Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
De resultaten 51 tot 59 van 59 worden weergegeven.
  1. #51

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Azazel
    Citaat Oorspronkelijk gepost door Henk Heideveld
    Ben benieuwd hoe ze daar de serie "Heimat" vertalen.
    Heimland
    Ik denk zelf Heidematte.
    Zou willen dat DVD m'n enige verslaving was!

  2. #52

    Standaard

    Eindelijk gezien,en wat ik verwachtte kreeg ik ook te zien,een kinder/family film die leuk is om op b.v. een zondagmiddag te kijken
    met de familie.Kinderen zullen zeker genieten van deze film maar ik zelf vond het allemaal wat flauwtjes en mis gewoon de ''feeling'' die ik wel met andere fantasy films heb.6.5/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  3. #53

    Standaard

    Vond hem ook niet super-geweldig. Zeker geen movietopper !
    Vond de film een beetje een kruising tussen Peter Pan, LOTR, en hier en daar wat Jomanda-achtige sessies. Effecten waren soms prachtig, maar ook soms at tegenvallend. Maar de kinderen zullen hem geweldig vinden.
    CUL8R

  4. #54

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Hans De Bisschop
    Da's geen reden om de Duitse versies te gaan afdoen als zijnde minderwaardig. De releases in Duitsland zijn nu eenmaal afgestemd op de Duitstalige markt. Een Duitser heeft ook weinig nut van Nederlandstalige ondertitels.

    Tja, als je valt over de ondertitels dan moet je sowieso niet al te veel in het buitenland gaan kopen en dan is je opmerking in verband met de Duitse versie al helemaal niet relevant meer. Men doet op de Duitse markt maar net hetzelfde als op de Nederlandse ...
    Precies, goedkoper of niet, ik hoef gewoon geen dvd met op de voorkant Star Wars: Die Dunkele Bedrohung, Angriff der Klonkrieger of Die Rache der Sith. Noem me een aansteller, maar als ik dat zie dan is mijn kijkplezier weg. Dan betaal ik wel wat meer. Dus mij tref je niet in een Duitse Mediamarkt aan. Een Nederlandse vertaling vind ik dan nog minder erg, en anders maar een Engelse import.
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  5. #55

    Standaard

    Dus mij tref je niet in een Duitse Mediamarkt aan. Een Nederlandse vertaling vind ik dan nog minder erg, en anders maar een Engelse import.
    Nou, ik kom in Kleef en Aken nog wel eens in Saturn of MM. Want de echte Duitse films zijn daar veel goedkoper en in Nederland veelal niet of moeilijk te krijgen. Ik kocht daar de Herzog/Kinsky box voor 19,90 terwijl die in Nl bij van Leest voor 39,95 op de plank lag. Ook kocht ik dara oudere War-movies, waar ze daar echt een aparte bak :P voor hadden, terwijl het in NL nauwelijks te vinden is (Hunde wollt ihr ewig leben, Stalingrad, die Brucke o.a. )
    Zou willen dat DVD m'n enige verslaving was!

  6. #56

    Standaard

    Ook ik vond de film maar zozo, niet heel vervelend om naar te kijken (uniek vanwege de kinderen) maar ook zeker niet goed. Veel Lotr-achtige scene's, een afgeraffeld verhaaltje en wat vreemde doelgroep. Kinderachtig maar toch best vol actie. Wel prachtig gemaakt, dat moet gezegd worden.


  7. #57

    Standaard

    Wilde eigenlijk zeggen dat ik het wel knap vond van Disney hier niet meteen een franchise van te beginnen (trilogie oid), maar dat was lees ik nu net iets te voorbarig geweest. Ach, het kon ook bijna niet anders........


  8. #58

    Standaard

    Nou ja, het is een boekenserie van 7 boeken. Niet meer dan logisch dat er meer films gemaakt worden...

  9. #59

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Mark Knoop
    Nou ja, het is een boekenserie van 7 boeken. Niet meer dan logisch dat er meer films gemaakt worden...
    Niet meer dan logisch en zelfs onvermijdelijk, nu Narnia wereldwijd zelfs King Kong achter zich liet in de kasresultaten. Maar het moet gezegd, het zal straks niet al te moeilijk zijn om met CoN: Prince Caspian deze Leeuw, Heks en Klerenkast te overtreffen. Dus ik kijk toch wel uit naar de volgende delen.
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

Pagina 3 van 3 EersteEerste 123

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •