Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 29 van 29 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Dat gaat dus weer nix worden he....... !

    Ik heb nu een KISS-558 , alles in 1, inc VGA out voor de projector.

    600 Eurie, IPV een 1000 of meer voor een PC met een media shell.

  2. #27

    Standaard

    bron: www.webwereld.nl

    Donderdag, 30 december 2004 - Twee jaar na introductie wil het nog altijd niet echt vlotten met Windows Media Center. De verkopen nemen toe, maar blijven erg laag.

    Dit is althans de teneur van diverse kritische artikelen over het initiatief van Microsoft om de huiskamer te veroveren. In Nederland is de software pas enkele maanden op de markt, maar in de VS bestaat deze al twee jaar. Volgens marktonderzoeker IDC zullen er dit jaar 600.000 pc's worden verkocht met Windows Media, tegen 300.000 in 2003.

    Dat klinkt mooi, maar de marktvorser wijst erop dat er dit jaar maar liefst 3,5 miljoen pc's over de toonbank zullen gaan met een tv-kaart. Met andere woorden: Microsoft slaagt er nog niet in deze markt te beheersen. De site Investor's Business Daily stelt in een kritisch artikel op een aantal mogelijke oorzaken.

    Zo brengen steeds meer kabelaars en telecombedrijven hun eigen settopbox op de markt met opnamemogelijkheid. Verder zijn de Media-pc's in vergelijking met alternatieven erg duur. Overigens zijn er ook voor de software goedkope alternatieven, zoals Mediaportal. Dit is een gratis open-sourceproduct.

    TVpredictions.com is nog sceptischer. Deze site noemt Windows Media Center onomwonden de grootste flop van 2005. Een van de problemen is dat consumenten Windows Media-apparaat nog altijd zien als een - te dure - computer in plaats van een 'entertainment-device'.

  3. #28

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Sanderdg
    Ik ben benieuwd of dvd.nl zo'n ding gaat reviewen, ik ben opzich wel nieuwsgierig of de mogelijkheid bestaat om een tv uitzending op dvd te branden..
    dat hoort te gaan want ik heb die versie van windows(was inbegrepen bij pc)
    maar ik moet laten bijwerken om op dvd te kunnen branden

  4. #29

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Sneaker
    Het moet overigens wel allemaal perfect aansluiten op de hardware.
    Microsoft en iets perfect aansluiten op hardware is nooit een winnende combinatie geweest, alhoewel het pakweg het laatste jaar toch iets minder desastreus als vroeger is...
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •