De resultaten 1 tot 9 van 9 worden weergegeven.

Discussie: Criminal [DVD]

  1. #1

    Standaard Criminal [DVD]

    Criminal [DVD]

    In deze slimme misdaadfilm is het bedriegen of bedrogen worden.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik heb het idee dat je i.p.v. deze film toch beter gewoon het origineel Nueve Reinas kunt kijken.

    Dat vond ik een goede film die spannend en verassend is en lekker wegkijkt. De acteurs zetten daarbij ook een goede prestatie neer. Ik twijfel eraan of Criminal hetzelfde niveau haalt als het origineel Nueve Reinas.
    Dit is mijn uitspraak en hiermee zult u het moeten doen!
    YMDB

  3. #3

    Standaard

    Heb deze dvd toevallig laatst gezien, vermakelijke film maar meer ook niet. Het origineel, Nueve Reinas, is inderdaad een niveautje hoger.

  4. #4

    Standaard

    Ik vind dit een slap aftreksel van het orgineel.

    (Ze doen precies de zelfde dingen om geld te stelen bv: van een oud bejaardje vrouw vertellen dat het het haar overgroot zoon is,enz.
    Ik ben zekker niet te spreken over deze slechte clone geef mij maar het orgineel.

  5. #5

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door ReDone
    Ik vind dit een slap aftreksel van het orgineel.

    (Ze doen precies de zelfde dingen om geld te stelen bv: van een oud bejaardje vrouw vertellen dat het het haar overgroot zoon is,enz.
    Ik ben zekker niet te spreken over deze slechte clone geef mij maar het orgineel.

    Daarvoor komen we hier ook op het forum toch? om kennis te maken met niet mainstream films. Nu weten we tenminste weer dat het origineel een stuk beter is. :wink:

    Achja, amerika zit in een dipje wat betreft originaliteit. Er moeten immers toch voldoende films op de markt komen. Veel remakes. Vaak slechter dan het origineel afkomstig uit het land van herkomst. Met name goede europese films worden door hollywood vaak minder goed nagemaakt.

  6. #6

    Standaard nueve reinas

    Mag ik eens precies van iemand weten wat er dan zo geweldig was aan 'Nueve Reinas'. Ik heb hem wel liggen op dvd, en vond hem ook wel leuk, maar echt geen topper.

  7. #7

    Standaard

    MarioGastel

    Ik zeg ook niet dat het orgineel een Topper is. Ik vind alleen het een slechte slechte remake van het orgineel dat probeer ik alleen te vertellen.

    Harry

    Je hebt helemaal gelijk! :wink:

  8. #8

    Standaard

    Ik heb dus al een tijdje geleden 'Nueve Reinas' gezien... Ik vond het dus jammer dat ik het einde al wist wanneer ik 'Criminal' begon te kijken. Voordat ik de film ging kijken wist ik niet dat het een re-make betrof (forumpje expres niet gelezen over deze film)

  9. #9

    Standaard

    Criminal (2004) / Gregory Jacobs
    Criminal is een remake van het verrassend sterke Argentijnse Nueve Reinas. Remakes zijn vaak slecht en onzinnig en hebben weinig toegevoegde waarde aan het origineel. Criminal is daar ook een goed voorbeeld van en daardoor een totaal onzinnige remake. John C. Reilly heb ik sinds Magnolia toch wel hoog zitten, maar ook hij kan deze film niet redden. Het plot is wat ingekort, maar verder vrijwel een exacte kopie vaak zelfs tot in detail. Als de sfeer, achtergrond en vooral het acteerwerk ook nog eens van een veel minder niveau dan het orgineel is, wordt duidelijk waarom ik Criminal een onzinnige remake vind. Diego Luna is maar matig als de jonge kruimeldief en Maggie Gyllenhaal overtuigt al helemaal niet en acteert soms gewoon opvallend slecht. Beiden kunnen dan veel leren van de niet-Hollywood acteurs die in Nueve Reinas wel goed spelen. Alle wendingen zijn gewoon exact hetzelfde en voor degenen die het origineel hebben gezien is dat dan ook zeer voorspelbaar. Nee, deze niet kopen maar gewoon voor Nueve Reinas gaan.

    5.8

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •