Pagina 5 van 5 EersteEerste 12345
De resultaten 101 tot 112 van 112 worden weergegeven.
  1. #101

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door TheGodfather
    Geweldige film. Bale is fantastisch als Batman, Oldman en Murphy zijn geweldig. Super sfeer, lekker donker en een hoog tempo.
    Helemaal mee eens, alleen vond ik Katie Holmes niet echt goed gecast. Als onverschrokken assistent openbare aanklager (Rachel Dawes) had ik iemand anders in gedachten (gehoopt eigenlijk). Niet iemand met een "pretty face", zij komt bij mij niet echt over als een openbare aanklager die niet bang en niet corrupt over. Eerder naief.

    But that's just me :wink:
    Mijn Collectie VHS: (100) /DVD: (800+) / HD DVD: (43) /Blu-Ray: (0)

  2. #102

    Standaard

    Knap om een prequel te maken die eigenlijk beter is dan alle 4 de delen maar dan heb je ook te maken met een geweldige regisseur en prima acteurs van Hauer t/m Bale (zelfs de belangrijkste bijrollen zijn goede acteurs zoals Wilkinson, Hauer en Freeman bijvoorbeeld)

    verhaal is leuk en blijft boeiend en verder goed uitgewerkt.

    film heeft ook alle ingredienten met een uitgebreide inleiding richting het spektakel aan het eind:

    Batman & Robin vond ik echt waardeloos
    Batman Returns vond ik redelijk
    Batman Forever qua verhaal op 1 na slechtste, maar wel leuk door Carrey en Jones
    Batman is vooral qua sfeer en opzet leuk, maar vedrer niet speciaal (ben niet de grootste fan van Burton denk ik )

    Batman Begins is de leukste en beste naar mijn mening en dat op zich alleen al is een prestatie, aangezien dit typisch zo'n film had kunnen worden die zou floppen

    8,3 op IMDB is wellicht wat aan de hoge kant, MAAR niet voor de fans van Batman, daar val ik niet onder, maar dit is zeker een aanrader om te huren en voor velen denk ik ook een koop waard...

  3. #103

    Standaard

    Vond toen ik hem in de bios zag al een erg goede film in zn soort. Hou normaal eigenlijk niet van comic verfilmingen. Nu op dvd vond ik hem nog steeds erg goed!
    Four-Star Trader (236)

  4. #104

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Scott Donkers
    Deze film gezien in de bios in Schotland tijdens mijn vakantie. Zou zelf nooit naar deze film zijn gegaan (was met familie). Want hou zelf helemaal niet van comic verfilmingen. Maar was na het zien van deze film echt positief verrast en vond het een erg goede film! Ga deze film dan ook zeker eens een keertje aanschaffen. Dus ook als je niet van comic verfilmingen houd; geef deze film een kans!
    Helemaal mee eens. Ik houd normaal helemaal niet van comic verfilmingen, maar van deze film heb ik erg genoten!

  5. #105

    Standaard

    Henri introduceert Bruce bij Ra’s Al-Ghul (Ken Watanabe), leider van een soort Ninja school, aldus de recensie.
    Ook het 'vertrouwelijk dossier' op dvd 2 komt met deze info.
    Maar:
    [spoiler:27cf22280a]In de film ontmoeten Henri en Bruce elkaar in de woning van Bruce. Dan wordt iemand met de naam Ra’s Al-Ghul voorgesteld. Bruce zegt iets van: jij bent niet Ra’s Al-Ghul, die is dood. Dan blijkt dat Henri in werkelijkheid Ra’s Al-Ghul is. De anderen met de naam Ra’s Al-Ghul zijn niet anders dan 'pionen' die in opdracht van Henri onder die naam opereren.[/spoiler:27cf22280a]
    Mijn ht-opstelling: LG Oled 65e6v, Onkyo TX-RZ1100, OPPO UDP-203 UHD Blu-ray Discspeler, Sony UBP-X800 4k Blu-ray speler, Panasonic DP-UB824, Marantz HD-CD-1, Ziggo Next, Mordaunt Short boxen 4 x MS908 Front, 1 x MS905 Centre, 2 x MS905 Bipolair Surround, 1 x avant 309i Subwoofer, Onkyo SKH-410 speakers, Sonos Play 5, Sonos Play 5 (2e generatie), Sonos sub.
    (2e generatie), Beyerdynamic T-1 koptelefoon

    Wat ik gezien heb

    Mijn collectie

  6. #106

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Frank
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Joyrider
    Was er nou een steelbook?
    Niet in Nederland, maar wel in Duitsland.
    Inderdaad, en daar zit dan ook nog eens een Comic boekje bij met 3 verhalen, totaal 72 pagina's. Opzich een mooie uitgave dus, alleen ontbreken NL subs (enkel engels, maar daar is zeker mee te leven).
    People scare better when they're dying.
    Pioner DV-2850s | Pioneer VSX-416 | Eltax Universe 5.0 + Eltax Concept 400 (als Fronts) | Mivoc SW 1100A

  7. #107

    Standaard

    Van de week weer gezien en deze is toch wel echt helemaal superfantastisch. Batman Begins staat voor mij op 1, dan komt er een hele tijd niets en dan de Burton en Schumacher films.

    Eigenlijk wil ik de Batman uit 1966 er nog ergens tussen zetten al was het alleen maar vanwege de superonechte neppe knuffelhaai, die zich niet vastbijt in het been van Adam West, maar er gewoon overduidelijk aangehangen is.
    - Jeroen -
    - Mijn te koop Blu-Ray's -
    - I've never been perfect, but neither have you - LP -

  8. #108

    Standaard

    Hij viel me tegen. Het verhaal vond ik nogal fragmentarisch en voor een Batman-film zit er imho eigenlijk maar weinig Batman in. Verder vind ik dat dat 'serieuze comic' stijltje eigenlijk helemaal niet zo goed werkt in deze film. Het onderscheidt deze film weinig meer van al die generieke thrillers die de laatste jaren in de bioscopen draaien. Wat dat betreft prefereer ik duidelijk de 'actie met een knipoog' stijl van de Burton/Schumacher-films. Comic-films mogen best wel 'leuk' zijn denk ik.

  9. #109

    Standaard

    Als klein jongetje is Bruce Wayne getuige van de roofmoord op zijn ouders. Na 14 jaar wordt de moordenaar vroegtijdig vrijgelaten en dit is voor de inmiddels volwassen geworden Bruce (Christian Bale) het teken om te strijden tegen de misdaad en Gotham City weer veilig te maken. Hiermee zou hij in de voetsporen treden van zijn vader. Hij reist de wereld rond, maar komt in het verre oosten in de gevangenis terecht. Hier ontmoet hij Henri Ducard (Liam Neeson) die hem naar de machtige Ra’s Al-Ghul (Ken Watanabe) brengt. Laatstgenoemde is leider van een ninjaschool, waar Bruce een opleiding gaat volgen en leert omgaan met zijn angsten.Als Ra’s Al-Ghul Bruce vraagt een moordenaar te executeren, weigert Bruce en is hij gedwongen om te vluchten. Hij keert terug naar Gotham City en samen met de trouwe familiebutler Alfred Pennyworth (Michael Caine) bevecht hij de misdaad en neemt hij een symbool aan, de Batman. In zijn strijd krijgt hij ook nog hulp van Lucius Fox (Morgan Freeman), een oud-werknemer van het bedrijf van zijn vader. Ook poltieagent Jim Gordon (Gary Oldman) en openbare aanklager Rachel Dawes (Katie Holmes) helpen mee in de strijd tegen maffiabaas Falcone (Tom Wilkinson).

    “Batman Begins” laat zien hoe het personage Batman ooit begonnen is met zijn strijd tegen de misdaad. Het is heel interessant om dit alles te volgen. Het verhaal is, wat ik hoorde van verschillende mensen, trouw gebleven aan de comic “Batman”. Regisseur Christopher Nolan heeft het verhaal uitstekend verfilmd en het hoofdpersonage met veel diepgang neergezet. Je leert hem eerst kennen als kwetsbare jongen die langzaam maar zeker zichzelf ontwikkeld naar iemand met een doel. Christian Bale is perfect gecast als ‘Batman’, gewoon een uitstekende acteur. Maar ook de rest van de cast levert uitstekend werk af. Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman en onze eigen Rutger Hauer... Allemaal prima neergezette rollen. De enige die me wat minder kan bekoren is Katie Holmes. Ik bedoel, ze ziet er prima uit, maar het acteerwerk van haar blijft toch wat achter op de rest. Humor is prima aanwezig, maar heeft niet de overhand, waardoor de film de juiste grimmige sfeer behoudt. De special effects zijn prima en de Batmobile (die echt gefabriceerd is, ik dacht zelfs door een Nederlands bedrijf) ziet er zeer strak uit. Vergeleken met de eerste (en, tot voor een paar jaar geleden, beste) Batmanfilm, is “Batman Begins”, naar mijn mening, zelfs nog iets beter. 9.0/10
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

  10. #110

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Dennis Oosterhuis
    de Batmobile (die echt gefabriceerd is, ik dacht zelfs door een Nederlands bedrijf)
    Nee, hij is ontworpen en gebouwd door een aantal Engelse special effects specialisten. Uit IMDB:
    The Batmobile, 9 feet wide and 16 feet long, has a top speed of 106 miles per hour and can accelerate from 0 to 60 miles per hour in 6 seconds. The engine is a 5.7 liter V8 Chevy. It runs on unleaded gas and can do about 7 miles per gallon. It has four 44-inch tires at the rear, made by Interco Tire Corp, while the front is covered in jagged plates of armor. It was designed and built by Chris Corbould and Andrew Smith at Shepperton Studios in England. This Batmobile was built from the ground up and is estimated to be worth half a million pounds.
    De feature over de bouw en werking van dat ding is trouwens een van m'n favoriete onderdelen van deze (HD) DVD.

  11. #111

    Standaard

    en dit is een dvd die NIET begint met al dat "verboden copie" gezever!
    To infinity ... and beyond!

  12. #112

    Standaard

    Net gezien en vond hem eigenlijk niet meer dan aardig. Het acteerwerk is uiteraard erg goed, maar de film kon me op de 1 of andere manier toch niet helemaal overtuigen. Niet slecht, maar zeker geen topper IMO.

Pagina 5 van 5 EersteEerste 12345

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •