Pagina 1 van 4 1234 LaatsteLaatste
De resultaten 1 tot 25 van 90 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Kill Bill: Vol.1 [DVD]

    Kill Bill: Vol.1 [DVD]

    De vierde en bloederigste film van Quentin Tarantino.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    ik ga wachten met hem te kopen tot er een box is van kill bill 1 &2, mss zijn er dan meer extra's bij

  3. #3

    Standaard

    was na deze dvd gezien te hebben nog niet helemaal overdonderd zoals vele hier maar na een 2e keer gezien te hebben vond ik m wel beter.

  4. #4

    Standaard

    Mij bekroop hetzelfde gevoel als bij 'From dusk till dawn'. Een veelbelovende eerste helft en dan een m.i. volstrekt ongepaste en overbodige 'over the top' tweede helft, jammer....

  5. #5

    Standaard

    Ik vind hem niet geweldig en ik vind hem niet niks, kan dus toch. Stijl, setting, cinematografie, muziek zijn allemaal super, maar ik vind het duidelijk een film van 'vorm boven inhoud' en ga dus ook niet mee in die hele Tarantino of Kill Bill -hype. Ik ga hem zeker niet kopen.

  6. #6
    Ernest Hamstra
    Guest

    Standaard

    Ik vond het een redelijk vermakelijke film, maar wel verreweg de slechtste Tarantino. Deze film kan niet tippen aan Reservoir Dogs, laat staan aan Pulp Fiction en Jackie Brown.

    De DVD is natuurlijk, afgezien van de beeld- en geluidskwaliteit, een lachertje, vooral omdat men zeer prominent 2-Disc Edition op de voorkant zet. Hier had men toch meer uit kunnen halen, kijk alleen al eens naar het aantal mensen dat grif € 150,- neerlegt voor een doos met 'happy meal' speeltjes erin.

  7. #7

    Standaard

    ik heb 'm wel al in huis maar nog niet gezien. tot nu toe had ik er wel goede verhalen van gehoord maar het kan zijn dat de meeste mensen gewoon meegaan met de hype. ik ben wel benieuwd in ieder geval.
    Remember the posters that said "Today is the first day of the rest of your life"? Well, that's true of every day but one - the day you die.
    (American beauty)

    Mijn Collectie

  8. #8

    Standaard

    ik vind het een zeer aangename film, en heb hem al op dvd thuis liggen.
    achteraan in de kudde stapt men in de stront

  9. #9

    Standaard

    Geweldige film maar een zwakke dvd-uitgave. Wacht maar geduldig op de box die ongetwijfeld gaat uitkomen van deel 1 & 2.

  10. #10

    Standaard

    Het is inderdaad geen Pulp Fiction of Reservoir Dogs, maar toch een vermakelijke film. Allemaal erg overdreven, maar eens je in de "over the top zone" zit heb je daar geen probleem mee. Alhoewel ik me afvraag hoe het er had uitgezien als de hele zooi realistischer in beeld was gebracht...

    De DVD-uitgave is inderdaad een complete flop. De lichtjes narcistische Tarantino heeft zeker een karrevracht aan extra's up his sleeve wat dit project betreft, zodat ook de "exceptional collector's ultimate director's cut edition" -met wie weet ook action figures van Bill, the Bride en andere leden van de Association- vlotjes aan de man kan worden gebracht.

    Leuke film, flauwe uitgave.
    It's hard to be a Saint in the City

  11. #11

    Standaard

    Allereerst wil ik zeggen dat ik het een mooie recensie vind. (Y)
    dus begrijp me niet verkeerd, maar het enige wat ik raar vind is dat
    er 2,5 'DVD'tje'(punten) wordt gegeven voor de extra's .....

    Dit terwijl er alleen een zeer korte making off opstaat, en een suffe videoclip. maak er 1 'dvd'tje' van zou ik zeggen

  12. #12

    Standaard

    Best goed nadenken over welke DVD versie je wil. Ik weet niet of ze ook allemaal in R2 uit komen, maar er komen op R1 6 DVD's van deze film(s) -> een beetje overdreven, maar kom
    Vol 1
    Vol 1 SE
    Vol 2
    Vol 2 SE
    Complete film
    Complete, maar nog licht aangepaste versie

    Ik denk dat ik gewoon voor de complete ga.
    - I want peace on earth and good will toward man.
    - We are the United States Government. We don't do that sort of thing.
    Strips? stripinfo.be | Drum 'n' Bass? drumnbass.be

  13. #13

    Standaard

    Ik wacht zelf ook wel op de complete film en dan waarschijnlijk de aangepaste variant (meer scenes?)
    Had al gehoord dat QT een LOTR-achtige uitgave wilde uitbrengen als beide films klaar zijn en dus bewust al gewacht met de aanschaf.

  14. #14

    Standaard

    Niet mijn ding; te bloederig, zoals alle Tarantino's.
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

  15. #15

    Standaard

    Heb deel 1 en 2 achterelkaar in de bioscoop gezien.
    En heb er erg van genoten,t is allemaal ver overdreven.
    maar erg vermakelijk.
    heb de volgende dag meteen kill bill vol.1 aangeschaft.
    Wel ruim minder als in de bioscoop (niks zo gaaf als een groot bioscoop scherm.)
    alleen vond ik de extra's wel weinig (14 min making of en een videoclip)
    hadt wel wat meer opgekund op de 2de schijf.

  16. #16

    Standaard

    De film is leuk en ik zal hem vast en zeker nog wel op dvd gaan aanschaffen. Alleen: dat zal niet deze dvd worden. Miramax/Tarantino/RCV zijn flink in hun eigen mes gevallen door al van tevoren aan te kondigen dat er allerlei versies uit gaan komen maar NIET te zeggen wanneer. Aangezien deze editie gewoon 'magertjes' is en het niet zo is dat ik 'overloop van het verlangen' om deze film op dvd te bezitten wacht ik gewoon op de beste versie.

    Het was eigenlijk al een blunder om deze film in tweeen te hakken maar de dvd-releasepolitiek voor deze film is niet minder fout. Het woordje 'hype' is hier wel op z'n plaats denk ik. Een nieuwe film van QT is iets bijzonders maar het filmliefhebbend publiek is niet gek natuurlijk.

  17. #17

    Standaard

    Goede film.
    Extra's simpelweg triest, maar het aanschaffen waard :wink:
    Stuntman Mike : "Fair lady, your chariots await!"
    Death Proof

  18. #18

    Standaard

    Echt een hele leuke film. Toen ik deze met school zag heb ik echt helemaal blauw gelegen om die scene waarin [spoiler:236a20f27a] die ziekenhuis broeder een paar keer die ziekenhuis deur tegen zijn hoofd aankrijgt[/spoiler:236a20f27a]. Best ziek eigenlijk om om zoiets te lachen, maar waarschijnlijk was het omdat het allemaal zo is overdreven en daarom wordt het grappig. Deel 2 nog niet gezien, helaas, maar wanneer de box uitkomt koop ik 'zeker. Want dit is zo'n waardeloze DVD-release...
    Mr Fairbrother: 'Is Ted here?'
    Spike: No, he's doing the whocanputhisheadinabucketofwaterthelongest-competion!

  19. #19

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Maarten van Krimpen
    Echt een hele leuke film. Toen ik deze met school zag heb ik echt helemaal blauw gelegen om die scene waarin [spoiler:9d7948f2ec] die ziekenhuis broeder een paar keer die ziekenhuis deur tegen zijn hoofd aankrijgt[/spoiler:9d7948f2ec]. Best ziek eigenlijk om om zoiets te lachen, maar waarschijnlijk was het omdat het allemaal zo is overdreven en daarom wordt het grappig. Deel 2 nog niet gezien, helaas, maar wanneer de box uitkomt koop ik 'zeker. Want dit is zo'n waardeloze DVD-release...
    Om die scene lag ik ook dubbel.. het is gewoon superdroog
    Stuntman Mike : "Fair lady, your chariots await!"
    Death Proof

  20. #20

    Standaard

    Heel aardige film en zeker één van de betere recente films. Maar al bij al vind ik Kill Bill toch minder Tarantino dan ik gehoopt had. Alleen al qua dialogen haalt Kill Bill het nooit bij het sublieme Reservoir Dogs.

    Zeker een goede film maar wat mij betreft minder sterk dan Tarantino's vorige films. Mijn verwachtingspatroon was dus niet volledig ingevuld maar misschien heeft Tarantino's ons in het verleden gewoon te erg verwend. Want zijn vorige films waren stuk voor stuk fijngeslepen diamantjes. Kill Bill zie ik eerder als een ruwe diamant.

  21. #21
    Hans De Bisschop
    Guest

    Standaard

    Not my kind of movie ... trouwens geen Tarantino fan ook niet. Toch wel leuk om eens een hype te zien als je er zelf niet middenin zit

  22. #22

    Standaard

    Zeer coole film die ik eigenlijk gelijk heb aangeschaft.
    follow the white rabbit

  23. #23

    Standaard

    Ik had 'm niet in de bios gezien , maar wel gelijk op dvd aangeschaft. Deze film klopt gewoon! (dag erna deel 2 gaan bekijken).
    Send a maniac to catch a maniac...

  24. #24

    Standaard

    Ik ben geen Tarantino fan, maar Kill Bill 1 vind ik briljant! 2 was wel aardig, maar teveel zoals de oude Tarantino's en die liggen mij gewoon niet. Behalve From Dusk till Dawn dan, met de hilarische 2e helft.

    Marcel
    Well "Sinead O'Rebellion." Shock me shock me shock me with that deviant behavior.

  25. #25

    Standaard

    Gave film (zowel Vol 1 als Vol 2 al twee maal in de bios gezien), maar deze release valt vies tegen. Verplichte trailers voor de film, kom op zeg, daar kan je toch niet mee aankomen! Het is leuk dat de extra's naar disk 2 zijn verhuisd om meer plaats te maken voor beeld- en geluidskwaliteit (al heb ik niet gecheckt of de ruimte volledig benut wordt, het oogt en klinkt in elk geval goed), maar die disk 2 is een lachertje. 20 minuten materiaal slechts. Kijken we naar de photoshopfout op de slipcase (ik had de Free Record-versie gekocht) en de ondertitelfouten op disk 2 (er staan wat interne aanwijzingen voor de vertalers tussen), dan is de conclusie: slordige haastrelease.

    MODERATOR EDIT: Opmerkingen over downloaden verwijderd.

Pagina 1 van 4 1234 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •