De resultaten 1 tot 6 van 6 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Till Human Voices Wake Us [DVD]

    Till Human Voices Wake Us [DVD]

    Een mysterieuze vrouw roept bij een psycholoog onverwerkte herinneringen aan vroeger op.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Zou boycotten van RCV releases helpen? Is er een manier om feedback te geven aan die gasten dat ze het anders aan moeten pakken? Ik lees alleen maar slechte dingen als men het over RCV heeft. Als er een film is, die ik graag wil hebben, en ik zie al dat die gasten het uit gaan brengen, hou ik mijn hart vast. Kennelijk denken ze dat ze het goed doen of zo?
    I find your lack of faith disturbing

  3. #3
    Super Member
    Registratie datum
    Mar 2002
    Woonplaats
    Poortvliet, Zeeland

    Standaard

    Goeie film trouwens. Heb maanden geleden bij CDWOW de R4 uitgave, met de juiste transfer en DD 5.1 track, voor een appel en een ei gekocht.
    Ik zou hier voor gaan.



  4. #4

    Standaard

    Alweer een overgefelijke verknipping van onze vrienden bij RCV. Heel jammer! Anders zou ik hem wel eens gehuurd hebben...
    - I want peace on earth and good will toward man.
    - We are the United States Government. We don't do that sort of thing.
    Strips? stripinfo.be | Drum 'n' Bass? drumnbass.be

  5. #5

    Standaard

    Vreemd dat men het lef heeft om een recente film zo slecht op DVD uit te brengen. Wil ik een slechte kwaliteit dan bekijk ik 'm wel op video. Voor een film op DVD, zeker een recente, verwacht ik meer, veel meer dan dit.

  6. #6

    Standaard

    Ik heb de film nog niet gezien, maar na al die slechte releases van RCV (American History X, deze film, Jackie Brown,...) vind ik dat RCV es een serieuze klachtbrief verdient.
    Moeten we dan altijd dvd's uit andere landen import gaan bestellen omdat zij de releases ver****** van films die we tenminste een beetje deftig willen bekijken?

    Misschien interesseert de film mij niet, maar ik zie deze 2 acteurs wel graag spelen, en zelfs het beelformaat veranderen vind ik gewoon schande (sorry, ik studeer zelf film, en het idee dat mensen gewoon stukken van je beeld afknippen... voor een tv-uitzending kan dat nog, maar niet voor dvd...)

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •