De resultaten 1 tot 21 van 21 worden weergegeven.

Discussie: Moonwalker [DVD]

  1. #1

    Standaard Moonwalker [DVD]

    Moonwalker [DVD]

    Michael Jackson’s Moonwalker toont de ‘King of Pop’ in betere tijden.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Moonwalker blindelings aangeschaft... filmtechnisch stelt het natuurlijk niet veel <niets?> voor... maar de fan van Michael Jackson een must... beeld vond ik ook erg goed...
    De extra's <extra's???> zijn slecht te noemen... daar had veel meer aandacht aan besteed mogen worden...

    Al met al... jeugdsentiment... en dat is dacht ik nooit verkeerd
    Jake La Motta

  3. #3

    Standaard

    IK heb die kreet nooit begrepen king of pop..waar dat op gebaseerd is, ik heb ooit deze film gezien bij een kennis die toenindertijd erg fan van hem was wat ik niet begreep maar goed smaken verschillen..wat slecht zeg deze film..het is een mj show meer niet...
    Ik vrees dat deze dvd geen nieuw in de slop geraakte carriere van mj nieuw leven in te blazen..en dan heb ik zijn rechtszaak maar voor de goede orde achterwege gelaten.

  4. #4

    Standaard

    Deze kitchboel moet ik toch eens gezien hebben hoor, ook al ben ik geen fan van die... erm... alien?
    - I want peace on earth and good will toward man.
    - We are the United States Government. We don't do that sort of thing.
    Strips? stripinfo.be | Drum 'n' Bass? drumnbass.be

  5. #5
    Senior Member
    Registratie datum
    Dec 2003
    Woonplaats
    Fort Kerium, New Texas

    Standaard

    Puur jeugdsentiment. Op de basisschool had iederene het over deze film en op het schoolplein hebben we vaak genoeg geprobeerd de moonwalk te doen.
    Qua film stelt het verder niks voor, maar de dance-routine aan het eind van smooth criminal maakt voor mij heel veel goed.
    There is a thin line between being a hero and being a memory - Optimus Prime

  6. #6

    Standaard

    Typisch zo'n product opgehangen aan een ster(?). Alleen interessant voor de fans dus. Maar een goede film heeft dat nog nooit opgeleverd.
    Philadelphia Phillies: World Series Champions 2008, National League Champions 2009 & 2022 en National League East Champions 2010 & 2011

  7. #7

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door steven van dijk
    IK heb die kreet nooit begrepen king of pop..waar dat op gebaseerd is.
    Hij heeft zichzelf uitgeroepen tot King. Hij dacht waarschijnlijk als James Brown zichzelf kan uitroepen tot de King of Soul, hij wel de King of Pop kan zijn. Maar ja...hij is James Brown niet...

    Ik moet zeggen dat ik het wel enigzins met 'm te doen heb. Even los van het feit of ie überhaubt iets gedaan heeft. Want dat weten we gewoon niet. Wij waren er niet bij en toch zijn er hele volksstammen die zeker zeggen te weten dat ie het wél heeft gedaan. Andere weer steken hun handen in het vuur voor 'm. Ik weet het niet. Dat ie een beetje weird is, is helemaal niet gek. We moeten niet de fout maken door 'm te beoordelen zoals we onze buurman zouden beoordelen. Michael heeft de pech dat ie nooit echt kind heeft kunnen zijn en vanaf zijn 4de jaar een vreemd leven heeft geleid. Dat wil niet zeggen dat ie gekke dingen mág doen, maar vreemd is het niet áls ie rare dingen doet. Maar ja...publieke opinie, papperazzi en sensatiezoekers...doe er maar wat aan...

    Om maar weer on-topic te komen: ik koop dit niet. Vind de oude muziek van Jacko nog steeds te gek en daar laat ik het bij.
    Mike Philippens •• Wat heb ik? •• Wat huur/leen ik? ••

  8. #8

    Standaard

    Over in de slop geraakte carrieres gesproken.
    Wat is er eigenlijk met Joe Pesci gebeurd?
    Het is sinds Leathal Weapon 38 (1998) behoorlijk stil rond hem.
    Hij wint af en toe nog wel een prijs voor de slechtste liefdesscene (met Sharon Stone in Casino) en dat soort dingen, maar voor de rest hoor je bar weinig van hem.
    "Don't get High on your own Supply"

  9. #9

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Vincent van Poorten
    Over in de slop geraakte carrieres gesproken.
    Wat is er eigenlijk met Joe Pesci gebeurd?
    In het slop? De man is uit 1943...ik denk dat ie lekker met pensioen is. Hij golft graag, dus ik denk dat ze 'm wel weten te vinden als ze 'm nodig hebben. Hij zal het zeker niet meer zo hard nodig hebben schat ik zo in.
    Mike Philippens •• Wat heb ik? •• Wat huur/leen ik? ••

  10. #10

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Mike Philippens
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Vincent van Poorten
    Over in de slop geraakte carrieres gesproken.
    Wat is er eigenlijk met Joe Pesci gebeurd?
    In het slop? De man is uit 1943...ik denk dat ie lekker met pensioen is. Hij golft graag, dus ik denk dat ze 'm wel weten te vinden als ze 'm nodig hebben. Hij zal het zeker niet meer zo hard nodig hebben schat ik zo in.
    Hij is er nog steeds hoor,heeft vorig jaar nog 2 comercials gemaakt op tv(USA),denk/hoop dat hij wel weer snel eens op zal duiken in een film.
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  11. #11

    Standaard

    Haha dit is inderdaad jeugdsentiment, het is de allereerste 'film' die ik ooit in de bioscoop zag en toen was ik 4 jaar volgens mij. Ik schaf hem niet aan op dvd omdat ik ten eerste em laatst nog op tv zag en dat ie erg slecht verouderd is en ten tweede wil ik geen dvd's van kindermishandelaars in huis 8)
    .....The Only Verdict Is Vengeance, A Vendetta.....

    V (Hugo Weaving)- V For Vendetta

  12. #12

    Standaard

    Warner zijn we gewend dat er over het algemeen geen half werk wordt geleverd ten aanzien van de visuele presentatie. Ik had de verwachting dat Moonwalker, omdat het voor èn met de beeldverhouding van standaard TV is gemaakt, er niet heel best zou uitzien. Dit was een onbevestigd vooroordeel. Dit bleek echter achteraf gelukkig zeker ongegrond.
    Stilistisch is dit een vreemde passage; ik moest hem twee keer lezen om hem te begrijpen. De tweede en derde zin suggereren een soort tegenstelling met de eerste zin (deze lijken er juist van uit te gaan dat Warner-releases over het algemeen niet geweldig zijn). Deze is echter nergens op gebaseerd (blijkt ook).

    (einde van dit gemierenneuk...)
    Opstelling video/audio: Philips 65OLED803 / Denon AVR-X3500H / Sony UBP-X800 / Yamaha CD-S300 / Pro-Ject Debut II

  13. #13

    Standaard

    Als kleine jongen heb ik de film wel eens op TV gezien, en ik denk er toch sterk over na om deze film aan te schaffen op DVD (als die eenmaal voor een zacht prijsje in de schappen ligt). Het verhaal is inderdaad beneden peil, maar de videoclips en de muziek maken een hoop goed. Zodra de "Best-Buy" editie is uitgebracht voeg ik deze toe aan de collectie... no rush :wink:

    Goede recensie Alexander mag ook wel eens gezegd worden

  14. #14

    Standaard

    Dacht dat iedereen wel wist dat Elizabeth Taylor de tiel King of Pop heeft verzonnen...en gezien de verkoopcijfers is dat eigenlijk ook wel heel erg waar...nog steeds verkoopt (in tegenstelling tot wat je leest) MJJ als een tiet.. Numer ones werd 15 maanden terug uitgebracht, eigenlijk tegelijk met de nieuwe beschuldingen en er zijn er nu al 6 MILJOEN van verkocht..bedenk wel even dat dit de zoveelste compilatie is...Bad press...good pres..als je maar in de schijnwerpers staat denk ik dan...
    Overigens, moonwalker en dan vooral Smooth Criminal gaat om DANS en MUZIEK en beide zijn gewelidg, de duidelijk op Fred Astaires dans bewegingen gebaseerde goreografie is echt waanzinnig. (zelfs F.A. vind dat MJJ op zijn sokken beter danst dan hij zelf..). De muziek is ook gewoon lekker en daar draait het uiteindelijk toch om? 8)

  15. #15

    Standaard

    Jongens... zo'n staaltje egotripperij en zelfverheerlijking. Daar kan Eddy Wally nog wat van leren... Leuk voor fans, maar artistiek waardeloos.
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

  16. #16

    Standaard

    videoclips als leave me alone, come together en smooth criminal hebben weinig met zelfverheerlijking te maken. Heb je wel gezien hoe die dude danst? Vraag andere vergelijkbare jaren 80/90 sterren dat maar eens na te doen (uh Maddie?Prince?George?Whitney?)

  17. #17

    Standaard

    Heb hem op de releasedag gekocht.. heb er héél lang op gewacht.. Ben er blij mee..

    He may be off the wall.. he may be a thriller.. he may me bad, even dangerous.. he isn't HIStory!!
    I don't have any friends.. Nobody likes me...

  18. #18
    Glorious Member
    Registratie datum
    Mar 2003
    Woonplaats
    The Dutch mountains

    Standaard

    Tja de opbrengt kom ten goede van zijn verdediging, die advokaten werken toch ook niet voor niets.
    "How inappropriate to call this planet Earth, when clearly it is Ocean." Arthur C. Clarke

  19. #19

    Standaard

    Deze wil ik ook nog eens hebben als hij ergens voor een leuk prijsje in de schappen ligt.

  20. #20

    Standaard Moonwalker

    Deze film heeft bij mij goede momenten bovenhaald
    ,hoe die kinderen hem nadoen,los wat hij nu doormaakt is deze film iets voor de kinderen van toen,nu en de toekomst,daar wordt nog in gedanst in begrijpbare danstaal :P

  21. #21

    Standaard pal speedup

    Ik heb de DVD ook gezien. Heerlijk staaltje jeugdsentiment al keek ik af en toe wel met plaatsvervangende schaamte naar het laatste filmpje waar de smooth criminal clip in zit.

    Helaas heeft deze DVD voor mij een nadeel en dat is de pal speedup, waardoor de muziek sneller klinkt dan ik ze gewend ben te horen. Daarnaast werden sommige dansmoves van MJ daardoor ook onrealistisch snel.

    Jammer dat Warner Home Video hier geen rekening mee houdt. Mijn Warner Music Video DVD's hebben geen pal speedup, dus ik blijf het jammer vinden.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •