De resultaten 1 tot 10 van 10 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Miniserie Marathon - Fantasy [DVD]

    Miniserie Marathon - Fantasy [DVD]

    Box met vier sprookjesachtige TV miniseries van Hallmark Entertainment.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik hou niet zo van dat soort compilaties, is moeilijk om in de kast op alfabet te schikken. Merlin vind ik zeer goed, de andere ken ik eerlijk gezend niet.
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

  3. #3

    Standaard

    Eerste indruk is positief Merlin is idd een topper, naar de rest ben ik wel benieuwd. Dit zou wel eens mijn eerste verzamelbox kunnen worden.....moesten we weer niet deze belabberde filmversies krijgen, DD 2.0, 4:3, geen extra's, toch maar weer passen.
    Scanavo Keep Case doet me ook al rillen

  4. #4

    Standaard

    Merlin is een prachtige film, de rest heb ik ook nooit gezien maar ik ben zeer benieuwd naar Moby Dick.
    Find the Adventure...
    Or the Adventure will find you...

  5. #5

    Standaard

    Ik moet instemmen met de rest: ik heb enkel Merlin gezien. Die vond ik wel érg goed.

  6. #6

    Standaard

    Enkel Merlin gezien, maar die was wel vrij goed.
    - I want peace on earth and good will toward man.
    - We are the United States Government. We don't do that sort of thing.
    Strips? stripinfo.be | Drum 'n' Bass? drumnbass.be

  7. #7

    Standaard

    Merlijn is inderdaad erg goed. Maar ook Moby Dick is niet te versmaden. Prachtige rol van Patrick Stewart (Jean-Luc Picard in Star Trek). Mooie aankleding, decors etc. Verhaal wat traag, maar goed, het is dan ook bedoeld als serie.

  8. #8

    Standaard

    Ik ken alleen Merlin en Moby Dick. Moby Dick vond ik destijds tegenvallen, maar wellicht is een tweede kijk nodig om 'm te waarderen. Merlin is erg goed (ik bezit de UK-versie). Beide films hebben wel erg goede muziek (Trevor Jones voor Merlin en Christopher Gordon voor Moby Dick).

  9. #9

    Standaard

    Dit is nou zo'n voorbeeld van DVD als perfecte vervanger van een avondje zappen: een berg welliswaar niet diepgaande, maar toch leuke miniseries in een pakket voor weinig geld (zit ie niet in de 3 voor 33 actie van FRS?). Mocht het ooit zo uitkomen dan zal ik hem zeker niet laten liggen denk ik.

  10. #10

    Standaard

    Ik heb hem eindelijk gekocht en ik ben er ZEER tevreden over. Moby Dick is een beetje langdradig maar zeker wel de moeite waard vanwege het verhaal, de sets en de acteerprestaties. Merlin is de topper in deze set: een absolute aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar iets dat hen die 'LOTR-fix' kan geven. Alice in Wonderland is een behoorlijk goed uitgewerkte vertelling van het verhaal die niet alleen geschikt is voor kinderen maar ook voor volwassenen. ENKEL Jack and the Beanstalk the real story is een tegenvaller: het verhaaltje lijkt haast op een imitatie van Spielberg's Hook, maar is onzinnig serieus verteld. Da's IMO dan ook de enige 'rotte appel' van dit setje, maar dat vind ik voor zo'n goedkope set (ik betaalde er 10 euro voor) geen bezwaar. De productiewaarden van alle 4 de films/series is absoluut subliem: prachtige decors, goeie special effects (de makers van The Storyteller en The Muppets waren nauw betrokken bij deze producties), een lijst van prima acteurs die vaak ook nog eens zeer goed staan te acteren, een paar prima regisseurs die zeer serieus zijn omgesprongen met de verfilmingen en ook nog eens prima soundtracks. Al met al gewoon erg de moeite waard dus om bijv. eens een weekendje te dienen als vervanging van de rommel die we tegenwoordig op tv zien.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •