Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 44 van 44 worden weergegeven.
  1. #26

    Standaard

    Gave film. Geluidstrack is erg lekker. Ik vrees alleen wel dat Keanu Reeves teveel van dit soort rollen gaat krijgen; een vergelijking met de rol die hij in The Matrix had is snel gemaakt. De rol van Weisz is te verwaarlozen en niet erg sterk.

    Tevens is de deur voor deel 2 wel erg wagenwijd open gezet!

    En...mocht je nog een goede reden zoeken om te stoppen met roken: bekijk deze film!

  2. #27

    Standaard

    Ik ben in slaap gevallen bij deze film, en was zwaar teleurgesteld in het totaal ontbreken van zowel een behoorlijke verhaallijn als goede special effects. Eén van de slechtste films in jaren.

  3. #28

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door shihuandgi
    zalige uitgave van deze film...man dat tinnen doosje is MOOI!!!

    maar de film lijkt wat minder.
    De box is mooi, maar ook heel vatbaar voor krassen en afvallende inkt.

    De coverprint is volgens mij niet van al te goed hechtende inkt gemaakt.

    De film zelf is best vermakelijk en Keanu speelt heel goed cynisch en cool.

  4. #29

    Standaard

    Leuke film, mooiere box! gisteren toegevoegd aan mijn collectie

  5. #30
    Anonymous
    Guest

    Standaard

    Komen de Aviator etc. ook niet in zon steelbook uit?

  6. #31

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Marc Trip
    Komen de Aviator etc. ook niet in zon steelbook uit?
    Ja.

  7. #32

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Maick Werner
    Jep, best leuke film. Smullen met Weisz
    zeker weten
    coole film, kon me er wel mee vermaken. Reeves acteer wellicht niet top, maar erg slecht als sommige beweren is t nou ook weer niet.
    Gewoon goed vermaak waar je niet te diep bij moet nadenken
    New: The Last Warning - MoC LE, Vampyr - MoC LE
    Coming ASAP: -

  8. #33

    Standaard

    Ik heb er meer van kunnen genieten dan ik geanticipeerd had. Ik vind vooral de grauwe stijl erg goes geslaagd, de groezelige [spoiler:76ce46fdc5]nachtclub[/spoiler:76ce46fdc5] en de [spoiler:76ce46fdc5]onconventionele Satan[/spoiler:76ce46fdc5]. Bovendien vind ik Djimoun Hounsou een flink ondergewaardeerde acteur: kijk maar eens naar In America.

    Maar ik moet een beetje eerlijk zijn en zeggen dat ik me voor de aanschaf een klein beetje over de streep heb laten trekken door de mooie tin. Ik had al eerder een tin aangekregen om te laten reviewen door één van onze andere medewerkers, en heb 'm gevraagd of dat 1 avondje kon wachten (heb met Flight Of The Phoenix overigens hetzelfde gedaan...) In dat geval kan ik de dvd eerst eens netjes, gratis en legaal bekijken om te zien of die de moeite is. Handig, niet?
    DVD-pagina - DVD Info - Facebook - SafeTrader
    Ik heb een fantasy-boek geschreven! Lees er alles over hier!

  9. #34

    Standaard

    Volgens mij ben ik de enige die "Lu" maar niks vond.
    Tenminste, hoe het personage werd neergezet.

  10. #35

    Standaard

    Ik vond Constantine een prima film, hij wordt wel vaak afgekraakt (en dat geldt voor wel meer 'grote' films de laatste tijd) De gemiddelde bios bezoeker komt ervoor om naar entertainment te kijken en niet voor een bijster goed verhaal ofzo. Dat lijkt misschien jammer maar het onderscheid de echte filmfreaks (zoals de meesten wel hier denk ik en das als compliment bedoeld) natuurlijk wel van het 'gewone' filmvolk

    Heb de film nu ook op dvd in die tinnen box en daar wil ik toch ook wel weer wat over kwijt, want ik zie de laatste tijd veel meer van dat soort boxen en dus heb ik het al weer gezien:dat word dus weer eenheidsworst over niet al te lange tijd pfff waar is de creativiteit gebleven lieve mensen van de filmindustrie!! Zelfs The Gudge zat in een SE tinnen box!!! damn...
    "You were right about me all along, Mr. Kent – I am the villain of the story."

  11. #36

    Standaard

    Deze wordt een blinde aandschaf, de ingeblikte dubbelaar ligt al voor me klaar, moet hem alleen nog even afhalen en (helaas )ook nog betalen...... :wink:
    "Ik mag er dan uitzien als een eikel, ik ben het niet!!!"

  12. #37

    Standaard

    Een redelijk goeie film als je van het genre houd, geloof/horror/exorsisme/spanning, nu past dit bij mij wel in mijn straatje.

    Maar de film vind ik redelijk tot goed geslaagd, de "suspence" had wel wat enger mogen zijn, het is soms wel spannend, maar laat je net niet op het puntje van je stoel zitten......

    Special effects zien er top uit, en het geluid is 100% voor elkaar, leuk demo materiaal, vooral in begin [spoiler:e6347f28ae]als de schatgraver de speerpunt vind, en de weg oversteekt en een auto hem vol raakt, mijn vrouw gilde het uit :wink: een leuk schrikmoment met een strak geluid erbij [/spoiler:e6347f28ae] kortom heb me zeer vermaakt met deze film, en de tincase is zeker erg mooi.
    Grtz Ron

  13. #38

    Standaard

    Dvd ook aangeschaft en heb er zeker geen spijt van. Al met al toch een aardige film met enkele goede extra's en dit is mijn eerste tincase van DFW en moet zeggen dat het erg goed uitziet.

  14. #39

    Standaard

    Mijn echtgenote had een deel van de clou beter in de smiezen dan ik: [spoiler:e778f512f8]Constantine snijdt zijn polsen door om dat vrouwtje te redden. Immers een stervende Constantine wordt opgehaald door Lucifer en als zo kon Constantine Lucifer zeggen dat hij (Lucifer) zijn zoon tot de orde moest roepen![/spoiler:e778f512f8]

    Briljante vrouw heb ik... Of ben ik nou zo dom?!?

  15. #40

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door rkrijger
    Briljante vrouw heb ik... Of ben ik nou zo dom?!?
    Denk dat je het antwoord wel zelf kunt bede.... hoewel???

  16. #41

    Standaard

    Paar dagen terug gezien. Erg goede film met prachtige en spektaculaire special effects. Vooral de overgang naar de hel ziet er echt erg vet uit. Verder goed acteerwerk van Reeves en Weiz en een goed verhaal met veel verwijzingen naar de Bijbel en een goede sfeer. Heb er erg van genoten, goede film.
    When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

    Alles over de nieuwste adventure spellen @ Adventure-Island.nl

  17. #42

    Standaard

    Ik had hem toendertijd nog in de bioscoop gezien. Ik was er erg van onder de indruk. Religie, actie-horror (Hoewel horror?) en entertainment trekken mij zeer snel aan. Toen deze dvd uitkwam was de steelbook nog best bijzonder, IMO. Je zag het nog niet zo vaak en het scheen limited te zijn. Gelijk maar gehaald. Maar nu is het echt debiel hoeveel van die boxen wel niet uitkomen. En dat terwijl ik liever Digipacks heb :

    Maar goed, heerlijk genieten deze film. Denk dat ik hem nu maar weer eens opzet. Of hoort dat in een ander topic?
    I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you as well as you deserve

  18. #43

    Standaard

    Ik vond deze film toch wat minder.
    De speciaal effects waren dik in orde, maar ik had er toch wel wat meer van verwacht. Ik vindt het verhaal niet helemaal goed uitgewerkt, en ik ben ook van mening dat deze film veel beter had gekund.
    Vandaar dat ik deze film een 6,5 zou geven.

    Staat er geen vervolg in de planning?? Misschien zou die dan wat dingetjes kunnen verbeteren, en hebben we een potentiele topper in huis

  19. #44

    Standaard

    Na wat gemengde reacties te hebben gelezen had ik deze al een hele poos op de plank staan. Vanavond opgezet en het zal een kwestie van smaak zijn, maar ik vond 'm heel goed.

    Ook het kritiekpunt van een slecht uitgewerkt verhaal kan ik niet volgen, in tegenstelling tot veel films in dit genre is er best nagedacht over deze film...

    het bewijst maar weer dat ze gewoon de comics en graphic novels moeten blijven verfilmen... tegenover iedere misser zijn er zoveel goede films.
    Send a maniac to catch a maniac...

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •