De resultaten 1 tot 19 van 19 worden weergegeven.

Discussie: 6th Day, The [DVD]

  1. #1

    Standaard 6th Day, The [DVD]

    6th Day, The [DVD]

    The 6th Day speelt zich af in de recente toekomst, tien jaar nadat het klonen van een mens is mislukt en het klonen van mensen is verboden.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik heb deze film een aantal weken geleden gehuurd in de videotheek. Ik deed dit omdat ik gehoord had dat het een goede film was, maar niet wist of ik de film wel wilde kopen.

    Ik moet zeggen dat de film echt ontzettend gaaf is. Heel mooi gemaakt allemaal (bijvoorbeeld de bergen, waarvan de making of te vinden is bij de extra's). Ook het verhaal vond ik erg goed. Ik ben niet een grote fan van SF, maar dit was gewoon echt goed!

    De film is het echt wel waard om te kopen, ik overweeg het dan ook!

  3. #3

    Standaard goede film

    ik vond het een erg coole film...
    had em nog nooit gezien, meteen op DVD gekocht

    ps: Michael Raraport = Michael Rapaport & Roberd Duvall = Robert Duvall

  4. #4

    Standaard

    Ik heb ook de dvd gehuurd. Ik hoorde van verschillende mensen dat er niet veel aan was. Mijn verwachtingen waren dan ook niet echt hoog gespannen, maar wat blijkt!!: ik vond het een hele goeie film!!!!!! Een film die je mag verwachten van Arnie! Ik ga de dvd dan ook zeker een keer kopen:
    • goeie film
    • goed beeld
    • veel extra's

  5. #5

    Standaard Bijbehorende trailer informatie The Sixht Day

    Zoals de recensie van deze film al aangeeft is deze film voorzien van een zeer goede en opgewaardeerde (448 kbs) DD5.1 track. Wat ik hier nog verder aan wil toevoegen is dat de bijbehorende filmtrailer ook in DD5.1 is met tevens een opgewaarde bitrate (448 kbs). Deze is van zeer hoge kwaliteit en komt, met mijn ervaring, nog niet veel voor. Zelf ken ik alleen de trailer van Men In Black die dit heeft.

    P.S. De andere trailer van Vertical Limit die op deze DVD staat heeft een DD 5.1 track met een normale bitrate (384 kbs).

  6. #6

    Standaard

    Goeie film!!! Ik had hem gehuurd en hij is me echt 100% meegevallen. Een aanrader als je van actie en een leuk verhaal houdt!

  7. #7
    Glorious Member Avatar van Jaded
    Registratie datum
    Jan 2002
    Woonplaats
    Belgica, olé olé.

    Standaard

    Er staat een typfoutje in de naam van de thread.
    Dat i.p.v. Day.

    Maar heb nu ook even de recensie en de reacties gelezen, waar een typfout al niet goed voor is.
    Ik denk dat ik hem toch maar eens ga huren.

  8. #8

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Jaded
    Er staat een typfoutje in de naam van de thread.
    Dat i.p.v. Day.
    Fixed!

  9. #9

    Standaard

    Na een paar slechte film van onze spierbundel nu eindelijk eentje die wat beter is. gave film!!!

  10. #10
    Dane
    Guest

    Standaard

    Zeker een goede film van arnie, ik weet het niet zeker maar is de film toendertijd niet redelijk geflopt in de bios?
    Ik ga Colleteral Damage ook zeker kijken, ookal wordt de film in verscheidene programma's en bladen flink de grond in geboort.

    Ik ga de dvd ook zeker halen, goede film, goede dvd, nog meer reden nodig om een dvd aan te schaffen? dacht het niet.

  11. #11

    Standaard

    Ik had de film een tijdje geleden gehuurd en vond het eerlijk gezegd niet zoveel aan, dan vond/vind ik End of Days veel beter.
    Het verhaal was een beetje slappjes. Nee echt geen film die ik ga aanschaffen.
    My dvdcollection
    Roos
    StarTrader

  12. #12

    Standaard

    Deze film heb ik al stuk of 4x gezien op Canal + deze film krijgt van mij een 8

  13. #13

    Standaard

    Dit zou de tweede slechte film op rij zijn van Arnold Schwarzenegger. Later zou Colleteral damage de derde zijn. End of days was de eerste. End of days vond ik dus echt wel een goede film, en ik heb the 6th day op Canal + gekeken. Na diverse malen deze film bekeken te hebben bleef ik de film leuk vinden. En ik heb Colleteral damage gekocht op dvd en deze vond ik dus echt niet tegenvallen. Ik wil the 6th day ook op dvd halen. Deze film is dus echt een aanrader

  14. #14

    Standaard effecten

    ondank vele negatieve kritieken van de "vakpers" vond ik deze fillm beslist de moeite waard!
    het lijkt wel alsof de muscle man na zijn hartaanval bij deze jongens geen potten meer kon breken (ook wel genoemd "het Kostner-effect" - niet te verwarren met het "van Damme-effect".) oké, arnie is geen groot acteur maar dat is hij nooit geweest, ook niet in zijn glorietijd van de terminator. in komedies verslikte hij zich een paar keer en het grote (lees:amerikaanse) publiek ziet hem toch het liefst als macho-man. Hoewel normale eiken als ze ouder worden sterker worden, geldt dit helaas niet voor de oostenrijkse variant van deze boomsoort. maar het blijft toch altijd weer leuk om een parodiërende acteur :wink: bezig te zien die zelf weet dat hij alleen kan scoren met zwaar overacting (het "Shatner"-effect).
    Een zeven en een dikke sigaar.

  15. #15

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door tlempers
    Dit zou de tweede slechte film op rij zijn van Arnold Schwarzenneger. Later zou Colleteral damage de derde zijn. End of days was de eerste. End of days vond ik dus echt wel een goede film, en ik heb the 6th day op Canal + gekeken. Na diverse malen deze film bekeken te hebben bleef ik de film leuk vinden. En ik heb Colleteral damage gekocht op dvd en deze vond ik dus echt niet tegenvallen. Ik wil the 6th day ook op dvd halen. Deze film is dus echt een aanrader
    Arnold Schwarzenneger? Is dit een tautologie of pleonasme? Ik haal die twee alijd door elkaar. Als nu maar niemand naar het Meldpunt Discriminatie rent.

  16. #16

    Standaard

    Prima extra's - ondermeer voor mensen die zich interesseren in de totstandkoming van soundtracks. Het audiocommentaar van Trevor Rabin biedt een mooi tegenwicht ten opzichte van eveneens interessante bijdragen van mensen als Hans Zimmer (DVD's van Gladiator, Lion King) en James Newton Howard (DVD's van Atlantis, Dinosaur), films waarbij de componisten wel veel tijd kregen voor hun werk.
    Hij praat inderdaad bepaald niet aan een stuk door (lange stiltes, ondermeer voor het luisteren naar de muziek), maar zeker een interessant kijkje achter de schermen voor de filmmuziekliefhebber.

    Ik heb hem recentelijk erg goedkoop gezien, zie de Pricewatch-thread

  17. #17

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Luchtgordijn Bogey
    Ik heb hem recentelijk erg goedkoop gezien, zie de Pricewatch-thread
    De DVD is nu te koop bij de Blokker voor 6,99.

  18. #18

    Standaard

    Als ze nou het laatste shot van de film aan het begin hadden laten zien dan had ik niet 2 uur van mijn leven hoeven te verspillen..

    Samengevat: een matige herhaling van Total Recall met wat opgepoetste special effects. Leuk om een keer te zien maar niet de moeite waard om te kopen.

  19. #19

    Standaard

    In de bios gezien en vond hem erg slecht! Ben voor het einde dan ook in slaap gevallen! Kwam maar niet in de film.
    No one understands the demons world

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •