film is zonder meer een aanrader.
    Have a nice day !

  11. #11

    Standaard

    Bagger DVD, prima film. Zeer vermakelijk en origineel.

    Beeld is naast fout formaat niet al te zuiver. Geluid simpel stereo maar dat is bij een film als deze niet zo erg.
    Voor 1 euro maakt de aankoop van deze DVD een aantal 1 euro miskopen gelukkig weer een beetje goed :razz:
    Co-Startrader **Mijn DVD Collectie**
    Beeld: Panasonic PT AX-200E+Beamax A-Serie | plasma TV:Panasonic TH-42PX60E Blu Ray spelers: Marantz BD-5004 | PS3 HD-DVD Spelers: Toshiba EP-30 | XboX 360 Receiver: Onkyo TX SR-605
    Speakers: Magnat Quantum/Betasub | Wharfedale Diamons Series | KEF 2005.1 Mediaspeler : Emtec Moviecube S800 PVR (750 GB) WiFi
    Blu Raqy: 199 HD-DVD 164 DVD: 1899

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •