De resultaten 1 tot 11 van 11 worden weergegeven.

Discussie: Wyatt Earp [DVD]

  1. #1

    Standaard Wyatt Earp [DVD]

    Wyatt Earp [DVD]

    Kevin Costner speelt de bekendste sheriff van het Wilde Westen.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Deze film moet ik ook in me collectie hebben, ben helemaal fanaat van westerns maar er zijn maar vrij weinig leuke uitgaves met de nodige extra's of in ieder geval met een fatsoenlijke afwerking. Toch maar even wachten tot de prijs iets gezakt is.

  3. #3

    Standaard

    Dit is niet mijn fim. Hij kon me niet echt boeien. De ingredienten waren aanwezig, maar de "mix" was voor mij gewoon verkeerd. De film liep niet, maar sleepte zich voort. Doodzonde, want ik houd normaal gesproken van epische films.

    Nee, ik prefereer Tombstone, die meer op actie gericht was. Ondanks vele gebreken had die film wél een goed tempo en uitstraling.

    Over de razzie voor Kevin Costner, die vind ik niet terecht. Hij acteert in al zijn films op dezelfde manier, maar nooit slecht. Ik ben het met de recensent eens dat hij wel wat wordt verdrongen door zijn medespelers in deze film.
    A clear conscience is usually caused by a short memory

  4. #4

    Standaard

    Ik vond Tombstone ook stukken beter dan deze. Het personage Wyatt Earp is overigens wel heel vaak vertolkt.
    "It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen."-Alex de Large

  5. #5

    Standaard

    Met toeval gisterenavond deze dvd gekeken, en ik moet zeggen geweldige film, vergeleken met tombstone kom je nu veel meer te weten over de Wyatt broertjes dus meer informatie. Tombstone was meer aktie gericht.
    Het beeld was bijzonder goed voor een film uit 1994, beelden die in het bos waren genomen kon je zien hoeveel diepte er eigenlijk in het beeld zat. Het geluid was redelijk goed. Met een film zoals deze is een medium die meer opslag kan hebben wenselijk, om nu een hoge kwaliteit te behalen moet de disc nu omgedraaid worden. Mischien dat er dan ook nog een DTS track bij gevoegd kan worden ( wel de engelse DTS track graag)

    Ik heb de film een 9 gegeven. TOPPIE!!!!!!!!!!!!
    Nad Masters M17 M12 M27 M22 M50.2 - OPPO UDP-205 - JVC RS400 isf -Samsung 55JU7500 - Paradigm Studio 100/Monitor series 7.1 Velodyne DD15+ - Audioquest

  6. #6

    Standaard

    Heb deze nog niet gezien, mar zit te denken aan een blinde aanschaf....
    "Ik mag er dan uitzien als een eikel, ik ben het niet!!!"

  7. #7

    Standaard

    Een blinde aanschaf is ie zeker waard!! Ik zat echt heel lang te wachten tot deze film eindelijk op dvd uit zou komen. Maar gelukkig is ie er nu. Ook de soundtrack van james newton howard mag er wezen!! alleen jammer dat die nou nergens te krijgen is
    Every Man Dies,
    Not Every Man Really Lives

  8. #8

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door pavago
    Ook de soundtrack van james newton howard mag er wezen!! alleen jammer dat die nou nergens te krijgen is
    Inderdaad jammer dat de CD niet meer te krijgen is. Het is erg mooie muziek.

  9. #9

    Standaard

    Deze film doet dus echt niet onder voor Tombstone zoals zo veel beweren.
    De film diept de familie Earp ook meer uit dan Tombstone.
    Kostner zet Earp goed neer,en de rest van de cast zet overtuigende rollen neer.de settings,locaties en (aan)kleding zijn gewoon top en komen erg realistisch over,de muziek is ook erg mooi.De film duurt 3 uur maar weet te boeien tot de laatste minuut.Echt een aanrader voor western fans.Beeld is erg mooi met veel diepte,de kleuren spatten soms van het scherm.Het geluid is ook best goed al had een DTS track nog mooier geweest.Extra,s zijn wat weinig en een comentaar track had ook informatief geweest.Verder niks dan lof over deze film.
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  10. #10

    Standaard

    Zeer degelijk epos over de legendarische Wyatt Earp.
    Persoonlijk heb ik zeker genoten van de verhaalloop, de prachtige opnamen en sterke bijrollen voor Michael Madsen, Tom Sizemore e.a
    Kevin Costner werd in de tweede helft veel emotielozer en dit beviel me niet zo. Dit blijken dan wel duidelijk veranderingen te zijn in Wyatt's ervaringen.
    Dennis Quaid's Holiday vond ik ook wel redelijk, maar net als Val Kilmer wat overdreven gespeeld. Ook komt hij niet over als een 31 jarige, maar dat kan met die tubercolose te maken hebben.
    Helaas wat voortslepende scenes in de 2e helft, maar alsnog een dikke aanrader.

    7.5/10

  11. #11

    Standaard

    Zeer goede western, met Kevin Costner in een hoofdrol die doet terugdenken aan zijn rol in 'Dances With Wolves', alleen was hij in die film nog beter.
    Die film is trouwens ook beter dan deze, maar ik vind dat deze 3 uur durende prent er ook best mag wezen, want al is ie dan zo lang, vervelen heb ik me zeker niet gedaan.
    Prima cast trouwens ook, zonder uitzondering.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •